Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mekeke

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén nyáron páran úgy gondolták, hogy tábort rendeznek hozzájuk hasonló érdeklődésű fiataloknak. Sátortábort vidéken, egy kicsi faluban, a természetben fák és virágok között beszélgetős programokkal, bográcsozással, borkóstolással, zenével, társasjátékokkal. A…..
mekeke 2018.06.08 08:12:51
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
mekeke 2018.05.18 21:38:53
@LebensraumamOsten: Alijázz, kérlek....ott aztán igazán semmi nacionalizmus nincs. A kibucban 15-20 év szakmunka után boldog leszel, és végre tán hasznos.
Az úgy volt, hogy hattól már lehet sejtetni dolgokat, héttől meg kezdődik az egész választási hercehurca tévés szempontból izgalmas része, az erre az egy estére kurva drágán lefejlesztett és haveri cégen át megmutyizott szoftver élő tesztelése, ami magában hordozza a bakik csíráját és a felhőtlen…..
mekeke 2018.04.09 23:03:58
A Tapolcai választás eredménye szerint tovább folytatódik az a trend, hogy a Fidesz lassan gyengül ugyan, de ez a gyengülés csak a Jobbiknak hoz a konyhára: csak ez a párt tud tovább növekedni, és leelőzi a Fideszt, Úgy tűnik tehát, hogy a magyarok többsége nem a hülyeségből…..
Kemény megpróbáltatásoknak tette ki magát az a nő, aki tudatosan ment feleségül egy erős visszaesőként jellemzett pedofil hajlamokkal rendelkező férfihez. Most abszurd módon védi felnőtté váló gyermekét férje beteges gusztusától. A devoni nő nem kisebb feladatot vett a…..
Durva visszavágó egy nem éppen ártatlan vicc miatt. Ami a sráccal történt, arra nincsenek szavak. Még a nézőnek is fáj, annyira kegyetlen. A videó most bejárta az internetet. Részletek a tovább mögött! Az egész úgy kezdődött, hogy egy szép napon egy cseh fiatalember, Erik…..
- Ne nézz oda! Lehajtott fejjel baktatok az utcán. A mondat nem nekem szól, fiatal anyuka inti rendre kislányát. Persze azonnal körülnézek, hová nem nézhet a gyerek. Nem találok semmi különöset. Aztán meglátom. Fiatal férfi, tolószékben. Mindkét lába csonkolt. Ügyesen…..
mekeke 2014.11.27 21:53:51
@Viki80: szép nő
Belsőség Heti merítés 2014.10.12 08:41:34
Lomha, de szeretni való, hűséges, gazdaságos Külső - ez egyéni megítélés kérdése. Kicsit retrós, különösen elölről. Elölről tetszik is, hátulról már kevésbé. Bár nekem a régi szekérszerű Fiat Multipla is tetszett :-) Használható gépezet, ami bírja a mindennapi…..
mekeke 2014.10.13 20:26:10
Nem kicsit vegyes érzésekkel (sokkal vegyesebbekkel, mint amelyek a Conchita Wurst eurovíziós győzelme által felborzolt kedélyek okán született vélemények olvastán kerülgetnek) vettem tudomásul az újonnan megalakult parlament első ülésén elfogadott törvénymódosítást. Az…..
Korábban már esett szó a Zepter International nemzetközi nagyvállalatról, most ismét velük foglalkozunk. Olvasónk mesél élményeiről és arról, miért nem lesz soha Zepter ügynök. így olvasva a blogot, én is tennék egy rövid észrevételt! Nos valóban, én is…..
mekeke 2014.02.01 10:40:01
@bore_out: assmailetlenek vagytok Stricivel. szuper agyak:) ennyi év után... rátok figyeltem, nem a mondókátokra. Együtt kéne dolgozzatok valamin.
Sziasztok!   Az én történetem 2013. augusztus 20-án kezdődőt. Interneten találtam egy állás hirdetést, másnap fel is hívtam a hirdetőt. Aki jól fizető, biztos munkahelyet kínált, megnéztem a körülményeket, más munka híján kénytelen voltam elvállalni. Az illető még…..
mekeke 2014.01.05 13:39:08
@lenoardo999: nincs szerződés, mi a büntetés?
mekeke 2014.01.05 13:40:44
@Hajszás Láncos: "kezdődőt"
Pontosan tudom, mitől mennek a falnak az abortusz-ellenesek. Azt látják, hogy egy senem tehetséges, senem különleges kislány "többre" tartja magát, és közben elszalasztja a lehetőséget, hogy legalább átlagos családanya legyen. Hogy legalább annyi hasznosat tegyen, hogy bedolgozza…..
Az egyik hegymászó ismerősömtől hallottam a napokban egy érdekes történetet. A Mount Everest kapujához állítólag Lukla környékéről egy rozoga kisrepülővel lehet eljutni. A magasság, 2860 méter sem elhanyagolható, de a kifutópálya csak az igazán veszélyes: mindössze pár…..
  Justin 268 kg volt, Lauren pedig 154 kg. Justin ( 27) és Lauren (26) 2012 februárjában még hatalmas túlsúllyal küzködtek, ahogyan azt a fenti  kép is bizonyítja. Nem csoda, hogy úgy döntöttek, “kicsit” diétáznak, hogy ne álljon meg a szívük…..
... legalábbis a GQ magazin olvasói szerint. Ebből az apropóból pedig címlapra is került az egykori kis Hermione, na meg még pózol is egy pár kép erejéig a magazin hasábjain. Egyetértetek a GQ olvasóival, vagy ti inkább másra adtátok volna a voksotokat? ..
A közoktatási törvény módosításai ismertek voltak eddig is - a gyakorlatban azonban sok százezer iskolás és szüleik most, az új iskolaév kezdetével ismerkednek meg a friss rendelkezésekkel. Nem fogok a törvény által előírt változások mindegyikével foglalkozni, kizárólag a 16…..
Számos tudósítás jelent meg az elmúlt időszakban arról, hogy milyen jelentősen csökkent az áramtermelő napelemes rendszerek ára világszerte, s hogy egyre többen ajánlják: ha valaki biztos befektetést szeretne, akkor annak a bankbetét választása helyett érdemes inkább…..
Érdeklődéssel olvastam Lakner Dávid újszerű megközelítéssel megírt cikkét a melegházassággal kapcsolatban (Kell-e a melegektől védeni a házasságot?). Újszerű, amennyiben nem a megszokott módon érvel, s nem ad kapásból helyt akármelyik álláspont bevett érveinek. Dávid…..
mekeke 2013.06.08 23:25:46
Nem értem a polémiát.

Szemben áll az egyén szabadságjoga a többiek (gyerekek, felnőttek, idősek) szabadságjogával.
Ha a többséget elborzasztja a buzulás/szarevés/peofilia/akármi, akkor a többség nem kell engedélyezze, hogy ezeket egyesek MÁS KÁRÁRA tegyék. Ha otthon buzulnak, nekem pont megfelel, vagy írják ki helyeken, hogy itt buzulás várható. Így oda nem fogok bemenni! A probléma az, hogy én nem szeretném, hogy a gyerekem egyáltalán ÉRTESÜLJÖN a következőkről: buzik, pedofilia, nekrofilia, BDSM, gyilkosság, kínhalál, nmeg még van sok dolog, ami énszerintem a gyermekem számára az adott szellemi korában káros. És hadd előzze meg egy felelős, gyermekeket vállaló ember kérése a gyermekeinek (döntése szerinti) tiszta felnevelkedése érdekében azokét, akik mindig minden fórumon közbeszéd tárgyává akarják tenni, hajtogatják, hogy meleg, melegházasság gay pride! NEM akarom, hogy a gyerekem egyetlen másodpercig is ezeket meghallja! NEM akarom, hogy egyáltalán felmerülne benne bármi, mint lehetőség! És pontosan ezek miatt nem akarom, hogy a "melegházasság" lehetséges legyen. Nevezzék bárminek, bikbamnak vagy pusztinak, legyen vagyonközösségük és szeressék egymást, éljenek ahogy akarjanak, ha vannak pszichológusok akik megállapítják, hogy harmonikusan élnek és alkalmasak gyermekek nevelésére, akkor tegyék. De ne legyen már ez a követendő, alapból egy választható opció a gyerekemnek!!!!! Én felnőttem, mindenféle ilyen hatás nélkül, mégis el tudta mondani az apám, mi a szitu. És képzeljétek, 12 évesen megerőszakolt (mondhatjuk így) egy buzi, mégsem gyűlölöm őket sem a szokásaikat.
De ma közbeszéd, hogy a Sáj buzi a Faszok sorozatból és szerelmes. Hát ezt fogja a gyerekem már az óvodában hallani! Ezt elértétek. Tehát nem is tudom, hogy van-e még egyáltalán esélyem, hogy megadjam neki a tiszta gyerekkort. Nyugi, vannak egynemű együttélő szomszédaim, azaz barátaim is, és inkább nekik adnám a gyerekem, mint sok másik különneműnek. Mert értik mi a szitu! Nem smárolnak mások előtt, egyszerűen együtt élnek, és ami a házon belül van, az meg az ő boldogságuk.

Én se pofozom fel a csajom a tecsóba, mer mi BDSM-ezünk, pedig színtiszta jogunk lenne rá. Mondjuk bemegyünk egy színházba, és jól felpofozom, meg a hajánál fogva átvonszolom a büfét. Remélem, hogy nem fognak kidobni, nálunk ez a szerelem része, az előjáték, mi így vagyunk boldogok, utána meg majd jól lehugyozom és megkorbácsolom otthon.

Nem AKARJÁTOK érteni, tudom.
mekeke 2013.06.09 01:25:22
@balage_81 reloaded: szerencsére tízszerannyi rossz dolgon estem túl, mint mások, tudom értékelni a realitást, az elegendő szabadságot. A gyereket meg felkészítem, ez a dolgom. De nem úgy, mint anno a szülők engem. Én elmondom neki, hogy kell megbicskázni a buzit, ha ráfeküdt. És hogy JOGA van élni, és hogy ne kelljen rettegni egy vagy több szarkupactól. Mondjuk neki is lesz annyi lélekjelenléte, mint nekem, csak az össztársadalmi jófiú-elvárásra szarni fog. Meg loptam is meg minden, és lopott kocsin tanultam vezetni 12 évesen. És hiszitek vagy nem, nem a rabruha miatt nem csinálom.
Azért nem csinálom, mert nem fenntartható, hogy mindenki mindent ellopjon. Ezért beálltam a melóba, annak is a közepébe. És mint aki megcsinálja, ami itt úgy körbeveszi az embereket, asszem elvárhatom, hogy viselkedjenek. Még ha fura is: etetlek, ruházlak, házat építek, mások meg rámkényszerítik a beteg ideológiájukat. Amúgy a kényelmes eltartottak szoktak hahotázni: te engem? Igen, kis egérbaszókák. Ne menjünk abba bele, hogy nektek mi a beteg vagy nekem, oké?

Majd a néhány unokám ha méltat valamire, akkor a dolgok rendben lesznek. Képzeld, nem kívánok a nyugdíjamból élni, nekem CSAK, KIZÁRÓLAG a gyerekem a befektetésem. Meg lesznek még néhányan, akiknek átadom, de ezt már végképp nem kell értelmezned:)
Nesze!szer Naomi szőke 2013.04.29 18:17:41
A bitang jó nő kategória tagja még mindig Naomi Campbell, úgy néz ki. A brazil Vogue címlapján szerepel most, Tom Munro fotózta a modellt. És még a szőke haj sem áll rosszul neki. Szerintünk. 1970-ben született egyébként...       ..
mekeke 2013.04.29 22:22:23
A facebookon már írtunk róla, hogy Zimány Linda fejére korona került Amerikában a hétvégén. (Tropic Beauty a verseny és 100 bombázó csaj közül lett az első) Azóta megjelentek Lindával kint az interjúk is, rendesen méltatják szépségét. Leírják, hogy 26 évesen már több…..