Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sas25

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hogyan szorulhatott ekkora hang egy ilyen kicsi testbe?" Egy tehetségkutató zsűrije minden bizonnyal ezzel a mesterkélt fordulattal reagálná le azt, ami most következik. Színpadra szólítjuk ugyanis azokat a művésznőket, akiknek hangterjedelme fordítottan arányos…..
sas25 2011.01.28 09:55:46
Feltehetőleg kuriózumnak szánták a Budapest-Bamako szervezői, hogy a 2011-es "fapados Dakaron" elindul a világ legkisebb embere, a 65 centiméteres Pityu, aki civil foglalkozását tekintve állítólag "késdobáló és jégtánc művész". A mélynövésű Colin…..
Végre itt a nyár! Ennek elsődleges jele a napsütésen, gyöngyöző homlokon és foltosra izzadt ingeken kívül, hogy a női lakosság nagy része megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, előkerült a spagettipánt és a mini ruha. Kivillannak a combok, dekoltázsok, egy-egy merészebb ruha…..
A következőt kaptam e-mailben a múlt héten: Recaro babaülés 68.000. Mi a bánat? Jók a menettulajdonságai vagy ötpontos (szívmegállító) biztonsági öve van? Erről jutott eszembe, hogy mennyire nem tudom megérteni az egész gagyi tuningtársadalmat. A kollégámnak van egy nagyon…..
sas25 2010.04.17 13:40:50
@mauser: "Fejlettebb demokráciák" összekapcsolása gyerekülés vásárlási szokásokkal. ÉDES ISTENEM! Te egy igazi feltuningolt pinagöb vagy! Menj, fújd át gyorsan a spoilered magentára! Szép idő van, most jól szárad.
sas25 2010.04.17 13:42:10
@PIER: Te magadtól rakod be a wunderbaumot? Mi vagy te? TAXIS?
Egyrészről hölgyválaszt eleve nem illik visszautasítani, másrészről az OurFashion által felvázolt jelenség tényleg olyan hangerővel kiált Büntiért, hogy azt nem lehet nem meghallani. Akiknek esetleg elkerülte volna a figyelmét a lányok posztja, az kattintson a képre, olvassa el,…..
sas25 2010.03.31 17:41:43
@maxval bircaman: Ha ezek a kislányok számodra felnőttnek néznek ki, akkor neked valami teljesen másfajta betegséged van...
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
sas25 2010.03.25 19:14:02
@janos777: Ha már ilyen nagy "minőségellenőr" vagy, gondoltam beleolvasok a posztjaidba. Baszdmeg öcsém, látom, te a blogodra hordod a lomot! Meddig tartott kiszenvedni azt a 2 cikket? Fájdalmas szülések lehettek. A helyesírásod meg is sínylette...
nosferato Oszi az interjú készítésekor kilenc blogban volt érdekelt szerzőként, de nem lenne meglepő, ha ezt a számot a megjelenés után rögtön frissíteni kellene. A Hétköznapi helyesírás, B-oldal, és a Bünti - Mit érdemel az, aki...? atyja végre bevallja; léteznek blog…..
sas25 2010.03.11 12:09:31
@Môžeš mi pomôct'?: Te nem Kipottyantott Nyákdugó nicken kommeteltél régen? Vagy az a születéskori neved?
A Bünti blog rövid története során eddig többségében hazai csirkefogókat citáltunk az esküdtszék elé, ami azt a benyomást keltheti, hogy a mi kis országunk maga a kénköves pokol, miközben a határokon túl szentek játszanak altatódalokat árva gyerekeknek hárfán. Ezt…..
A tavaszi szél most fellépőket áraszt, méghozzá a nyári fesztiválokra. A napokban brékingeltük, hogy a VOLT-ra jön Billy Idol, valamint a Massive Attack, ma pedig közhírré tétetik, hogy a Heineken Balaton Sound fesztiválra látogat.... dobpergés... szóval:Chemical…..
sas25 2010.03.05 10:46:53
Soha ne gondold, hogy ennél már nincs lejjebb! Vajon mi játszódik le annak a szánalmas alaknak az agyában, aki egy gyermekkórházat rámol ki? Nyilván nincs se gyereke, se lelke, se agya az ilyennek, de hogy büntetést érdemel az biztos. Nem elég hogy elvittek…..
Kibaszott gátlástalan világban élünk! A felmenőinktől kapott útravalók inkább hátráltatnak, mint segítenek, a jómodor a múlté, az "erősebb kutya baszik" elve úgy ette be magát a mindennapjainkba, mint a '90es évek elején  Ray Krebbs addig…..
Édesanyám szerint nagyon rumlis csecsemő voltam: kevés alvás, sok hányás, folyamatos sírás. (Egyetemista koromra aztán a bőgést sikerült elhagynom...) Ebből kiindulva van egy olyan elméletem, hogy a saját gyerekkori rívásommal sikerült túladagolnom önmagam,…..
sas25 2010.02.26 09:28:56
@Tersi: Tök igazad van. Szerintem a világ legtermészetesebb dolgai közé tartozik a szarás is. Legközelebb a síró gyereked mellé fogok szarni a múzeumban. Remélem nem akadsz majd fenn rajta...
Nem fér ki igazából a címbe ennek az entitásnak a teljes körülírása, és nem szeretnék abba a hibába esni, amikor az ember lehagyja a Bastiano Joao Coimbra de la Coronilla y Azevedo végéről az "iázvédót". Valójában a helytálló a talán meleg, bizonyosan…..
A mozgóképszínházakat barbár hordaként lerohanó mozicsürhe elemi egysége a mozitahó.  Ők azok, akiktől a kifinomult, arisztokratikus, minden vonásukban nemesi, általában háromnevű urak nem élvezhetik kedvükre a filmművészetet. Íme egy klasszikus mozitahó…..
sas25 2010.02.20 14:45:13
@Káposztap: Téged is csak anyád tud szeretni...
sas25 2010.02.20 14:54:21
@Káposztap: Sajnálom, hogy kimaradt neked pár irodalom óra a suliban. Humorérzék hiányában legalább azon tudtak volna segíteni, hogy tudjál helyesen értelmezni mondatokat. Sebaj! Tudod mit? Rájöttem, hogy én is szeretlek.
sas25 2010.02.20 15:03:09
@Káposztap: ÜBERMENSCH. Látom a német óra is kimaradt. Hol voltál te suli helyett? MOZIBAN?
Nem kell hozzá tudományos fokozat, hogy megállapítsuk, finn rokonaink nem az Urál lábánál fejlesztették ki a szaunázás évezredes kultúráját, mert akkor talán ránk is ragadt volna belőle valami. A wellness térhódításával most gyorstalpalón próbáljuk behozni lemaradásunkat,…..
sas25 2010.02.09 13:30:29
@Pincehelyi: Szalonnatáblára köll vésni bicskával, oszt' kiakasztani a wellnesscenter elibe!
Remélem ez komoly, mert viccnek túl durva! Ez jutott eszembe, amikor megtekintettem azt az olvasónk által beküldött linkgyűjteményt, amely Madam X-otic munkásságát ámokfutását foglalja össze. Vajon a Pokol melyik kénköves bugyrában alkották fosták ki ezt a magyar…..
sas25 2010.02.07 10:47:21
@tampi: nem, te vagy a normális.
Egy hétvégi napon az átlagember nem arra szeret kikelni az ágyából, hogy az arcába vágják, olyan világban él, ahol 25-30 fős, felfegyverkezett hordák kötekednek és gyilkolnak az éjszakában... Ezért is hatott sokkolóan, amikor majdnem napra pontosan egy éve mi, sportszerető…..
Hétvégén volt egy Arsenal-Manchester United rangadó az angol élvonalban. Ennek felvezetésére mégse figyeltek annyira, mert John Terry pikánsabb hírnek számított azzal, hogy lekúrta válogatott csapattársának, Wayne Bridge-nek a nőjét. Elég aljas húzás ez azután, hogy egyébként…..
Foglalkoztunk múlt héten a dohányzással, és azon belül is azokkal, akik bunkó módon, nem kultúraként és nem is kulturáltan kapcsolódnak hozzá, hanem csupán rossz szokásként. Ha nem is dohányzásellenes a korábbi poszt, a zavaró dohányzást ellenzi. Ki ne ellenezné? Ugyanakkor,…..
Mit érdemel az a cég, aki önjelölt művészként csodálatos jégvirágokat varázsol a kocsim szélvédőjére az általa előállított/forgalmazott, -19 fok dermedésponttal reklámozott szélvédőmosóval, -4 FOKBAN???? Örök kérdésként feszeng bennem az a TÉNY, hogy mióta gépjármű…..
sas25 2010.01.28 18:38:18
@Kovald: Te tényleg annyira vagy jófej, mint a hozzászólásodból kitűnik? Befosni próbáltál már?
Tipikus sarki, bolti, postai viselkedés, hogy odamegy egy öreg nő egy ugyanolyan kisgyerekhez, mint mindegyik másik, csak a babakocsiról ismeri fel, hogy egyáltalán kisgyerek, és teljesen érthetetlen gügyögésbe kezd, ahogy én soha nem fogok beszélni a gyerekemmel, mert félhülye lesz…..
sas25 2010.01.26 11:02:51