Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Semmisejó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában elég sokat lehet hallani arról , hogy a Duna kihasználatlan terület. Egy Budapesthez hasonló adottságokkal megáldott városban általában élénk vízi forgalom zajlik, az emberek hajóval szelik át a folyót, azzal mennek munkahelyükre, néha meg csak úgy felszállnak, a…..
ágy - asztal - tv Elbetonosodás 2010.02.13 10:47:00
Share | A lakberendezésben is, akár a divatban, jönnek-mennek a trendek: előfordul, hogy amit pár éve még mindenki hájpolt, mára kissé ciki lett...avagy fodítva, olyan anyagok, textúrák kerülhetnek a nyitottabb szemléletű megrendelők otthonaiba, amiről régebben…..
Semmisejó 2010.02.13 22:38:36
@mB: Mber, végre valaki, aki képes normálisan vitatkozni! Tisztellek érte.

Egyébként:
- szeretem a betont,lakáson belülre is, nem hiszem, hogy divatból (bár az mondja meg, hogy ki vagyok) és az sem, hogy sokkal betegebb lennék az átlagnál
- szeretem a nagy üres tereket és nem hiszem, hogy divatból ... és így tovább...
- a fenti képek többsége nem tetszik, mert (bármily furcsa) kicsit kommersz, erőltetett és unalmas, láttam ilyesmiből sokkal szebbeket is
- szép a demokráciában, hogy lehet erőteljes véleményeket mondani, de meg lehetne próbálni elképzelni, hogy másnak más az ami...
Fighter A fekete Bruce Lee odavág 2010.02.06 14:42:00
Íme egy, a hetvenes évek távoli, sosem öregedő galaxisában rekedt gyöngyszem, a Black Belt Jones című film. Klasszikus húzós funkzene, mint a San Francisco utcáiban, afrofrizura, mint a Jackson 5-nak, kőkemény grimaszok és pózok, mint Bruce Leenél, ja és a lényeg: klasszik…..
Asszaszinok egy 15. századi perzsa miniatúrán Él egy egészen furcsa kép az asszaszinokról a köztudatban, ami nem sokat változott az elmúlt több száz évben: "Az egyszer megízlelt paradicsomi gyönyörűségre való vágyakozás…..
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
Semmisejó 2010.01.26 14:27:34
@Scarlet Crusader: Ja, ja híres vagyok a szájelhúzásomról...
Semmisejó 2010.01.26 15:49:46
@kitvalasztanal.hu - Tippelős választási oldal: Simán bevállalom, kultúrsznob vagyok, meg borsznob, meg amit csak akarsz, de egy csomó minden előtt gond nélkül hasra vágom magam, ha a maga kategóriájában hozza a maximumot. A kifőzdében is eszem egy jót, ha elém tesznek egy nem dzsuvás, egyszerű, jóízű kaját és a három csillagos étteremben is fintorgok, ha nem 110%-os amit elém tesznek, mert azt ígérik. Ez a bajom az Avatarral. Ami a látványon kívül van, az nulla - és nem érdemes a gyerek lélekkel, mesével, meg egyebekkel jönni, mert olyanból volt néhány egészen komoly is az utóbbi néhány évben, ez meg egyszerűen csak bugyutaság - a látványban én meg egyszerűen nem látom a korszakalkotót. Úgy érzem, hogy ez a 3D még messze van a tökéletestől - sokszor a háttér homályos, a széle elvész, időnként egészen rajzolt hangulata volt - a konkrét látnivaló pedig igenis lehetne sokkal fantáziadúsabb, mint egy korallzátony, meg a satöbbi amit már odafönt leírtak. Kérdimenziós filmekből is láttam sokkal szebbeket - hogy ne csak úgy mondjam: A riksásfiú, a Vidocq, a Halhatatlanok, Az ötödik elem, van még bőven. Az Avatar őrületet ígért, azt vártam, simán unatkoztam közben. Ez az én véleményem, én így látom és nem ettől vagyok sznob. Akinek meg tetszik, hát egészségére! (megjegyzem van olyan kedves ismerősöm, akinek jellemzően nagyon adok a véleményére, művész szegény, iszonyatosan jó látásmóddal és elájult az Avatartól - bár azt gondolom azért, mert egy az egyben azonosítja magát a női - n'avi - főszereplővel. Ezzel meg alighanem sokan vannak így.
Semmisejó 2010.01.26 16:57:14
@Balance Of Power: Látnod kéne... Amúgy szabadságmániás, megzabolázhatatlan, vad és másik nyolc embernek elegendő energiája van. Szoktam irigykedni...