Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SRT

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai tesztünkben egy Siemenshid top szettet tesztelünk Csomagolás továbbra is a hagyományos Siemenshid doboz, azonban a trafó már más. Ezt a készletet elméletileg azokban az autókba tervezték ahol a can-bust kijátszani már igencsak nehéz és egy 55W-os szett nem feltétlen elég…..
Aktuális cikkünkben a korábban már bemutatott Siemenshid, 55W-os szettjét teszteljük. Csomagolás azonos, első ránézésre semmi különbség a 35W-os verzióhoz képest. Erre a szettre ugyanúgy 1 év izzó garancia és 3 év trafó garancia van. Fényereje megdöbbentő, talán…..
Aktuális cikkünkben egy 35W-os Siemenshid szettet tesztelünk. A csomagolás a 35W-osnál, az 55W-osnál és a top szettnél is ugyanaz. Úgy vélem a Siemenshid szetteket talán senkinek nem kell bemutatni. Megbízhatóságát tekintve az egyik legjobb, erről talán a garanciális feltételek…..
Aktuális tesztünkben egy középkategóriába szánt szettet tesztelünk. A csomagolást talán mindenki ismeri, legalábbis az R8 Concept autó ismerős lehet :) A trafó vékonyabb kb. 1 centivel mint az átlag, de nem slim trafós. Bekapcsolásnál semmi különleges nem volt, de ez a trafó…..
Elérkezett az első xenon tesztünk, melyben egy olcsó kategóriás xenon szettet tesztelünk. Csomagolás egyszerű, sok érdekes szöveggel melyett a forgalmazó szerint nem szabad komolyan venni, legalábbis ő még nem találkozott olyan can-busos autóval amiben menne :) A trafó…..
Autós Izzók Blog Névtelen H7 55W 2010.02.06 21:39:52
Cikkünk alanya egy ismeretlen márka izzója amely kellemes csalódást okozott számunkra. Csomagolása egyszerű, márkát nem találtunk rajta, ára alsó-közép kategória. Az izzó egészen kicsit festett, de ez ismét nem sokat számít a színénél, ugyanis nem volt változás,…..
Cikkünkben egy Pilot "Plasma Xenon" 55W-os izzót tesztelünk. Csomagolásra adtak a tervezők az biztos :) Fényerőre jónak mondható. Az izzó búrája némileg színezett de gyakorlatilag túl sok haszna nincs, halogén-sárgás színe van. A dobozon feltüntették hogy +30%, ami…..
Aktuális cikkünk egy 100W-os izzóról szól. Csomagolása nekem nagyon tetszetős, egyszerű, letisztult és csak a lényeg van rajta. Az izzó rögzítése ismét az általam nem kedvelt módszerrel történt de ki lehet hámozni sérülés nélkül. Fényerőben jó, színe korrekt…..
Autós Izzók Blog DN Teger H7 55W 2010.02.06 20:27:00
Aktuális cikkünkben egy DN Teger izzót tesztelünk. A csomagolás számomra mókás. Egy Lamborghini amely a Super Light feliratot világítja.. :) Illetve a 60/55W vagy a 130/100W is vicces, de megnyugtatok mindenkit, az izzó 55W-os. Árát tekintve alsó-közép kategória, szín valahol…..
Aktuális tesztünkben egy Lampa Blue-Xe 55W-os illetve egy 100W-os izzót tesztelünk. Csomagolás egyszerű bliszteres némi marketing szöveggel.   Az árát tekintve a középszegmenst célozták meg vele, viszont a teljesítmény nagyon kevés abba a csoportba. Az 55W-os és a 100W-os…..
Autós Izzók Blog Tungsram H7 2010.02.06 19:17:00
Jelenlegi cikkünkben egy egyszerű Tungsram H7est tesztelünk Csomagolása kis papír doboz, semmi marketing szöveg. Ára nem ismert. Őszintén szólva kicsit többet vártam tőle, biztosan nem túl olcsó és ahoz képest pedig.. Bár lényeges hogy nem plusszos izzó. Színe sárgás,…..
Jelenlegi tesztünkben egy olcsó árkategóriás izzót tesztelünk. Csomagolás egyszerű, 30%al nagyobb fényerőt igér. Fénye fehéres-sárgás. A felajánlótól kapott izzók közül ez a legolcsóbb, ellenben fényerőben nem a leggyengébb. Ár/érték arányban jó.   Mért…..
Aktuális tesztünkben egy Alpin H7 55W Magic White +50% fantázia névre hallgató izzót tesztelünk. Az izzó csomagolása abszolút korrekt, az izzó rögzítése jó, ára hasonlóan a korábbi Alpinhoz az alsó-középkategóriában helyezkedik el. A színe a szokásos halogén fény, túl…..
Első tesztünkban egy Alpin H7 55W blue Xenon névre hallgató izzót tesztelünk. Az izzó csomagolása egyszerű, semmi csilivili, pontos ára nem ismert de valahol az alsó-közép árkategóriába lehetne sorolni. Ami első ránézésre nem nyerte el a tetszésemet rajta, az az izzó…..
Sziasztok! Sikerült minden szükséges teszt eszközt beszereznünk! :)A fénymérő egy Maxwell MX-25 500-as készülék lett.A teszteléshez szükséges kraftot egy 44Ah aksi nyújta számunkra melyet a teszteket megelőzően legalább 2 napot töltünk.Minden tesztelés egy zárt dobozban…..
Elöször is, sziasztok! Mint azt a blog címéből is sejthetitek, ezen a blogon a célunk az lesz hogy különféle halogén és xenon izzót bemutassunk. Nem tervezünk szakszavakat, a lehető legegyszerűbb módon próbáljuk bemutatni hogy valójában mi mit tud.Jelenleg 3 forgalmazó adta…..