Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zyl187

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
zyl187 2014.09.19 11:08:54
@Virág et.:

A szemléleted nagyon helyénvaló és becsülendő. De véleményem szerint a befizetendő reklámadójuk ebben a volumenben csak egy kis zsé valóban. Már az előző reagálónak is kifejtettem: volt tizenév durván +os évük, most jön egy szűk esztendő, Sajnos nem néztem tüzetesen utána, hogy mely ker-tvk, milyen arányban fizetnek adót, mindössze annyit írtam, (kibicként - tudatlanul-félművelten), hogy miért kell néhány kommenternek sajnálni szegény RTL-klubot. Számomra (ritka kivételekkel) fizikai fájdalmat okoz nézni őket (TV-2-t is) és egyszerű szürke emberként, ezek szerint elítélendően, fikarcnyit sem osztozok a bánatukban. Hozzá tenném ezt politikai hovatartozástól függetlenül mondom. Az arányos közteherviseléssel kapcsolatban igazad van, de ez csak egy álom marad mindörökre, .Politizálni nem szeretnék, mert így is kb 4.000.000 politikai szakértő lakja ezt az országot. EGYÉBKÉNT DÖGÖLJÖN MEG A TV2 (tehene )IS! :):):)
zyl187 2014.09.19 11:21:04
@Baaah: Lemaradtál a "vita" elejéről. A címzettnek pontosítottam mit értettem fentebb giga profit alatt. Maga az egész cikk egyébként számomra egy f@szság, puszta perverzióból olvastam bele. Magasból teszek rá, hogy hány ezrelékkel nyert melyik esti híradó és ez hogyan cáfolja, illetve támasztja alá Deutsch Tomi nyilatkozatát. Az egyik színvonalasabb mint a másik. Inkább popómagazint olvasgatok esténként.
zyl187 2014.09.19 12:34:39
@Baaah: Jaja :) vigyázz mit mondassz, én ugyanis mint éreztették velem: szélsőjobbosfideszesjobbikosmiépes-vagyok. A cink egyértelműen hazaáruló, de érted sajna már elindult egy TEK-es osztag, uh kinéz számodra vagy 5 év Vác.
autózz! Városi off-road 2013.03.28 07:48:00
Ezt a március végi havazást elnézve egyre nehezebb hinni benne, de lassan vége lesz a télnek. A hó olvadását látva már szembesülhetünk a maradványokkal; ismét támadnak a kátyúk. Az általam használt (de most már emiatt egyre kevésbé) útvonalak közül kiemelném a…..
zyl187 2013.03.28 14:07:01
@hawkeye:

Igaz! Kapásból tudok mondani 5 gyalogátkelőt, kereszteződést, útszakaszt amit kevesebb mint 1 éve újítottak fel és már sz@arrá porladt, szétmállott. Sajnos sok az EU-s pénz, ezekből pedig, ha te akarsz ilyent melókat nyerni, akkor egyrészt vissza kell csúsztatnod belőle, másrészt kiadod kb negyed áron a legutolsó alvállalkozónak, aki viszont megcsinálja szarul, olcsó anyagokból, gyorsan...
Csak azt nem értem, hogy ilyenkor nem lehet ezeket a szerződéseket előkeresni és a garancia kérdését feszegetni? Börtönnel, f@szkorbáccsal fenyegetni?
Robogó Dugják fel, oda... 2013.01.31 10:16:12
Ez kicsit offtopik lesz máma: olyan témát hozott elém a sors, amely megtörténhet robogóval is. (Zácskónak kellett volna megírni, de gondoltam, tehermentesítem, nem is szólok neki inkább, mert Zácskó már a közszolgálati problémák hercege lett, legalábbis őt ba nyaggatja a…..
Alapvetően én azon a véleményen vagyok, hogy aki iszik, az ne vezessen, bár a több nyugat-európai országban megengedett (legtöbbször) 0,5 ezrelékes véralkoholszint-határt nem bánnám, ha tolerálnák. Talán ezzel a mércével még nem kerülnének bajba azok, akik egy kiadós vacsora…..
zyl187 2013.01.07 13:18:39
Ez a tanulópénz!!! Kurv@ sok és nagyon fájó, sajna benyaltátok! DE sántit a sztori!!!
APA hogy lehet akkora szerencsétlen, hogy beül a volán mögé, miközben tudatosan vedelt vacsi közben, hiszen úgyis az asszony vezet :):):)
Az asszony miért nem szólt rá, hogy HÉLÓ... én vezetek!!! 2 esélyetek is volt, mielőtt a kocsi slusszkulcsa elfordult... tehát, nem a rendőr a hülye...

Én túl vagyok már egy 5 éve 80.000 + 6 hónap jogsi ugrik mutatványon szintén sör miatt, az szerintem kicsit több, mint most a 100.000.
Azóta soha - SOHA, nem ülök kormány mögé ha ittam! Belém égette az a kurv@ csekk annó!!!
Eleve ha iszogatós helyre - vacsira megyek a párommal, akkor az első rund pálinkánál, sörnél tisztázzuk ki nem iszik!!! Így esélytelen az ittas vezetés! Érdekes módon nálunk nem fordult még elő, hogy 50 méter után eszmélek, hogy b@szki ittam, te vezetsz...
Majd részletekben befizetitek, ahogy mindenki... Nem kell 24-ézni, igen a rendőr lehetett volna jobbfej, igen más országokban lehet...vagy tényleg ekkora balfékek vagytok, vagy apa a yardok láttán ült át (ez csak fikció, nem kérdőjelezem meg a történetedet)
Nem álszenteskedek, én is hajtok gyorsan, hibázok, vétek a szabályok ellen, de piásan (1 sör sem) nem vezetek.
Levélben megírni baromság volt, a Hálivúúdi sírós gyermek jelenet azért megható, bár a yardot nem hatotta meg...Kitartást a törlesztéshez, máskor jobban figyelj (jetek)!
zyl187 2013.01.07 13:38:08
@0gábor: Azért tart itt ez az ország, mert a csávó 3 sörrel beült vezetni és pont egy rendőrautónál cserélnek helyet???? :):):)
Ez inkább vicces.

Senkit nem érdekel h hogy mi van, itthon büntetnek a piáért, akkor ne ülj be piásan!!!
Ez szentírás.....
Ha átfordultak volna az üres utcán a záróvonalon, vagy nem indexelt volna, vagy 65-tel megy haza 50 helyett és azért büntetik meg, akkor azt mondom, mekkora köcsög a rendőr.
A piára itthon nagyon utaznak, hidd el sokáig nem jut majd eszükbe sör után vezetni.

Külföldön, pl a németeknél amivel itt annyira példálózol, naponta több száz EUR bírságot kapnál, ha az átlag magyar vezetést adnád elő....sárgán mág átmegyünk, dugóban nem alkalmazom a zipp-zár elvet, nem engedem át a gyalogost... valószínűleg ott is azért közlekednek már emberi módon, mert több tíz éve kőkeményen megb@szták őket mindenért.
Itthon a piáért b@sznak meg nagyon durván, érdekes módon elég sokan leszoktak még az 1 sör-ről is...köztük én is...
Na most végre egy olyan téma következik a blogon, ami még eddig nem volt. Bár nem csak autózásra vonatkoztatható a kérdés, de Pál közlekedési szabálysértésért kapott egy bírságot, most pedig azon gondolkodik, hogy közmunkára váltsa-e. Volt már közületek olyan, aki ezt a…..
zyl187 2012.11.21 13:22:01
@Mercel: Azért ennyire nem súlyos a szitu "frigyes" nem kell túldramatizálni a közmunka kérdést, legalább is Budapesten teljesen elfogadható a helyzet! Lehet, h borsodban sötétebb a kép... Értéket egyébként egy nyilvános helyre sem érdemes vinni pl.: uszoda, szórakozóhely stb...
A vidéki környezetben nem csak az a csodálatos, hogy jó mélyet szippanthatunk a friss levegőből. Semmihez nem fogható hangok vesznek körül bennünket. Képzeljük el, hogy egy kellemesen hűvös nyári reggelen a szaletliben kortyolgatjuk a friss kávét. Egy szép nap ígéretével…..
Az RTL Benkővel és Alekosszal már kijátszotta a trashreality kártyát, de úgy látszik, van a szürreális giccsnek olyan bugyra, ahová még akkor is szívesen merülnek alá, ha közben tudják, hogy most tényleg nyakig szarosak lesznek tőle. Az RTL II vasárnap esti zászlóshajójának…..
zyl187 2012.10.04 13:30:26
@AnnaKarenina: :) Én nem háborgok inkább a sírás kerülget. Nem néztem, csak a bemutatóját láttam párszor, szerencsére mással is el tudom tölteni az estéimet elalvás előtt, de rengeteg embernek akiknek a napi rutin után, 1 drehert kibontva jól esik a tv előtt fetrengeni megpihenve, annak az esti programja az, h ezt nézi, mert csak ez van. Pl.: nincs otthon internet, vagy még gépe sincs, nem egy könyvmoly, nem szokott olvasgatni, nincs pénze 138 adóra, ahol nagy szerencsével talál valami nívósabbat, kicsiny falujában más lehetőség este nincs, lévén a Tulipán presszó már bezárt ... usw. Azért abban ugye egyet értünk, hogy ez egy szenny?!?! Tehát lenyomják a torkán ezt a tetves-sz@art és ha csak nem akar regionális híradót nézni, vagy Duna tv-t, vagy tv2-s bulvárhányást, akkor szépen benyeli dzsonit és a végén még meg is tetszik neki sajna. Nem ítélem el őket, hajrá eccer élünk, nézzen sok ilyet... Televágják az ilyen műsorokat olcsó (ámbár) fizetett lotyókkal, kapnak némi piát, h még nagyobb gyíkok legyenek, a rendező kiosztja szerepeket és csapó. Ettől Pista bácsi és Julcsi néni is azt fogja érezni, h ők mennyivel okosabbak ezeknél a ribiknél, megvan a holnapi pletykatéma is, így mindenki boldog. Az rtl sokat keresett, dzsoni sem jár rosszul, a ribik 1-2 napig még villognak a blikkben (valszeg őket is megdobják pár Deákkal) és az átlag ember is érezheti, h mekkora Einstein hozzájuk képest, mindezt móka-kacagás keretében.... Öcsém...inkább nevetek mint sírok...vagy egyszerre mindkettőt.
zyl187 2012.10.04 13:34:02
@Nick Leeson: aki nem nézte :):):) mert engem pl egy shotgunnal sem kényszeríthettek volna rá :):):)
Az év eddigi legdurvább áramos sztoriját olvashatják egyelőre két felvonásban. Naiv ügyfél újonnan vásárolt lakásában 2,5 hónappal a beköltözés után az ELMŰ váratlanul leszerelte a mérőórát. Mint utólag kiderült, az átíráshoz hiányzott valami dokumentum, de erről sem…..
Amerikai “rongyok”, magyar könyvek, furcsa műtárgyak vitrinben - megnéztük a divatoldalakon gyanúsan sokat dicsért, és kizárólag dicsért new yorki metróaluljárónak (is!) álcázott second hand boltot a belvárosi Bank utcában. Verdikt: az imidzs koncepciójának kuszaságától…..
Már jó ideje hőségriadó van, én is igyekszem minél több időt vízparton tölteni. Ez a meleg mindenkit kivesz valamennyire, eleve nehezebb odafigyelni, ingerültebbek is vagyunk. Meg tudom erősíteni Richárd tapasztalatait, tényleg találkozni az általa leírt sofőrtípusokkal. Igaz a…..
zyl187 2012.07.05 11:29:26
@Rong: Nem zavar,sajnos annó nekem is kelett 2-3 kocc ahhoz, hogy ráébredjek, ez nem pálya. Mikor harmadszor vettem fényszórót, lökhárítót, kezdtem magamban keresni a hibát. Hozzátenném a baleseteim mind 10-15 km-s sebességnél történtek városban, pontosan a követési távolság és az idegbeteg nyomulás miatt. Persze koccansz, tuti elkésel 1 órát, és röpülnek a 100 ezrek a szemetesbe, a bónuszom pedig a béka segge alá. A mai napig sorolgatok, néha lámáskodok, de ésszel. Igyekszem tovább nevelgetni, óvni a B4-emet és nem elb@szni a balatoni hétvégémet rögtön az első órában az M7-en mert 10 perc előnyért, bezúzom a verdát, és még párat, lecigarettáztatva több ezer embert, akik végett anyukám valszeg csuklana rendesen.
zyl187 2012.07.05 11:45:53
@Rong: Jaja menjen, ha akar! Csak városban szoktam néha szopatni őket dugóban , mikor láthatja, hogy végig áll minden. Pályán lehúzódok és játszom a kiegyensúlyozott, halál nyugodt sofőrt.
zyl187 2012.07.06 10:43:47
@webmestar: Spanyolban és Portugáliában nem voltam, a zolászokat ismerem. Osztrák, német, belga, luxembourg, hollandia ahová sokat járok és ott biztos ugyan a magas büntetés miatt, de sokkal jobban adják elő a vezetést. Tényleg szar volt hazajönni és ismét küzdeni a sok paraszt, béna gyökérrel. (tisztelet a kivételnek.) A románokat hagyjuk, akik kanyarban záróvonalnál simán előznek. Dögöljenek meg, ha úgy jobb nekik. A Franciáknál csak busszal voltam és besörözve alukáltam az út nagy részén. Nem hinném, h valaha nekivágok kocsival spanyolnak, vagy portugálnak. Neked sok sikert továbbra is :)
autózz! Mr. Hetven köztünk jár 2012.01.03 07:48:00
Egy érdekes sofőrtípust elemez ki levelében Zoz, egy tipikus vasárnapi kalapos fajtát, aki a biztonság kedvéért inkább csak poroszkál, arra nem gondolva, hogy ezzel még inkább veszélyforrássá válhat, de legalábbis marha idegesítő. Hetven bácsi az, aki a hétvégi…..
zyl187 2012.01.03 13:28:06
@horex: Na megnéztem, nem velem vitáztál, azért nem volt ismerős, egyébként szerintem jobbkezes :) arra fele lakom
Simogatások visszavonva.
zyl187 2012.01.03 14:46:50
@1kutya: Hát pedig pont a lengyeleknél van évtizedek óta kis zöld nyíl a macisajt alatt a kis ívű jobb kanyarokhoz rengeteg főút kereszteződésében. Itthon még híre hamva nem volt kiegészítő zöld nyilas lámpának, mikor ott tátott szájjal néztük h lehet pirosnál jobbra kanyarodni :)
zyl187 2012.01.05 14:27:41
@A Tengerész: @luciferko:

Részben igazad van. Az emberek nagy része itthon sajnos mostanság jóval demoralizáltabb mint kéne. Ez az utakon is meglátszik. Észre vettem magamon is. De! Iszonyatosan felháborító, hogy emberek úgy ülnek volán mögé, hogy nem tudják kezelni a gépet. Nincs elég ismerete, rutinja, esze..., hogy irányítani tudja az alatta lévő tonnás vasdarabot. Az egyik ismerősöm, nem tud tolatva parkolni, a másik nem áll meg a körforgalomnál, mert nem tud egyesből indulni, inkább belassít és lendületből begurul, a kérdéses néni fél az úton és a sávot is képtelen tartani, inkább 40-el megy... hát baszki ne legyek ideges. Az idősek még hagyján, általában mindenki legyint, hogy "jaaa egy mammer...oké idős, de sok a balfasz tini, elsősorban kiscsaj(csak az ismerőseim közül). Rossz a példa, de én is elvezetek egy olajtankert a nyílt óceánon, aztán majd a kikötőben balfaszkodok, odacsapom az orrát, lerombolom a dokkokat. Hát istenem, nem tudom rendesen kezelni, eddig tart a tudásom.
Gondolnád, hogy egy laza nyáron, a balatonon egy középszerű büfé, gond nélkül csinál 15 milla tiszta profitot? És azt, hogy mellé még HARMINC milliót összelop? Én sem gondoltam, viszont a vendéglátós meló a magyar élet egyik sötét bugyra és amik a filmekben meg a könyvekben…..
zyl187 2011.12.20 12:10:38
@Pipas: Vagy ott van a Puszta nevű "tej" múltkor beleszaladtam mert occsó volt. Elolvasgattam, jah tejet is tartalmaz :)
A tejszínhabokat már ár alapján megismered, mert a 200 ft-os az tuti növényi.Tényleg érdemes elolvasni az összetételt. Pékektől tudom, hogy a "sajtos" termékek 90%-a por állagú sajt helyettesítő baszásból van, vagy ilyen csízió szerű mocsokból.
zyl187 2011.12.21 09:41:53
@Pipas: Látom a rutin megvan :)
Lassan már a sárgarépát is meg kell sasolni, hogy tényleg földben termett-e, vagy karotin, E193 és tárasaiból rakták- e össze. Na ezért szeretem a disznóvágásokat. Ott tuti a kaja és a rövid is gyümölcsből van.
Vannak, akik határozatlanságukkal okoznak veszélyt, legyenek autóval vagy gyalogosan. Mintha nem vennék észre, hogy mások is vannak az úton, de azt sem veszik észre, ha segíteni akarnak nekik. Ezek után persze ők reklamálnak. Múltkor is egy ilyen láma törette majdnem össze magát;…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
zyl187 2011.09.23 11:19:28
@KisKakas: Rosszul tudod! Akkor parkolhatsz járdára, ha tábla ENGEDI!!! Nem ha nem tiltja. Nagy különbség. Parkolni az ÚTTEST jobb szélén lehet. egyébként, ha tábla engedi akkor igaz a 1,5 méter, és az 1000 Kg tengelyterhelés asszem.
autózz! Kis kerékpároshatározó 2011.09.09 08:21:00
Örök viták tárgya az autós-kerékpáros viszony, holott nem ellenségeskedésről, hanem partnerségről kellene, hogy szóljon. Való igaz, messze vagyunk Hollandiától, de nem gondolom, hogy zsigerből kellene utálni a kerékpárosokat autósként, főleg, hogy sokan használják mindkét…..
zyl187 2011.09.12 14:11:46
@bonifac: Akkor a zoktatóm volt gyík, mert belém verte annó, hogy a kerékpár jármű és azoknak a kresz szerint tilos a járdán menni ami a gyalogosoké... biztos vannak kivételek, pl hidak, ahol csak a járdán tekerhetsz...
zyl187 2011.09.12 14:16:50
@bonifac:
Idéek én is :D

"Járdán
Járdán tilos kerékpározni! Kivétel ez alól a 12. évnél fiatalabb gyerek, mivel ő
útvonalon még
nem kerékpározhat, így a párhuzamos járdán haladhat, legfeljebb 10 km/h sebességgel.
Lakott területen csak akkor szabad a járdán kerékpározni (legfeljebb 10 km/h-val), ha az úttest
kerékpáros közlekedésre alkalmatlan (például földút). A hivatalos értelmezés szerint az, hogy az
úttesten nagy a jármű
forgalom, vagy tábla tiltja az úttesten a kerékpáros közlekedést, még nem
jelenti, hogy szabadna a járdán tekerni.
A KRESZ jó okkal tiltja a járdán való kerékpározást: a járda a gyalogosoké. A gyalogosok mozgása
(főleg a gyerekeké és időseké) gyakran kiszámíthatatlan, így veszélyhelyzetek sokasága adódik.
Emellett a kapualjakból kihajtó autósok nem számítanak a járdán nagy sebességgel közlekedő biciklisre. A mellékutcák keresztezése szintén veszélyes a járdáról lehajtva ugyanezen okból.
Külföldi tanulmányok szerint a járdán biciklizni 2-3-szor veszélyesebb, mint az úttesten.
Ne járdázz!
Hidakon és felüljárókon, ahol gyors az autóforgalom, és keskenyek a sávok, a tilalom ellenére
érdemesebb és biztonságosabb a járdán közlekedni. Csak lassan, hogy ne zavarjuk a gyalogosokat!
Egyre több a traffipax. Belegondolt már, mi lesz, ha az autósok a sok kamera miatt egyáltalán nem mernek majd gyorsan menni? Mai cikkünk blogposztja...
zyl187 2011.09.07 10:32:40
@ruskyy: a rendőri intézkedés részében talán igazad van, de a mentők olcsóbbak, ha az állomáson üldögélnek és nem tolják bele épp a gyorshajtó összezúzódott emberi roncsba a gyógyszert, kötszert, röntgent, műtéti ktg-t...mert az valóban kurvadrága..
zyl187 2011.09.07 10:34:49
@princza: és kb 1000 mrd forint lenne a beruházás és ugyanennyi a fenntartás, behajtás, ráadásul simán meghekkelnék, lopnák, cserélnék stb... uh baromság
Mostanában mintha szaporodnának az olyan DHL-es sztorik, ahol az elvárható minimumot sem sikerül teljesítenie a csomagküldő szolgálatnak. Hiába próbálják meg 3x kézbesíteni a csomagot, ha nem csengetnek be, hogy otthon vannak-e, vagy ha meg sem találják a házszámot. Ez már lassan…..
autózz! Robogó a holttérben 2011.08.13 10:21:00
Nyilvánvalóan hibázott SUVos, amikor nekitolatott egy mögé letámasztott robogónak, de jogos a felvetése, hogy vajon okozott-e valóban kárt, vagy csak le akarták venni. Mindenesetre ez utóbbit erősítheti, hogy rendőri intézkedésre nem került sor, és posztolónk sem adott neki…..
zyl187 2011.08.16 10:02:55
@felszopó: Kemények kisrobisokat terrorizálók!
Állandóan a nyerges vontatóm mellett tanyáznak, aztán csodálkozik, hogy vezetési stílusomból fakadóan rakom az indexet és már rántom is oldalra ő meg fékez borul, hát csókolom nem kéne kettő centire a seggembe lenni!
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi terror szerkesztőség! Abban a…..
zyl187 2011.07.26 15:21:34
@redsea: Volt már szopó állásod, melóhelyed? Ahol a mottó: nem kötelező itt dolgozni... ahol kitapossák a beledet...és a főnököd egy beteg állat? Van ilyen hidd el. Nem kell megkérdezni itt a másik oldat. Ülj le egyes!
zyl187 2011.07.26 15:52:06
@Megköszönöd az italt,hazamész, kivered:

jó ez a nick baszki :):) rég láttam, mindjárt meg is nézem újra
Vajon tényleg elég egy rendszám bediktálása ahhoz, hogy valakit bemártsanak egy baleset okozójaként és a kárt simán kifizessék a biztosítása és bónusza terhére? Ilyen alapon nagyon könnyű lenne egy sérült autót "nekem tolatott" jeligére más kötelezőjére…..