Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KleinDean

4 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ez a készlet egy camden towni üzlet kirakatában látható, más Jézusos relikviák társaságában (pl. ceruzára húzható Jézuskupak, Jézusos konyhai óra és más Jézusbabák). A készlet tartalmaz mindent a csodatevéshez: vizet borrá alakító kancsót, öt kenyeret és két…..
KleinDean 2008.09.28 21:14:37
www.youtube.com/watch?v=L_UDgYm7Nrg
Ez is egy klasszikus a Jézus és a Terminátor.

Azért ez a kis jutubus rajzfilm átlépi a blaszfémia határát. De nem tudtam rajta nem nevetni.

Félrefordítások Gyönyörű 2008.09.26 21:13:00
m@ gyönyörű anyaga következik:Életem eddigi legdurvább, de inkább legmulatságosabb félrefordítása az egyébként vicces - és remek szinkronnal futó - Az utolsó cserkész (The Last Boyscout) c. filmben volt.Az istennek se értettem, hogy amikor a főszereplő szétcsúszott,…..
Földiek Elsők vagyunk 2007.09.06 20:57:00
Az OFC négy forduló után vezeti az NB II. Keleti csoportját. Mégha csak egy pontnyi különbséggel is vagyunk az élen és több csapat még nem játszott csak három fordulót, akkor is jó dolog erre a tabellára rápillantani. Vasárnap 16:30-tól meg lehet szilárdítani ezt a helyet…..
Földiek Mai műsor 2007.07.09 12:13:00
Ma néhány jelenkori városifotóból mazsolátgatok. Az első képen az egykori Apolló mozi (a kirakat tetején még olvasható), azelőtt meg Szivárvány, mégazelőtt meg Partizán mozi, Mai műsor kirakata látható. Ez napjainkban egy kínaibolt kirakata. Ezen üzlet helyén lévő moziban…..
Földiek Mesterhármas 2007.07.03 17:31:00
Nem, most nem fociról lesz szó. Hanem kapcsolódunk a Bünti Cd posthoz, mert a következő felvétel igencsak kislemezes sláger lenne róla. Fásy Ádám, a békéscsabai Fiume szálló korábbi igazgatója, Zeneexpressz című ATV-s műsorában előadja Bunyós Pityuval, a boxedzővel és…..
Új padokat lehet birtokba venni a gyopárosi erdőbe kilátogató emberkéknek.Egészen pofás darabok és jól is néznek ki (élőben) de aki pihenni akar annak továbbra is javasolt a pléd vagy a horgásszék.A képen látható két padra lepihenő megfáradt emberek elé gyönyörű gyopárosi…..
Földiek Vadörz Déj 2007.06.16 16:14:00
Június harmadik vasárnapja az Apák napja vagy ha úgy jobban tetszik Father's Day. Nagyjából száz éve az. Minden évben Anyák napján szoktam hallani ismerősöktől meg persze magamtól is, hogy kéne Apák napja is de mint kiderült, nagyjából annyi ideje van ez is mióta a madörz déj.…..
Több mint pince A Thrivent csoport 2007.05.14 10:29:00
Az első amerikából érkezett csoport a Thrivent biztosító társaság és az ELCA az amerikai evangélikus egyház közös szervezésében érkezett a városba így a pincébe is. A javarészt egyetemi tanárokból alakult kis csoport lelkesen vette birtokába a pincét. A magyaros lángos…..
A pince 4 hónapja kezdte meg másodvirágzását, de ugyan olyan verem érzése van benne az embernek. Nem volt nehéz rájönni, a "döngölt parketta" . A kert végében egy több mint száz éves raktár, kocsiszín egyik része épp ekkor került lebontásra. Az onnan megmentett…..
James Brean személyében megérkezett A Pince első külföldi látogatója. A repülőtérről egyből ide jött. Este 10 után érkezett a gépe így egy kicsit fáradt volt. De ezekkel a szavakkal jellemezte a látottakat: It's amazing. What a Celler! What a surprise!A kenesei bor elfogyasztása…..
Több mint pince A kezdet. 2007.01.09 17:40:00
1838-ban egy csodálatos pincét építettek őseink. Úgy gondolták, erre itt az alföld és az ország közepén szükség lesz. 169 éven keresztül krumpli, répa, gyökér tárolására használták. Míg el nem jött 2007 január 6-a délutánja. Ekkor Dani fiammal elhatároztuk…..