Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Török törp hörcsögöt bökő bögöly

0 bejegyzést írt és 1154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A visszterhes vagyonátruházási illeték általános mértéke a megszerzett vagyon terhekkel nem csökkentett forgalmi értéke után alapesetben 4%. A forgalmi érték a legtöbb esetben megegyezik a vételárral, azonban a forgalmi értéket a NAV jogosult megállapítani az illeték kiszabása során. Fontos…..
Nem akar járt utat járatlanra cserélni Orbán Viktor, ezért a koronavírus-járvány harmadik hullámának ellaposodásával régi, jól bevált politikai szlogeneket vett elő. A Fidesz vezérének meggyőződése ugyanis, hogy saját szavazótábora azt várja tőle, amit a 2018-as kampányban mutatott, vagyis a…..
Túlságosan egyértelmű a magyar kormány álláspontja Kínával kapcsolatban, hogy bármiféle kétségünk legyen afelől, hogy valami nagy háttéralku áll az egyre mélyülő barátság mögött. Már túl vagyunk azon a teórián, hogy olyan kapu szeretnénk lenni Európában, melyen keresztül az ázsiai nagyhatalom az…..
"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát" - figyelmeztet Mérő László a Telexen megjelent publicisztikájában. A professzor megoldást is javasol a problémára: "legyen nyilvános, hogy kik…..
A rendszerváltás utáni magyar politikai legsúlyosabb egyénisége kétségtelenül Rapcsák András, egykor hódmezővásárhelyi polgármester és egy időben országgyűlési képviselő volt. A meglehetősen harcias stílusáról ismert kereszténydemokrata politikus környezetében kezdte bontogatni szárnyait az a Lázár…..
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.05.12 06:13:56
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Szar lehet a csuti pinocchionak, hogy politikai ellenfeleit csak alsó herenézetből láthatja. Mit lát? Két lifegő golyót, amik folyamatosan összekoccolnak a feje felett.
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.05.12 15:13:22
@Török törp hörcsögöt bökő bögöly: Vagy lehet azért vált elmebeteg, erkölcstelen pondróvá, mert egy kövér törpe? A kövér törpék általában mind ilyenek.
Csúcsra járatja a kormány bizonyos tények elhallgatását, a számsorok manipulálását, a járványügyi adatok kozmetikázását. Most már attól sem riad vissza, hogy csúsztatásokkal elérjen olyan dolgokat, melyeket a valóság bőven megcáfolna. Teszik ezt azért, hogy az emberek bizalmatlanná váljanak a…..
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.29 12:32:23
@Ekrü: Nekem is nagyon sok ismerősöm kínaival oltották. Attól még az kutyaszar, hiába oltják be magukat vele. A fosós Orbán birkák rohantak oltakozni amikor még csak ez a kutyaszar kínai volt, ez az eredménye. A führerük beoltotta vele magát, hát ők is seggbe szuratták maguk vele. Ha utána a führer a kútba ugrott volna, oda is követték volna. Magánvéleményem, hogy csuti paraszt dugja a heréjébe a maradék kínait, a szputnyikot meg a szíjgyártó dugja fel magának az összeset. Ha ennyire ragaszkodnak hozzá, uccu, rajta, ne késlekedjenek!
"Nem szívesen veszek részt abban az adok-kapokban, amik a halálozásis statisztikák körül zajlanak, csak azt tudom elmondani Önnek, hogy én mit nézek. Eddig is ezt tettem, ezután is ezt teszem. Van az Európai Uniónak egy minden tagállamra kiterjedő adatszolgáltatási felülete, ahol közlik, hogy az…..
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.27 08:09:29
@nincs1agy: Akkora birkamenet lesz, mint még soha. Elindulnak, bégetnek, a ruszkikon keresztül türkmenisztánon át kínáig meg sem állnak.
Az a városban élő ember, aki nem küzd a galambokkal, az ritka mint a fehér holló vagy legalábbis irigylésre méltó. Ha neked is sok bosszúságot okoznak a kis tollpárnák, akkor ezt  a cikket neked ajánljuk!..
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.25 07:53:08
@Török törp hörcsögöt bökő bögöly: A galambnál könnyű az azonosítás, helymeghatározás mert hanggal jelzik épp hol tartózkodnak, egy sűrű fenyőfa tetején is észlelhetőek, és egy erőteljes, célirányos lövéssel elkergethetőek. Magasfeszültségen tanyázóknál vigyázzunk, mert a vízsugár vezeti az áramot, igaz a pisztoly műanyag, ezért szigetel.
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.25 08:15:22
@élhetetlen: Feketerigó is idegesítő. Szépen dalol az biztos, viszont 10 centinként végigszarja a kerítést, terasz és járdaburkolatot, fehér pöttyöket hagyva amerre jár. Néha az autótetőt sem kíméli, ami egy forró nyári napon a nyolcvanfokos tetőlemezfényezésbe 3 óra alatt beleég. Széttúrja a muskátlikat, leandereket, pálmákat a cserepekben lévő összes virágföldet kitúrja benne a hasznos gilisztát keresve. Ha legalább a tetveket, vagy a mindenhol megjelenő hangyákat csipegetné le a fákról, földről akkor akár még hasznos is lehetne. De nem, neki a hasznos giliszta kell.
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.25 08:22:51
@élhetetlen: Én a sünt szeretem. Az szépen elbotorkál csendben nesztelenül az alkonyatban úgy hogy észre se venni, bokor alá szarik trágyázva azt. Összeszed minden tücsköt, bogarat, lótetűt, a meztelen csigát se kíméli, kóborló vadállatok, macskák elkerülik, nem pusztítják. Már építettem is nekik házat, hadd szaporodjanak.
A Kádár-rendszer társadalmában kiemelt szerepet töltöttek be az anyagi javak, különösen a személygépkocsik. Ekkoriban vált alapvető céllá, hogy minden családban legyen legalább egy autó, lehetőleg minél korábban- ahogy a szólás mondja: "előbb a kocsi aztán a kicsi". Azonban nem volt egyszerű…..
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.20 18:11:08
@kewcheg: Most ugyanez van. Egy norvég, német, osztrák mellényzsebből vesz egy harmincmilliós teslát, az orrbanisztáni csóringer meg örül ha kap a csuti csüngőhasú által nemzetstratégiai jelentőségű megállapodással kiszart 4 milliós suzukijára 3 milliós kuszaszem hitelt.
Ez nem egy boldog cikk, írni sem volt könnyű, és olvasni sem lesz az. De nem is az a célom vele, hanem az, hogy megpróbáljam ismét felhívni a figyelmet arra, miért felelőtlen és rossz döntés kiengedni a cicánkat az utcára. A cikk végén szereplő képeket és tragédiákat látni mindig nehéz, de talán ha…..
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.19 18:06:23
@Török törp hörcsögöt bökő bögöly: Ja, meg meztelen csigánk is. Lehet gyönyörködni abban, ahogy kúszik-mászik.
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.19 21:58:16
@zommmmmbi: "hogy tudja bent tartani a cicát? "
Ketrecben megkötve.
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.19 22:02:20
@IamTwo: Én se értem mit keres egy macska a nagykörúton, vagy a 2-es metrón, esetleg a 76-os trolin. Biztos túr-ista.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Orbán Viktor a Kínai Kommunista Párt hátán kíván felkapaszkodni a nemzetközi politika legmagasabb szintjeire. Egy ilyen kijelentés tíz éve még abszurdnak és túlzónak tűnt volna, de manapság olyan egyértelmű gesztusok jelzik a magyar kormányfő lojalitását a kínai legfőbb…..
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.19 06:19:16
@élhetetlen: Az elnyomó, komcsi Kína sohasem fogja Magyarországot felvirágoztatni, kizsákmányolni annál inkább. Ilyen szempontból sokkal rosszabbak a nyugatnál. Erre rengeteg afrikai példa van. A csuti patkány pedig a haverjai meggazdagodása árán eladja nekik az országot. Szégyen, amit ez a tetű tesz, a nemzet legnagyobb hazaárulója.
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.19 06:31:46
@élhetetlen: A csuti csüngőhasú közvetetten az apjába tömi a pénzt, akitől máj megörökli. A gázszerelőnek és más oligarchájának adja a milliárdos állami megbízást, azok pedig a geci apjának bányáiban költik el azt. Magyarul így működik a csuti maffia pénztisztáramosó gépezete. A csuti geci klánja így gazdagszik. Ezeknél a férgeknél nagyobb hazaárulója még nem volt a nemzetnek a történelem során.
    Hétfőn került fel a Partizán YouTube csatornájára Gulyás Marci és Márki-Zay Péter közel hatvanperces beszélgetése. A videó alatti kommenteket böngészve érdekes világ tárul elénk: a hozzászólók oroszlánrésze ideális miniszterelnök-jelöltnek látja Hódmezővásárhely polgármesterét. "Rendkívül…..
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.15 11:04:44
@Zed is not dead yet: Az a baj, hogy csak nézel, de nem látsz. Egy ilyen riportot amúgyis értelmezni kéne, nem mindenki dakota indiánokkal hadakozik a mondandójában, mint a csuti törpe, hanem értelmesen beszél, különböző dolgokról. Igen, ez bizony baj, hogy az orbanisztániak nem értik mit mond egy magyar. Csak az egyszerű kétbites csuti tájszólásból értenek.
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.15 11:13:05
@Zed is not dead yet: Igen, a csutbuzik csak azt értik, hogy dakota, brüsszel, gyurcsány, zsák krumpli stb.
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.15 11:20:20
@Zed is not dead yet: Korábban értették azt is, hogy gyurcsányné, soros, migráns, spekuláns, a karácsony alkalmatlan(a télapót nem tudjuk, azt nem hörögték) most divat az hogy oltásellenes. És mindegyik ugyanazt hörgi, gondolom ki van adva pártusatításba. Az is bohózatba illik, ahogy mindegyik seggnyaló menekül az ujságírók elől, (nem nyilatkozom, dolgom van, sietek) nehogy valami olyat mondjon nekik, ami a führernek nem tetszik, mert akkor repül.
Hosszú, de vékony? Netán az átlagos, de vaskosabb? És mi a jobb? Ha balra, vagy jobbra dől? A makk mekkora legyen? Vagy számít ez az egész bármit? A britek mellé ezúttal több ország kutatói is becsatlakoztak, hogy megválaszolják az emberiség egyik legősibb kérdését...
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.14 16:28:50
@Örömhernyó: A kínai többmilliárd mikropénisz bizony bizony lehúzza a világátlagot.
A KARD Ne osszatok orbánképet 2021.04.11 12:26:50
A címben írt mondat természetesen az ellenzékieknek szól. Az, hogy a fideszesek a főnökük képét osztják, szívük joga, abba nyilván nem fogok beleszólni. Ami viszont nagyon bosszantó, hogy az ellenzékiek nem jönnek rá, hogy csapdában vannak és kijönni sem hajlandók belőle. A poszt tehát az…..
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.04.13 10:46:06
@GyMasa: Nem kell mindent megváltoztatni. Pár hónap alatt börtönbe lehet baszni az egész tolvajbandát, csak csatlakozni kell az eu ügyészséghez. Az ugyanis nem kétharmados. Bűncselekmény elkövetése miatt pedig bárki leváltható.
Polt megy a levesbe, utána meg már magától elsodorja őket a nyugati áramlat. Maradhat sok kétharmados fidesz törvény, az ugyanis nem sok vizet zavar, csak politikai célból született, gazdasági hatása egyenlő a nullával.
Újra bebizonyosodott, hogy Magyarországon a foci mindenek fölött áll. Orbán Viktor kedvenc hobbijának köszönhetően olyan nyitási tervet prezentált a kormány, melynek csúcspontjaként nálunk lehet majd a legtöbb nézője a hazánkban rendezett EB mérkőzéseknek. Péntek reggel azt is bejelentette a…..
Csak a szokásos magánvélemény, talán teli tévedésekkel. Bevallom, nem sok fogalmam volt arról, hogy Petry Zsolt létezik, azt sem tudtam, mivel foglalkozik. Az interjúját olvasva, amely végül a kirúgásához vezetett, kicsit büszke lettem rá, és kicsit sajnáltam is. Az előbbi magyarázata annyi, hogy…..
Idén demagógiát hozott Húsvétra a nyuszika. Persze kampány van. A pártok és a politikusok mindent alárendelve a 2022-es győzelmükért küzdenek. Ezzel még nem is lenne baj, hiszen a kampány a parlamentáris demokrácia egyik alapvető ismérve. A baj csak az, hogy szó szerint MINDENT ennek rendeltek alá,…..
Próbáltam, de egész egyszerűen nem bírtam szó nélkül hagyni Bódi Ábel és Vona Gábor vitáját, ami a külföldön élő magyarok levélszavazásáról szólt: https://www.youtube.com/watch?v=X-wd_RsUXJ8 A helyzet ugyanaz, mint Berki "Büntetőfékező" Krisztián feleségének magyarázó videója esetében. Van egy…..
Ugyanaz, mint az ottani fertőzöttségi adatokkal. ..
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.03.24 16:56:02
@Rodney_2: A kommentem nem is neked szólt. Hanem mindenkinek, aki itt olvasgat, nehogy már csak az őskövületi elmaradott butaságokat olvassák, hanem a másik oldalt is. Szerencsére nagyon sokan vagyunk hála istennek, akik nem a múltba merengenek, hanem a jövőbe.
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.03.24 17:01:33
@Rodney_2: Akkor megszólalt a mindenkinek mindent elhivő birka, mivel még arra is lusta, hogy magát képezze. Sajnos ez a sok birka tartja fenn ezt a korrupt csaló, tolvaj rendszert akik még azt is elhiszik führerüknek amit horkol. Mint a kommunista csökevény rendszereket fenntartó birkák. Azon meg ne csodálkozzatok hogy néha valaki a pofátokba vágja az igazságot. Nem csak birkák élnek a földön, akik mindenre bólogatnak.
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.03.24 17:13:34
@Rodney_2: Tőlem aztán elhihetsz bárkinek bármit, leszarom, kurvára hidegen hagy hogy átbasznak. Így jár akinek fingja nincs semmiről. Képezd magad, akkor többre viheted talán az életben a seggnyaló birkáknál. Habár feletted már lejárt az idő, sok vizet nem zavarsz, a jövő nem te vagy, ahogy a kgb-s Putyin és a KISZ titkár Orbán elvtársak rendszerei sem.
Három évtizednyi Balaton-tapasztalat birtokában kijelenthetem: eddig sajnos rendre zátonyra futott a Balaton négyévszakos kikapcsolódássá fejlesztése. Néhány tófagyasztóan zimankós téltől eltekintve javarészt 2-3 hónapra korlátozódik a szezon, amikor a helyi szolgáltatók bevételt realizálhatnak az…..
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.03.17 22:49:16
@gigabursch: Nagyon sok helyen lehet hegyet mászni: Gerecse, Vértes, Bakony, Pilis, Börzsöny, Mecsek, Mátra, Bükk, Zemplén, stb, stb, stb. Nagyon sok helyen lehet fürödni, biciklizni, túrázni az országban. Ahhoz hogy jól érezzem magam, nekem nem kell hozzá a Balaton, ami amúgy is már a könyökömön jön ki.
Pár hete a Totalcar-on olvastam egy cikket, amiben arra panaszkodott egy levélíró, hogy tavasszal eladta a kocsiját arra számítva, hogy a járvány miatt kialakuló gazdasági krízis miatt majd jól le fognak menni az autó árak, majd most meglepve tapasztalja, hogy ennek éppen az ellenkezője a helyzet. A…..
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.01.29 14:39:39
@konrada: Nem hibás az ilyen politika, mert a szegény biztos hogy el költi a plusz pénzt, ami visszafolyik a gazdaságba. Ellenben az oligarchák jachtjai csak max. a Dunán tudnak lefolyni. Ezért sose a gazdagot kell támogatni, hanem a szegényt. Pont hogy a gazdagra költött pénz folyik el, mert az járatja angol katonai és Svájci turisztikai iskolába a gyerekét, újítatja fel a nyaralóját csokból vagy a gazdag veszi a huszadik lakását, amit aztán horroráron kiad a szegénynek. Ezek mind kidobott pénzek, és a nemzetgazdaság szempontjából érdektelenek.
Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.01.29 14:45:58
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: ... mert akkor önállóan akartunk a horvátokkal Eb-t rendezni. Az összes meccs fele itt lett volna, nem csak 3. De amúgy önmagában csak az eb-ből nem lehet stadionokat fenntartani, ahhoz hétről-hétre többtízezer néző kell. Látsz te most ennyit? Előbb kell jó foci és néző, utána stadion. Ez a sorrend. Minden ettől eltérő gazdaságtalan. A németeknél se a stadiont építették először, hanem vb-t nyertek 54-ben, erre jöttek a nézők, vele együtt a pénz, amiből stadiont építettek.
A cím nyilvánvalóan fikció. Nincs épeszű politikus, aki nyertes helyzetből –márpedig minden ellenzéki híreszteléssel szemben a Fidesz abban van – kiengedné a kezéből a győzelmet. Nyilván a jelenlegi kormánypárt is mindent meg fog tenni, hogy a soron következő parlamenti választást is megnyerje. Az…..