Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vakvarjú

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álszakértő, és az ország legrosszabbul működő vállalkozása. Megváltoztatott ítélet indoklás. Egy elkeseredett ügyfél küldte be a történetét és lehangoló véleményét. Természetesen a zugügyvéd ettől elhatárolódik, csak közzéteszi.  Tisztelt Adófizető Nép!…..
Vakvarjú 2006.08.07 19:10:22
Szintén gyerekelhelyezési perben a sote szakértője komoly rajzos tesztet tett a lányom elé. Két ház, az egyikből néni, a másikból bácsi néz ki, a kisgyerek elveszett, rajzold be, melyik házba megy be...
Erre a lányom (ahogyan elmesélte) a bácsi mellé akarta magát rajzolni. Mire a szakértő: rajzold oda a kisgyereket a néni mellé! Nem akartam elhinni, de a gyerek utólag többször és következetesen ezt mesélte. Kijött a szakértői vélemény, hogy a gyerek az anyjához húz jobban, íme még a teszt is bizonyítja.
A bíróságon kértem másik szakértői vizsgálatot, kértem hogy ha a lányomat nem is akarják meghallgatni, tanúkat hallgassanak meg, akik szintén hallották a fenti beszámolót. Nem is foglalkoztak velem. Nevetséges, és szégyenletes.
A vizsgálat idejére a per már elég vaskosra duzzadt, többek között hanganyagokkal bizonyítva, hogyan beszél az anyja a gyerekkel. Miért nem döglöttél már meg, úgy utállak mint a szart, kis fasszopó és egyéb ocsmány jelzőket vágott a gyerekhez. A szakértőnek ezekről tudnia kellett, ám még csak kételye sem támadt.
A beszélgetésen szóba került, hogy a lányonak egyszerűen "az a patkány apád" vagy "szarházi patkány" néven hivatkozik rám. Erről szintén volt hanganyag csatolva. Még csak meg sem próbálta tisztázni a dolgot, ehelyett a véleményében elintézte egyetlen mondattal, hogy el kell venni a gyereket attól a szülőtől, aki nem képes a gyerek másik szülő iránti egészséges viszonyát kialakítani. Irgumburgum. Magyarán ne foglalkozzunk azzal, most mi van, majd később biztosan jobb lesz, megfenyegettem ezt a dilinyós anyát, a pénzemet meg fölveszem. Hát nem lett jobb jelentem.
Vajon tényleg azt tesz egy szakértő, amihez kedve van? Vajon tényleg azt hoz ki egy bíró ítéletnek, ami számára szimpatikus? Egyre undorítóbbnak látom a helyzetet, osztva a fenti fajanszos hasonlatot