Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfonz83

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
TComment Lopnak ezek mindent 2012.11.07 05:55:00
Néha nem is értem: folyamatos a panaszkodás, az állampolgároknak sem jó, a törvényhozás is bajban van, pedig a megoldás több, mint egyszerű. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Alfonz83 2012.11.07 16:48:42
@el-enor: Kedves Barátom!
Ha csak tisztességes, becsületes emberek lennének, nem lenne szükség a jogászokra. Ebből viszont logikusan következik, hogy ők mennének lopni, rabolni, hogy legyen miből a jelenlegi színvonalon megélniük. Ott lennénk, ahol a part szakad, vagy még rosszabbul is járnánk, mert ezekből annyi van, mint a pelyva. Sajnos a kör bezárult.
Az ukrán Jalta-rali után a bolgár Szliven-ralin sem volt sok jele annak, hogy egy nagy széria futama zajlik. Az interkontinentális bajnokság tizenegyedik állomása a korábbi fordulóhoz hasonlóan közönybe fulladt. A Barumon mintha csak vége lett volna az idei IRC-nek. Noha a…..
Kérdés, hogy egy olyan bajnokság, ahol 7 (azaz hét) darab autó ér célba, érdemel-e egyáltalán annyi figyelmet, amennyit szentelünk neki, és ezekkel a posztokkal generálunk. Már-már hajlok arra, hogy úgy véljem: egyszerűen szánalmas az ORB. Talán mégsem akkora kár koptatni a…..
Alfonz83 2012.08.23 14:47:04
@zsiguli001: Üdv Mindenkinek!
Végre egy szakember nyilatkozata is megjelent! Jómagam vagy 30 évig jártam versenyekre,20 évig én is sportbíró voltam, sőt jónéhány ralli balesettel is volt dolgom mindkét minőségemben. A jelen esetről elolvasva a beszámolókat és megnézve Kazárék fedélzeti kamera felvételét, nekem is szemet szúrt, hogy miért pont ott álltak meg, miért nem mentek el az autóig!? Egy 3 kerekű dögöt nem nagy kunszt félre rángatni három embernek sem, ha valaki vissza is megy jelezni az érkezőknek. Nem tudok az ő fejükkel gondolkozni, de nem értem a megoldást.Delacour személyiségét sem ismerem, de ha olyan egyértelmű lett volna a helyzet, akkor nyilván nem csinálja a cirkuszt, csak úgy a hecc kedvéért. Egyet értek a bíró sporttárssal, a szabál az szabál, TESSÉK BETARTANI!!
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
Alfonz83 2012.05.14 15:40:07
@teter: Üdv Nektek! A másik:-hoz szólnék hozzá. Én is ilyen szándékkal vettem meg az ACME CarcamOne kameráját. Még egy csatlakozó erősítést is csináltam hozzá, hogy a rázástól ne csúszhasson ki a kábel, de sajnos a használatra már nem került sor, mert nyugdíjasként már nem motorozom végig naponta Miskolcot, az autóba szerelve meg nem akarom riogatni a többi közlekedőt ( álzsaruként).A NET-en utána nézhetsz és ha érdekel keress meg, megegyezhetünk.
Vroom Divat lett Rossit alázni? 2012.04.09 19:52:00
Futam után mindig érdekes látni a nyilatkozatokat, hogy ki mire fogja a kudarcot (azt most hagyjuk, hogy jogosan, avagy csak alibiből). Katarban Stoner izomlázra, Pedrosa influenzára, Spies az esések miatti vibrációra, Crutchlow pedig arra panaszkodott, hogy a startnál egész egyszerűen…..
Alfonz83 2012.04.10 15:57:38
@ANONYMOUS: nem értem a Ducatit! Ha Stoner gyári alkatrész, miért kellett túladni rajta!? Rajta kívül senki sem ment igazán jól a masinával, tehát vagy Ő tud valamit, vagy a cég felejtett el motort csinálni a nyers vasból?
Egy rakás Mitsubishi, amikről tíz éve álmodni sem mertünk volna, de arra senki sem gondolt, hogy unalmasak lesznek, mint a bűn. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Alfonz83 2012.04.05 15:50:02
@Boschzo: Tisztelem az optimizmusodat ( vagy a naivitásodat ), de én annak idején navigáltam, amíg a zsebem bírta és 20 évig bíróskodtam, de 2000-re tele lett a hócipőm az MNASZ intézményével, így kiszálltam.Egy percig nem bántam meg. A cikk azoknak próbálja bemutatni a helyzetet, akik nem ismerik belülről ezt a világot, és elég jól sikerült. A javaslatoddal az a baj, hogy döglött halakkal (ami ugye a fejétől bűzlik) egy rendezvény szervező sem fog horgászversenyt szervezni, mert eleve bukó a buli. Ha Te láttál jó dolgokat az elmúlt években, gratulálok a jó szemedhez és tényleg kívánok Neked sok sikert és kitartást a magyar rallye sport felvirágozatásához!
2012. március 9. - Hétvégén indul a 2012-es FIA Túraautó Világbajnokság (WTCC), amelynek ismét lesz hazai résztvevője, Michelisz Norbert, Európa Kupa-győztes és többszörös magyar bajnok autóversenyző személyében. A Zengő Motorsport csapatot az idei szezonban a MOL támogatja,…..
Tény, hogy a szabályok őket védik, a karosszéria viszont az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Alfonz83 2012.02.23 08:44:43
@Dragon.22: Üdvözletem!
Teljesen egyetértek Veled, csak azért írok, mert én a sírverset úgy ismerem,hogy.-Itt nyugszik Tót, elsőbbsége vót!
A gyalogos ezután is úgy fog átmenni az úttesten, hogy tüntetően a másik irányba néz, hangsúlyozva, hogy arra sem kíváncsi, hogy ki gázolja el!
Sok néptelen utat Mindenkinek!
A Loctite megerősíti vezető pozícióját a munkaegészség és biztonság területénA Henkel Loctite márkája kibővíti az egészségre ártalmatlan és biztonságos termékeinek kínálatát, egyszerre három innovatív anaerob terméket kínálva a piac számára. A hengeres alkatrészek…..
Alfonz83 2012.02.14 11:11:01
@➊: Üdv!
Azt gondoltad, hogy a TC egyébként a levegőből él, csak most, hogy nagy a szmog, ráfanyalodtak a pénzes reklámra!?
Jajj,de csúnya! Az ír harcos 2012.02.13 12:01:21
A szigetországban valami érdekes kór terjedhet, mert nem ez az első alaposan átalakított gépes, amely a blog hasábjain szerepel. Tetézi a dolgot, hogy az eddigiekkel ellentétben ezt az ügyeletes írországi közvetítőnk, Garp lőtte. Eskuszom eletveszelyben voltam ma. Felre nyeltem a…..
Ha valaki nem követi szinte napi rendszerességgel a rali-világbajnokság eseményeit, annak a fenti mondat több része is szemet szúrhatott. Évek óta nagy port kavartak a taktikázások, cél előtti lassítások és társaik, így az idei évtől alaposan megváltoztatták a rajtoltatási…..
Nézem a Top Gear idei második adását (Season 18 Episode 2), röhögök a marhákon, ahogy szoktam, a sorozat ismét zseniális. Azon felül, hogy Hammond bebizonyítja: a NASCAR korántsem gyerekjáték, a másik két hülye elmegy Kínába, megnézni az ottani helyzetet. Megdöbbentőek a…..
CFMOTO V3 A világ legcsúnyább choppersport robogóját küldte át nekem Árpád, de szerintem nem is néz ki rosszul, csak elsőre nem értettem, hogy rádiós vagy vezetékes távirányító van-e hozzá. V5 A kínainak néha fura dolgokat gyártanak, és itt most nem csak a gagyira gondolok.…..
Nicky Grist felelte egy újságírói kérdésre: Colin csak a pedálokat kezeli, a tempót én diktálom! A net tele olyan videókkal, ahol a navigátor hibázik, de nem gyakran találkozunk olyan mozikkal, ahol a versenyzőtárs egyértelműen kézben tartja a helyzetet, és rendet tesz a…..