Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Max Power

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Family Guy készítői elhozták az év talán legjobb vígjátékát, ahol nem is a történet az érdekes, hanem maga a címszereplő. Az Oscar-ra pedig vasárnap estig lehet még videót küldeni. Tudom hogy sokáig tologattuk, de ezt egyrészt sokan kérték, másrészt most nekünk is jól…..
Max Power 2012.08.31 07:34:42
Aranyos volt a fim nagyon, csak én valahogy azt vártam, hogy McFarlane majd jó nagyokat belerúg a sablonokba, pont ahogy a sorozataiban.
@DosEvolution: Azért a Family Guy-ban is volt pár poén az Airplane-ből lopva. Úgy látszik McFarlane nagyon csípi azt afilmet, nem is véletlenül.:)
Baaad Movies Sorter búcsúzik! 2012.04.22 21:35:00
Sziasztok! Az elmúlt hónapok alatt sajnos olyannyira összejöttek körülöttem a dolgok, hogy nem tudom tovább folytatni a blog készítését. Régóta érlelődött már ez a döntés, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. A részleteket a videóban hallhatjátok. Köszönöm szépen…..
Újabb elcsépelt, röhejes horror, amiben az a legszomorúbb, hogy jobb is lehetett volna. ..
Íme a videó, amit már sokan vártatok egy ideje: a válaszom az első rész utáni kritikákra, és egy végső összesítés, hogy mit gondolok a filmről. Néhány dologban igazatok volt, de a végső értékelésem nem változott. Ez a film még mindig borzasztó. ..
Baaad Movies Boldog Karácsonyt! 2011.12.24 10:01:00
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!   Sorter & BlackSheep..
Aki esetleg még nem nézte meg ötszázszor, annak szólok, hogy megjelent a várva várt The Expendables 2 teaser trailer-e. Óvatosan nézzétek, mert félő, hogy a monitor belerobban a képetekbe (főképp Chuck Noriss-nál, az űberkemény). Az előzetest 145-jére látva rájöttem, hogy egy…..
Baaad Movies Thortúra 2011.09.23 23:28:21
Jólvan, úgy néz ki nem maradunk Asylum-bemutató nélkül a hatodik évadban sem!Az, hogy megcsinálták a meglepően színvonalasra sikerült Thor című blockbuster azilumizált változatát, nem is meglepetés. De könyörgöm, ne úgy próbálják már meg előadni, mintha ez lenne az Avatar…..
Ennyit még soha egyetlen videóval sem szenvedtem. Igazi pokoljárás volt elkészíteni, de remélem, sikeresen zárult a dolog. Nem tudom, miért írja 6 másodperc hosszúnak a videót az inda, de nálunk ettől függetlenül működött rendesen...
James Nguyen szerethető borzalma, a Birdemic (bővebb információ itt) hazájában egy év alatt elképesztő kultuszra tett szert, ami valahol érthető, hiszen talán a 9-es terv a világűrből óta nem volt ennyire brutálisan rossz, mégis őrülten vicces és felejthetetlen alkotás a…..
A vágatlan jeleneteket mindig is nagyra becsültem, éppen ezért nem is volt könnyű összeállítani a tíz kedvencemet, de végül azért csak sikerült. (A 2. helyezettről a videó elkészülte után kábé öt perccel tudtam meg, hogy tartalmaz néhány "rejtett" vágást, de…..
Végre megkezdtük az ötödik évadot! Első alanyként rögtön egy anti-mérföldkő követezik. A filmért köszönet Terror Dzsoninak! ..
Nos, ez is megtörtént. Annyi hülye figyelmeztetés után a youtube letörölte a profilunkat, és ezzel együtt minden egyes videónkat.Fura, de engem valahogy nem vágott mellbe a hír. Őszintén szólva a tököm tele volt már a youtube állandó cseszegtetésével. Most már legalább nem…..
Sziklák vére - The Hills Run Red (2009)   Rendezte: Dave Parker Na jó, a cím kicsit csalóka, hiszen attól még egy tisztességes slasher-ről beszélünk, ráadásul eléggé hajaz az örök klasszikusra, a Texasi láncfűrészes mészárlásra (továbbiakban TLM) is, a miértekre…..
 Wes Craven nem aprózza el a dolgokat. A Sikoly 4 még bőven forog, eközben egy másik filmje is napvilágot látott. A film főszereplőjét már sok helyütt úgy emlegetik, mint az új Freddy Kreuger-t, mivel a két karakter motivációja nagyjából megegyezik. Freddy-vel ellentétben…..
Balukaaa teh master nevű olvasónk hívta fel a figyelmem a hetvenes évekbeli brazil fimipar csúcstermékére. Elég jó cuccos lehet arrafelé, hogy ezt a filmet képesek voltak megalkotni. Ez tényleg olyan mintha John Travolta Szombat esti lázát a birodalmiak próbálták volna lehűteni.…..
Egy rendkívül érdekes amatőr baromság, ami megintcsak azért nem totális csőd, mert néhol annyira rossz, hogy már szinte élvezet nézni! A film szinkronja egy kicsit el van csúszva, de szerencsére sokminden olyat nem vágtam be, ahol zavaró lenne. ..