Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Justizmord

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek kóstolási jegyzeteiben tallózva választottam három 2003-as vöröst. Ezen kívül semmi közös nincs bennük. Az egyik megfizethető montalcinói rosso, a másik egy színtévesztő Tóth István, a harmadik pedig a különös asszociációkat keltő Paptag Cuvée. Mindegyik…..
A Művelt Alkoholista Gere 2006.11.03 10:50:00
Egy név, amelyet mindenki ismer, aki egyszer már ivott minőségi bort. Fogalom, a villányi triumvirátus legnagyobb ívet befutott tagja. Sztárborász, ha a bulvármédia szerint címkézzük fel. Egy sikeres, tudatos ember, amit én láttam belőle. Egy spanom – akivel volt egy-két…..
Dr. Justizmord 2006.11.03 12:00:37
Csak most látom, hogy a Budapestre szakadt angolszászok kajablogjában (Chew.hu) - ami egyébként messze a legszínvonalasabb sajtótermék ebben a témában, jól mutatva az angolszász sajtó szupremáciáját - éppen rácsodálkoznak Takler Ferenc kannás boraira. Egy-két éve még magunk is…..
Most nem tudom eldönteni, hogy a Tv2-ben tényleg azt hiszik, hogy a nézők azért maradtak ébren, mert várják a Világszámot? Hogy be lett ígérve, és addig nem kapcsolunk el, amíg le nem adják? Lehet, hogy a Tv2 nem akar packázni a néppel egy ilyen feszült helyzetben? Ki tudja…..
Egyrészt nemzetközi best buy forintosítva, másrészt bizonyíték arra, hogy a vásárolt szőlőre alapozott brandépítés nem újvilági privilégium. A címkén kakaska és tyúkocska, afféle háztáji idill, éppen csak a bábuska meg a tikszar hiányzik, gondolhatnánk, ám ha jobban…..
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..