Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p4t

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cikkünkben utána járunk, hogy valóban világhírűek voltak-e a Palma matracok, mi vitte őket sikerre, és végül mi okozta a bukásukat...
A Juha Kallio nevével fémjelzett finn rockmotorsport két remek kis videót tett közzé. Nem kis fába vágták a fejszéjüket, ugyanis egy 12 éve be nem indított Forma-1-es autóba leheltek újfent lelket. Méghozzá nem is akármilyenbe! A Danka-szponzoros Arrows A18 volt az, amely 1997-ben…..
Tényleg fél perc alatt újjá lehet varázsolni a lemattult fényszórókat? Szinte ingyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Szívesebben végignézném azt, ahogy a seggükbe feldugják az egészet, de persze nem élőben, csak a híradóban Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Jobb, mint a Navara? 2013.03.30 15:09:03
Olvasónk, Pozsonyi Imre két éve fordult a Totalcar szerkesztőségéhez, hogy tanácsot kérjen: milyen összkerekes autóval tudná megközelíteni otthonát a szinte járhatatlan úton? Pista és Winkler egy BMW X3-assal és egy Opel Insigniával vágott neki a jeges-havas kaptatónak, végül…..
Lapítanak, mint az ürülék a gazban, csakhogy itt még mindig nincs helye a gaznak se, hiába rajzolták át a Ferenciek tere terveit. Ha lehet még ötletelgetni, improvizálgatni, akkor ide gyorsan nekem is egy filctollat meg egy zsírkrétát, mert rajzolgatni én is szeretek. Nemrég még…..
Ahogy a WTCC warm up edzések szoktak, álmosan kezdődött a mai is a Szlovákia Ringen. Aztán kicsit, de tényleg csak kicsit, felpörögtek az események. Mivel a bemelegítés rövid, foglalkozzunk először azzal, ami minket legjobban érdekel. Norbi már eléggé a vége felé jött ki a…..
Látják, ennyit érnek az eskük. Vagy legalábbis az én esküm. Nem hívő emberként úgy gondolom, hogy van párszor tíz évem a Földön, aztán nincs tovább, kukacgyomor-töltelékként végzem – esetleg környezetszennyezésként, ha elhamvasztanak. Tehát ebbe a párszor tíz évbe…..
A tegnapi iPhone bejelentés valóban nem hozott igazi meglepetést, de nem értem a fanyalgókat, mert jelentéktelennek vagy csalódást keltőnek egyáltalán nem nevezhetjük a tegnapi keynote-ot (hacsak amiatt nem, hogy az iPhone 4S magyar szempontból a legrosszabb elnevezés - “négyes…..
p4t 2011.10.05 18:07:04
@Dr. Justice: Minek megkérdezni milyen az idő éppen ott ahol vagy? Nem látod, nem érzed, vagy mi?
addict Lottó az életeddel 2011.06.13 10:00:00
Ha fel akarod hívni az emberek figyelmét egy fontos társadalmi problémára (és nem akarsz meztelenkedni), érdemes belehelyezni őket egy számukra idegen szituációba, ahol talán másképp látják majd a dolgokat. Ezt a mechanizmust követte a svéd Save the Children is, amely mint az a…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Minden valamirevaló gasztroblogger bokánrúgna, ha elárulnám neki, hogy zacskós tésztaszószhoz nyúlok. A gasztronómiai tudatosság alapköve a természetes anyagokhoz való ragaszkodás és a nagyiparitól való óvakodás. Akkor jöhetnek a rúgások.Az olaszok meg a fejükhöz kapnának,…..
Karotta Közlöny Inspiráció I. 2010.08.24 13:03:00
Három éve szeretném kiposztolni a Rauh Welt Porschékat. A dolgok mai állása szerint senki sem készít az én szememnek lenyűgözőbb autót.     A Rauh Welt németül nagyjából cudar világot jelent, és egy japán versenygarázs neve.     A helyet egy Nakai-san nevű…..
A Chronotronix V400 Nixie Tube Clock talán az egyik legjópofább óra, amit valaha láttam. Egyetértek a gyártóval abban, hogy megvan benne minden, ami fontos lehet egy ilyen órában, klasszikus benyomást keltő purista elegancia, kiegyensúlyozott arányok, következetes és fegyelmezett…..
Ágnes posztapokaliptikus állapotokkal szembesült Pécelen, ahol tegnap óta megint vízkorlátozás lépett életbe. A csapból alig szivárog valami, és fel kell jelenteni az illegálisan kertet locsoló szomszédokat. Ja, és a legjobb, hogy állítólag zacskós vizet fognak majd osztani.…..
p4t 2010.07.14 11:06:22
@Bumbyka: Én is itt lakom. De érdekelne, miért én fizetem meg, hogy fejleszteni tudjon? Miért nem oldja meg máshogyan? Mi a bitosíték arra ha megvan a fejlesztés, majd csökkenni fog a víz ára? Semmi.@harmasbusz: Eddig az összes megválasztott csak a saját zsebével törődött, mint a nagy politikában. Mostani annyira nem.
B-oldal TOP10 dancefloor dal EVÖR 2010.05.19 07:22:00
A B-oldal történelmében már több eurodance cikk volt és úgy tűnik sose mondhatjuk ki, hogy megvolt az utolsó. Vendégszerzők ismét elővette a témát - mottója: "Amit 18 év után 300-szor meghallgatva se unsz meg, az rossz zene nem lehet és örök életedre elkísér."…..
Subba A hét képaláírása: Bocsi 2010.01.22 15:30:00
           via..