Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gebines

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Sváby András emlékezetes vesszőfutása idején, ami az Orbán Viktor kaján tekintete előtti, remegő kézzel végrehajtott papírkeresgéléssel kezdődött, majd az Egy a száz ellenben nyújtott ideges motozással folytatódott, úgy tűnt, hogy a kamerától rettegő veterán…..
gebines 2008.04.01 01:15:13
A kedvezmény alatt áremelés párja a speciálisan korlátozott kóstolómenü, illetve a zónaadagok, amit szintén elég sok helyen alkalmaztak ünnepelt vendéglátósaink. Fist boy a Kaledónia Pubban futott bele a felettébb gáláns ötdarabos menübe, de ezen még nem akadt ki. A pohár…..
A Homár ugyan távol marad az államilag elrendelt szervezett tömeges zabáltatástól, de szerencsétlen ismerőseit eltaxizta az Aréna Plázába, akik a Szfinx nevű gyorsétteremláncot próbálták volna be, ha nem kellett volna az asztalfoglalás ellenére 1,5 órát várniuk a konyhára.…..
Újabb hepiendet könyvelhet el a Homár. Inti panaszára szimpatikus választ kapott a Praktikertől, amit hajtás után önök is olvashatnak:Úgy érzem kötelességem pontot tenni a Praktikeres leütős ügy végére hogy ne csak a negatív oldalát írjam meg a dolgoknak. A…..
Aki keres, talál...A minap fogyasztottam el a képen látható pudingot és nem tudtam miért, de nagyon ízlett. Mikor megnéztem az "ízesítését" akkor jöttem rá, hogy miért! :) Mmm, nyami :) Skulo..
A Homár álmodni sem merte, hogy pusztán a Budára költözéssel becsatlakozhat a város ezoterikus vérkeringésébe (Kossuth tér nem ér). A postaládánkban talált szórólapot egyelőre nem sikerült dekódolni, az alján látható "url" ugyanis több évszázada elavult.…..
A Homárt a napokban ott csapták fejtoron, ahol a legkevésbé számított rá. Miután az ismerősök körében - including Műtannin és Subba Sándor - szlogenné vált, hogy a város pillanatnyilag legjobb étterme a Csalogány 26, fogtuk magunkat nyolcan, és oda szerveztünk egy vacsorát.…..
Soha nem láttunk ilyen frankó női fingást, nem is beszélve a seggvakarást kísérő hangeffektusról. Mindehhez szolidan homofób szlogen, mi kell még? A parasztkodás az élet sója. Vagy algája. Pontosabban tengerfenéken sodródó szerves üledéke. Köszönjük ki másnak, mint Hajninak...
gebines 2007.09.11 13:19:27
A Homár már tudja, hogy semmit nem jelent, ha teljesen más névre jön egy felszólítás. Ha a cím egyezik (márpedig azt riktábban bénázza el a posta), akkor ott végre fognak hajtani valamit. Babajaga pont emiatt aggódik, ő ugyanis az Intrumtól kapott egy kedves levelet, pedig nem ő a…..
Van Önök között, akit még nem kerékbilincseltek meg a Madách-téren? Ytse szerint például a képen látható KEN-351 rendszámú kocsival parkoló rendőrt: A mellékelt fotón a rend éber őrei szolgálnak és védenek. Önfeláldozóan megvédik az autósokat, nehogy véletlenül a…..
gebines 2007.09.04 00:49:34
A képen látható különösen aljas érdekből elkövetett hirdetést Mizger találta a Gyulai Média Info Mixben. Vajon mekkora brainstorming előzhette meg és vajon lesz-e windowsos folytatása?..
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..
Igazi turistanevezetesség lett a képen látható San Francisco-i plakátokból, a részeg egyetemisták ugyanis előszeretettel fotózkodnak előtte és töltik fel Facebook-oldalaikra. Ritka, hogy ennyire egymásra találjon társadalmi célú hirdetés és célcsoportja. Az Unhappy Hour…..
István megtalálta a nap akcióját az Electroworldnél. Aki hirtelen nem tud mit kezdeni jódolgában, az most hatvanszoros áron viheti haza az amúgy 170ezres Toshiba laptopot: Nem tudom a mai világban egy sima mezei elektronikai szakboltban ki látott 10milliós laptopot, de Én is most…..
gebines 2007.08.28 13:20:25
Baláék Görögországba utaztak az Aeolussal, az iroda azonban sem azért nem tartja magát felelősnek, mert a túlfoglalt apartman helyett egy szarabb helyre küldte őket, sem azért, mert egy nappal hamarabb el kellett indulniuk:Az Aeolusnál idén nyáron befizettünk egy görögországi…..
Ha az ásványvízgyártóknak sikerült a csapból ingyen elérhető vizet kiszorítaniuk a százforintos palackossal, miért ne sikerülhetne újracsomagolni a fröccsöt? SP megtalálta a harmadik versenyzőt, aki ezen az újraértelmezésen dolgozik: Igazán csodálatos dologra bukkantam a sarki…..
Azt persze mindig tudtuk, hogy a szó átvitt értelmében feltétlenül megéri írni a Homárnak, most kiderült, hogy a dolog konkrétan is igaz. Olvasónk, B. korábban megírta, hogy a légitársaság december 25.-ére is eladott Dublin-Budapest jegyeket, pedig az ír reptér akkor tudható…..
A Homár a maga részéről tavaly kiszórakozta magát az eastpak pszeudodízeles zombis hátizsákreklámjain, azonban az oszlóképű modellek azóta hazánkban már az utcán rémisztgetik a kisgyerekeket. Trex rémült szülőként a jóságos internethez fordult…..
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..
gebines 2007.08.25 23:41:47
Milyen volt az, amikor J.B. Tito szeretett valakit? A nagy kérdésre GA Brioni szigetén kapta meg a szöveges + képes választ. A válasz megtekintéséhez kattintson alant, mert megéri. Hazajöttünk abból az országból, ahol J.B. Tito egy Brioni nevű helyen előszeretettel fogadta a…..
Nemrég írtam meg, hogy a Hold utcai csarnok jellemtelen szatócsasszonya a sietségemet kihasználva 1800-1900 forintért extra szűz olívaként passzolt el nekem egy 25 százalék névadó terméket és 75 százalék napraforgó-olajat tartalmazó alantas keveréket. Olvasónk anyja az Auchnban…..
gebines 2007.08.25 10:08:08
Megint tanulhatunk B. illetve ismerősei példájából, kiderült ugyanis, hogy ugyan a Malév árul jegyeket Dublin-Budapest járatára december 25.-re, a járatot tutifixen törölni fogják, mert a dublini reptér hagyományosan zárva tart karácsonykor. A Malévet ez nem zavarja, hiszen…..
 Tegnap lõttem ezt a hirdetést egy buszmegállóban, ami szerintem kicsit morbid egy biztosító részérõl. Bocs a minõségért, de telefonnal készült este. Üdv,KP Metálosan hangzik, de a biztosítók nem szoktak metálosok lenni. Az Avivának elég furán súgtak, elnézve "a…..
gebines 2007.08.24 11:39:18
gebines 2007.08.24 11:40:47
Ezt tegnap sikerült megörökítenem egy Csanády utcai abc-ben! Nagyon kár, hogy a magyar borokat csak így tudjuk reklámozni. Üdv, Anna Amiról mindenki beszélt, azt egy bátor kiskereskedő merte először kiírni, respekt neki. A tévéreklámjuk miatt ezt amúgy már rég…..
gebines 2007.08.24 11:36:19
gebines 2007.08.24 11:37:23