Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eithelin

10 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TRENDI- Pletykafal Dorota Rabczewska lengyel énekesnő, aki most jelentette meg első nemzetközi single albumát Bad Girl címen.A 26 éves hölgy nem kisebb sztárokhoz hasonlítja magát, mint Lady Gaga, Madonna, vagy Christina Aguilera. Szerintetek van esélye a hódításra?..
Eithelin 2010.06.28 20:12:51
TRENDI- Pletykafal Russell és Katy  egyforma latexruhát rendeltek az esküvőjükre, és remélik elkészül szeptemberre. A pár Lady Gaga ruhatervezőjét kérték fel a teljesen tesre simuló ruhájuk megtervezésére (állítólag a két ruha együtt 6000 Font).Kudo nagyon örült a…..
TRENDI- Pletykafal-Russell apja nem hivatalos az eseményre, mivel Russell anyjával a válás óta nincs jóban. Mindenesetre sok boldogságot kíván a párnak.-Biztosan nem Indiában lesz, legalábbis ha hihetünk Katynek, aki azt nyilatkozta, nyoszolyólánya, Rihanna tévesen informálta a…..
KIKAPCS - KönyvElőször is bocsi, hogy régóta nem írtam, igyekszem majd bepótolni a lemaradásom. Azért nem írtam, mivel elkezdtem újraolvasni a Sophie Kinsella könyveimet. Sophie Kinsella, eredeti nevén Madeleine Wickham a Boltkóros naplójával futott be, talán innen ismerős is a…..
KIKAPCS- Mozi Vészesen közeledik július 1-je, amikor bemutatják a hazai mozikban a Twilight saga legutóbbi részét, az Eclipse-et. Feltesszük tehát az ilyenkor megszokott körkérdést, Te kit választanál...Team Jacob vagy Team Edward?A válaszokat várjuk a kommentben!..
Eithelin 2010.05.23 19:47:05
KIKAPCS- Tv Nna, tegnap néztem meg a Gossip Girl 3. évadjának utolsó részét. Háááááát. Az előbb olvastam a Sorozatjunkie-n a kritikát. Hm. Akkor kezdjük rögtön spoiler-rel, tehát, aki még nem látta, ne is olvassa tovább:) Azok közé tartozom, akik nem vették észre, hogy…..
Na ha már LaGirl, így beavatott minket az életébe, akkor én is megteszem. Igaz, én csak 15 vagyok, és nem tudok olyan jó tanácsokkal szolgálni, de lagalább belátást nyerhettek, hogy manapság milyen problámával küzd egy 15 éves. Vajon mi az, ami megmarad egy fiatal fejében?…..
Nna megint írok egy kicsit magamról, most úgyis totál belejöttem :) Örülök, hogy rögtön találtam egy szimpatizánst, aki egyet ért az elméletemmel...így máris nem érzem magamat annyira bolondnak :D Az utazásokkal kapcsolatban: 15 éves voltam, amikor először utaztam el egyedül,…..
KIKAPCS- Mozi A DreamWorks legújabb animációs kaland-vígjátéka Cressida Cowell sikerkönyve alapján készült, és melák viking harcosok és vad sárkányok világába röppenti nézőit.A történet középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk szigetén él, ahol a…..
TRENDI- Divarguru Nna ez aztán egy tényleg celeb esemény! AZ Us Weekly magazin tegnap rendezte meg éves Hot Hollywood party-ját, ahol számos híresség megjelent. Íme néhány kedvencünk:Jennifer LopezNicole ScherzingerCiaraNikki ReedTovábbi képekért kattints IDE!Nálad ki a kedvenc?..
KIKAPCS- Mozi Ki ez a pasi? Tehetnénk fel ezt a kérdést. Bevallom, amikor a képre ránéztem fogalmam sem volt ki ő...aztán tovább olvastam az eredeti cikket. Mivel nem láttam még, ezért csak az amerikai filmkritikákra hivatkozva mondom el, hogy ő játszik 2010 legrosszabb filmjében, a…..
Eithelin 2010.04.17 15:08:55
TRENDI- Celebleső  Az amerikai OK magazin állítása szerint Jennifer végre édesanya lesz. Ha hihetünk a pletykáknak, a kicsi apja nem más, mint Gerard Butler. Ahogy az Exférj újratöltvét népszerűsítették, Gerry és Jen három hét alatt öt országban is megfordult. Amerre…..
TRENDI- Celebleső  Katy és Russell lehet, hogy Tokióban mondja ki a boldogító igent. Legalábbis több forrásból is ezt hallani. Még korábban a popénekesnő Rihanna (Katy nyoszolyólánya) azt nyilatkozta, hogy a pár Indiába tervezi az esküvőt az év vége felé.…..
TRENDI- Divatguru Miközben filmet nézek, a szereplők arckifejezésén és a történeten kívül a ruhájukat is mindig megfigyelem. Most ennek eredményeképp leírom, kinek a ruhatáráért tudnék ölni.1. Az ördög Pradát visel - AndyIlyen cím mellett nem is lehet csodálkozni, hogy Andy…..
TRENDI -Pletykafal Miley Cyrus csak úgy ragyogott új filmjének, a Last Songnak a bemutatóján. Nem csoda, hisz köztudott, hogy a forgatás alatt összejött filmbeli szerelmével, Liam Hemsworthszel. Miley ruhája nekem nagyon bejön, tök jól kiemeli az alakját. De azért a legjobb…..
KIKAPCS - Mozi Őszintén megmondom, hogy nekem ez a film egyáltalán nem tetszett. Láttam, hogy a készítők próbálták izgalmasra, viccesre és romantikusra csinálni, és talán itt hibázták el. A történet a végkifejleten kívül tényleg nem volt kiszámítható, de nagyon értelmes…..
TRENDI- Celebleső Magyarországon még nem valami híres Russell, azonban mióta eljegyezte Katy Perryt, már hallani lehet a nevét itthon is a róluk szóló hírekben.           (Russell Indiában kérte meg Katy kezét.)Nos, Russell…..