Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bünti

25 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltehetőleg kuriózumnak szánták a Budapest-Bamako szervezői, hogy a 2011-es "fapados Dakaron" elindul a világ legkisebb embere, a 65 centiméteres Pityu, aki civil foglalkozását tekintve állítólag "késdobáló és jégtánc művész". A mélynövésű Colin…..
Egy körúti lakásban lakni igencsak megedzi az ember ingerküszöbét (méregdrága parkolás, kutyaszarszőnyeg a járdán, csövesarmada, állandóan határérték fölötti károsanyag tartalom a levegőben, sosem szűnő forgalom), cserébe viszont kihasználható minden előnye, amit egy…..
Nem vagyunk mi irigy gyerekek, szívesen beengedünk másokat is a társadalmi feszültséglevezető játszótérre, hogy a megfelelő keretek között kidühönghessék magukat. Ezúttal D0ki nevű olvasónk küldött nekünk egy vendégposztot, amelyből kiderül, hogy a kínaiak nemcsak pinyóban…..
Nincs az a természeti csapás, amit az emberi suttyóság ne tudna fokozni! Szélvihar, zuhogó eső, akadozó áramellátás, parkoló autókra dőlő fák és villanyoszlopok, lakóhelyükről kitelepített emberek, folyóvá változott utak. Az időjárás elég szépen odabasz a…..
Az igazolással és a külföldön szavazók voksainak összeszámlálása után kihirdetjük, hogy az alábbi vádlottak voltak az első negyedév bűnös három harmada:Január főbűnöse: Az izraeli rém, aki fogva tartotta, illetve megerőszakolta nőit és gyerekeit Február főbűnöse:…..
Tegnap ajánlottuk a Bünti Facebook oldalát, a kvízeket, és a KRESZ oldalt, amit indítottunk. Álljon itt még néhány párhuzamosan futó szál, amivel a közösségi oldalnak próbálunk pulóvert kötni: Szentelünk időt olyan dolgokra, amik nem büntetnek. A B-oldal zenei blogon…..
Bünti esküdtszékének stabil tagjai már bizonyára tapasztalhatták, hogy a "webkettesség" jegyében aktívan zizegünk a Bünti blog Facebook oldalán. Itt napi rendszerességgel dobunk fel könnyedebb, vidámabb, rövidebb témákat, amelyekről talán nem érdemes posztot írni a…..
A tegnapi nap után nyilván mindenkinek jól be vannak melegedve a "szavazóizmai", ezért gyorsan megkérdezünk Bennetekek, hogy szerintetek ki volt a legnagyobb csirkefogó márciusban. A szégyenfalunk jelenleg így néz ki:Január főbűnöse: Az izraeli rém, aki fogva tartotta,…..
TÉVHIT, hogy nem örülünk a vendégposztoknak! Íme egy újabb, ezúttal misbelief tolmácsolásában:Mindenekelőtt hálásan köszönöm a Bünti Blog üzemeltetőinek, hogy teret engednek dühöm levezetésének - úgy gondolom, hogy blogom szigorúan kötött kereteibe nehezen lenne…..
Olvasói panaszládánkba ma reggel érkezett az alábbi "bejelentés", mely egy metróvezető hamisítatlan vérprosztóságáról rántja le a leplet:"Stadionok állomás, reggeli órák. Valami miatt sokára jött a metró, percenként mondták be, hogy türelmünket kérik. Egy…..
A sok komoly bűneset elemzésébe és a feszített ítélkezési programba könnyen bele lehet fásulni, ezért most könnyedebb, kvázi bulváros vizekre evezünk. A kis kitérő keretében küldjük az alábbi képet mindazoknak, akik most még úgy érzik, hogy életük legsokkolóbb élménye…..
Vezessék be számukra a jegyrendszert, de minden nap az ország másik pontján tudják beváltani kuponjukat élelmiszerre 4-5 órás sorbanállás után! Hétfő: Békéscsaba, kedd: Szombathely, szerda: Debrecen és így tovább. Ezenkívül esténként a kereskedelmi tévék által jelenleg…..
Mit érdemel a Nemzeti Közlekedési Hatóság / Stratégiai és Módszertani Főigazgatóság Közúti Jármű Főosztály (Cím: 1066 Budapest, Teréz krt.62. Levélcím: 1389 Budapest, 62. Pf. 102 Telefon: +36 1-4771-551 Fax: +36 1-4771-537) azért, amiértmidőn bevezette a jelenlegi,…..
FELTÖRTÜK A BÜNTI BLOGOTMert megelégeltük hogy eggyesek azthiszik, mindenben igazuk van, és mások fölött itélkezhetnek. Ezért a Z1HACK3RCREW (rulz) rögtönítélő Tanácsa úgy döntött 12 igen, 2 nem szavazattal és 1 tartózkodással, hogy szétbasszuk a szar blogotokat, hülye kis…..
Egyrészről hölgyválaszt eleve nem illik visszautasítani, másrészről az OurFashion által felvázolt jelenség tényleg olyan hangerővel kiált Büntiért, hogy azt nem lehet nem meghallani. Akiknek esetleg elkerülte volna a figyelmét a lányok posztja, az kattintson a képre, olvassa el,…..
Ahogy azt korábban jeleztük, minden hónapban kiválasztjuk azt az igazságosztót, aki hozzászólásában a vádlott vétkéhez leginkább illeszkedő megtorlást javasolta. Eljött hát a pillanat, hogy január hónap pribékje továbbadja a vándor díjat annak, aki 2010 második havában a…..
Lelkünket mindig ünneplőbe öltözteti egy-egy olyan nemes pillanat, amikor olvasóink témajavaslatokkal, levelekkel, komplett posztokkal fordulnak hozzánk, hogy a társadalmi feszültséglevezető játszótéren kidühönghessék magukat. Ezúttal Réka problémáját terjesztjük az…..
Évekkel ezelőtt egy KRESZ tanfolyamon tette fel az oktató a következő kérdést: "Ki a legveszélyesebb társunk a közlekedésben?" A csoport ügyeletes mókamestere egyből rávágta, hogy "a nő", pedig a helyes válasz az volt, hogy "a GYALOGOOOOS". Sok…..
Barátunk, szerzőtársunk, kedvenc zenész-zeneszerzőnk, állandó tag a Bünti blog boardjában, most pedig - teljesen megérdemelten - a hét bloggere. Szabad a gazda? A megfejtés: NOSFERATO.GRATULÁLUNK A CELEB BLOGGERNEK!Szerintünk legyen az, hogy teljesíti az olvasók…..
Ismét lezártunk egy hónapot, újra szavazásra invitáljuk Bünti népét! Nemrég úgy döntöttetek, hogy a januárban az esküdtszék elé idézett bűnösök közül az izraeli rém volt a legaljasabb csirkefogó. Tekinstünk most vissza a február hónapra és válasszuk ki ezalkalommal…..
Bünti 2010.03.09 12:25:44
@pszicho pete: Fiatal még a blog, de igyekszünk csiszolni. Egyébként köszi az ötletet, megfontoljuk a kategorizálást. Egyelőre csak beömlesztettük azokat a témákat, amikről februárban írtunk...
Egy átlagos napon a legtöbb postaláda tartalma nagyjából így fest:közeli hipermarket / elektronikai áruház reklámújságaadott kerület / helység önkormányzatának hírlevelelegkülönfélébb szórólapok: redőnyös, reluxás; bútorszállító; ételfutár; ezermester a házból, aki…..
Miután segítségetekkel kiválasztásra került az elmúlt hónap legelvetemültebb  csirkefogója, ideje kijelölni azt a személyt is, aki januárban a legfrappánsabb javaslattal támogatta a sötét oldal elleni küzdelmet. Közhírré tétetik, hogy a Bünti blog…..
A faszirigy lányok jellemét és viselkedését pellengérre állító, a férfi nem ellen elkövetett bűneiket kíméletlenül leleplező doktori értekezés komoly visszhangra talált. Sokan vádolták a Bünti blogot elfogultsággal, hímsovinizmussal és túlzott macsósággal. Aztán egy…..
Bünti népe, hozzátok szólunk! Miután egyenként kidühöngtétek magatokat január 24 bűnén, most a szavazáson van a sor! Válasszuk meg közösen, melyik bűn volt januárban az, mely legjobban kiverte nálatok a biztosítékot, melyik pofátlan volt az, aki legjobban felháborított…..
Pénztárcánk számára az elmúlt hét legfontosabb híre volt, hogy az Alkotmánybíróság visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a vagyonadó lakóingatlanokra vonatkozó részét. Ha egy kicsit gyorsabbak lettek volna, megelőzhették volna azt a nemzeti társasjátékot, amelynek során…..