Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilly.alien

0 bejegyzést írt és 555 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hatalmas óceánjáró hajókon dolgozók élete nem könnyű, és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk: hónapokig összezárva élni másokkal, sokszor szabadnap nélkül, vagy egy-egy pihenőnappal, napi 10-12 órás (vagy még több) munkaidővel. Éppenséggel nem csoda, hogy ilyen…..
  Kérdezi a kolléganő a munkahelyen, egy ismeretlen kismama a buszon, a nőgyógyász a rákszűrésen és egy régi „kedves" ismerős a kávézóban. Először is: Tessék? Másodszor pedig: Márminthogy TESSÉK??? Persze először én is csak pislogok, mint hal a szatyorban, aztán amikor már nem,…..
lilly.alien 2016.07.16 13:19:17
@dodi83: A munkaadó hosszútávra tervez. Miért venne fel egy nőt, ha egy év múlva lebabázna, és három évig nem is lenne hajlandó visszamenni dolgozni (ami k*va nagy luxus Magyarországon, 3 évig gyakorlatilag agyontámogat az állam téged). Aztán pedig jön a panaszáradat, hogy ő bizony sehova sem kell.
lilly.alien 2016.07.16 13:36:14
@Croma Soma: Megint a másik..............
 25 év. Egy csettintés és bumm, már ott virít a 25-ös szám a tortádon. Ez egy olyan szám, amikor az ember azért feleszmél, hogy hoppá, hogy rohan az idő, tegnap még csak 22 voltál, nemrég jöttél ki az iskolából. Annyi minden történt és olyan sok minden változott azóta – vagy mégsem? Ilyenkor…..
Hónapok, vagy évek óta rendszeresen edzel, a mérleg mégis egyre ijesztőbb számokat mutat? Íme öt egyszerű tipp, ami megakadályozhatja a súlycsökkentést, és néhány egyszerű tipp, hogy segíthess ezen a fura helyzeten. 1, Az edzéseid után túl sokat eszel. Az edzés végén úgy…..
lilly.alien 2015.09.17 10:47:29
@csincsilla72: "...fogyni fog...sport nélkül is..."

viccelsz ugye?
Nem kapsz visszajelzést az álláspályázataidra? Nem tudod, miért nem, mit csinálsz rosszul? Ez utóbbit lehet, hogy meg tudom mondani, mert erre specializálódtam, de a visszajelzés hiánya örök elégedetlenségforrás az álláskeresőknél. Nem kapsz visszajelzést, mert nincs rá…..
A Norbi-jelenség nem csak a magyar társadalom igényszintjét és átlagos értelmi színvonalát mutatja meg jobban bármely statisztikai adatnál, de egyre látványosabban teszi ki a farkát az asztalra az…..
Kőkeményen belefogok állni a témába, ugyanis olyan mértékű értékítélet romlás történik, ami mellett már nem lehet szó nélkül elmenni. A nívó zuhan, egyesek értékítélete pedig a Mariana-árok legmélyebb fenekét súrolja alulról és orral... Olvasom a cikket, miszerint…..
lilly.alien 2015.08.02 17:12:17
@Dezső Németh: @Untermensch4: Ha nyelvtannaci akartam volt lenni akkor tanarnak keszulok. De latom felesleges is lett volna mert van ebben az orszagban eleg onjelolt futobolond. Esetleg valami erdemi hozzaszolas a poszt ->>tartalmat<<- illetoen?
A Habony-művek ezúttal is hozta a kötelezőt: őrületes demagógiával sokkolják a keményen dolgozó magyar embereket azok a plakátok, melyek bizonyos értelemben folytatásai a migránsokat csicskáztató kampánynak. Hiába mondjuk el ezerrel az ősi bölcsességet, hogy a jó bornak nem…..
lilly.alien 2015.07.16 21:14:42
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: @Nemfajtalan srác: @Shabby Bear: Basszátok meg, mit szívtok, én is kérek! Sőt: az egy agytekervényes vérnarancsok mit tolnak, hogy ezt tapsikolva beveszik?
lilly.alien 2015.07.16 22:07:36
@midnight coder: @Pipas: Nem vagyok kultúra ellenes, de: követve Lézer elvtárs tökéletes érvelését:
"Minek költünk múzeumokra. Én például nem járok ilyenekbe."
A múzeum példa ad hoc volt.
Nem mindegy, hogyan kommunikálja egy mobilszolgáltató az áremelést. Egy rossz érveléssel nem csak a hatóságok figyelmét vonhatja magára, de a márkájának is árthat. Ha viszont a népharag már a céltáblájára tűzött, nincs helye a trükközésnek, az előállt válsághelyzetet…..
A Magyar Helsinki Bizottság levelét megírta, és az MTVA vezérigazgatójához, Szabó László Zsolthoz, illetve a közmédiát felügyelő Közszolgálati Testület elnökéhez fordultak, hogy ugyan tegyenek már valamit, hogy a közvélemény reális képet kapjon országunk valóságos…..
Van az úgy, hogy a blog szerzőinek feje a másik eszmefuttatásának hallatán úgy rángatózik, mint műkutyáé a Zsiguli hátsó ablakában. De olyan is van, amikor baromira más jut az eszünkbe egy-egy ügyről és noha értjük, mit mond a másik, teljesen eltérő következtetésekre…..
lilly.alien 2015.06.10 13:48:09
@Rontó Rostás Gyuszi, a pettyáni betyár: Milyen fair-play az, amikor a játékszabályokat saját nyerési esélyünkre faragjuk??? Kié a kihelyezett hirdetési felületek zöme? Nincs több kérdésem.

Aki felül ennek a dilettáns kirekesztő uszító rasszista szennykampánynak, az a pénzsóvár egybites fideszes oligarhákkal vannak. Ez nem Magyarországról szól, hanem a Fidesz uszít megint.

Ja, és az összes vérnarancszombinak:
Basszátok meg magatokat mind egy szálig!
"Ne engedjük vissza Kurcsányt meg a tolvaj bandáját" ezt skandáljátok, miközben a kedves vezíretek, Orbánovics elvtárs a szemeteket is kilopja, nyíltan, pofátlanul, mert a 2/3-dal teret engedtetek ennek a kibaszott hatalmi aroganciának, gőgnek.

Üdv:
Egy köcsög liberális
Valószínűleg ez lesz életem egyik legrövidebb bejegyzése, amelyben életem legkiábrándítóbb teázásáról számolok be. A New York kávéházról még a blognak az elindításakor írtam, hiszen ez a város világ egyik legjobb kávéháza. Abban a hitben éltem, hogy ide mindig…..
Vannak elvek egy-egy cégnél, amivel a kiválasztásban (is), a saját életüket nehezítik, nemcsak az álláskeresőkét. Értem én, hogy ezek az elvek egyes cégek presztízsét akarták volt szolgálni, de az értelmük a folyamatosan változó (ne szépítsünk: romló) gazdasági…..
Meglehetősen provokatívra sikeredett az egyik táplálék-kiegészítőket forgalmazó cég reklámkampánya. Sokan azzal vádolják, hogy szexista, lett is nagy felzúdulás és ellenkampány. „Készen állsz a fürdőruha-szezonra?” - olvasható egy brit táplálék-kiegészítőket…..
A The Walking Dead ötödik évadának fináléjához simán kellene egy kritikagenerátort írni, amivel az olvasók kedvükre válogathatják a pozitív és negatív jelzőket, és akkor Scott M. Gimple egyszerre lehetne egy fasz és egy zseni is, bár őszintén szólva ha ezt az évadzárót…..
lilly.alien 2015.03.31 21:12:59
@Asszem: Direkt nem szóltak közbe. A lehetőségre vártak, hogy Rick-et ne száműzzék, hanem hősként állítsák be. Pete időzített bomba volt, számítani lehetett rá, ha már Jessie-re kezet emel, akkor több bentlakóra is előbb-utóbb rátámad.
lilly.alien 2015.03.31 21:14:50
@Sunsetjoy: Pete addig hagyták életbe, amíg Tara magához tért. Michonne ezért ütötte ki Rick-et, hogy elterelje a figyelmet róla.
Tegnap már megnézhettétek, milyen is volt Európa március 15-én, most egzotikusabb vizekre evezünk, jöjjön tehát a beígért Európán kívüli rész. Meglátogatjuk szinte az összes többi kontinenst, lesznek fotók Ausztráliából, Amerikából és Afrikából is. Lássuk tehát, milyen…..
A túlsúly sose szép látvány, legyünk akármilyen magasak, férfiak, nők vagy akár sportosak. Még, ha a látvány nem is érdekel bennünket, az egészségünk talán fog vagy kéne, hogy érdekeljen. Az emberi természethez tartózik, hogy csak, akkor foglalkozunk egy problémával, ha az…..
Végre, végre, végre! Hát ez is eljött. Igazából nem is ez jönne még, de muszáj voltam ugrani egy kicsit és végre leírni az egyik kedvencemet, ami nem más mint a Zimány Linda Skinny Bitch diéta. A mai lányok nagy dilemmája, hogy miként lehetne egy pénzes pasit megkopasztani leadni…..
[30-35 közötti, egyértelműen randizó pár a moziban, a film közepén, nő a pasinak] - És? Tetszik a film? - Aha, jó. -  Neked amúgy bejönnek ezek a szexuális játékok? - Hááááááát............... nem............. tudom.............. Most azt hiszed, jön egy újabb…..
1000 leütés Csak a Fidesz marad? 2015.02.16 05:45:15
Nem tudom, mennyire van tisztában vele a kedves olvasó, hogy a 80%-ban állami (majd újraprivatizálandó) bankrendszer mennyire tarthatja aztán ellenőrzése alatt a lakosságot és az üzleti életet. És ha ez az újraprivatizálás mihamarabb megtörténik a jól ismert módszerekkel és…..
lilly.alien 2015.02.16 19:47:22
@Valóság nevű unokahúgotok: Amikor anno pár hónapja beszéltünk itthon erről, a bankbetétek lenyúlásáról, mindenki kiröhögött engem, és paranoiásnak állított be. Most meg szívja a fogát mindenki... Már csak a befagy(aszt)ott Duna vize és a korona hiányzik...
Arról írtunk ma az Indexen, hogy via.hu néven indulhat a kormány közmédián kívüli terjeszkedése, a cikkbe pedig beletettük keretesként azt az értesülésünket is, hogy a teljesen megújuló köztévénél tucatjával vették fel a gyakornokokat, akik konkrétan a folyosón dolgoznak,…..
Egy január 8-án feladott, nem különösebben érdekes álláshirdetés szakította szét a szlovák webet. Pedig nem gondnokot kerestek egy csendes-óceáni szigetre, ami minden évben tömegeket vonz, hanem logisztikus–közgazdászt egy nem belvárosi, de még mindig elég jó címen székelő vállalathoz. Öt napig élte…..
Olvastam egy blogbejegyzést arról, milyen zseniális trükkökkel adja el nekünk a hülyeséget a Fidesz. Általában elég a hazafias érzést erősíteni a választókban, elidegeníteni magunkat a külföldi megszállóktól, és máris elhiszik nekünk, hogy Magyarország akár egy dekával…..
lilly.alien 2015.01.14 15:06:04
@Bernard 01: "Az épület ehgynapos rezsije, és a dpolgozók egynapi bére, plussz jáűrulékaia megmaradnak. És ezzel az egy napi deficit is elmarad."

Te ritka sötét ember vagy. Amiket te felsorolsz, az mind KÖLTSÉG. Olyan nincs, hogy megmarad, vagy lesz KIADÁS (=költség) vagy nem lesz KIADÁS (=spórolás). Egy napi bért, járulékot, rezsiköltséget ki fog "félretenni"? Te is valami polihisztor egybites vérnarancszombi lehetsz ám...
Alig kezdődött el az év, de a legpofátlanabb kormányzati beszólás díjat rögtön ki is oszthatjuk: Lézer János és bandája kitett magáért, sikerült olyan dumával nekiugraniuk a Tesconak, aminek lényegében minden mondata nettó hazugság. A nagy Tesco, a brit anyavállalat…..
lilly.alien 2015.01.13 21:00:44
@mojoking77: Mi köze van a "politikának" ahhoz, hogy én évek óta veszteségesen működtetem a cégemet? Ahhoz semmi kib*szott köze nincs senkinek, hogy a saját cégemet romba akarom dönteni. Magánügye mindenkinek.