Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aagifekete

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mozinet Magazin volt az első a filmes újságok közül, amelyik forráshiány miatt „bizonytalan ideig” szüneteltetni kényszerült a megjelenést; a lap szeptembertől már csak online jelenik meg. Az eset azonban korántsem egyedülálló: ha nem lesz hamar változás a…..
aagifekete 2011.09.01 12:32:00
@Moesko: Kérdés, hogy a bevétel csökkenne meredekebben, vagy a kiadások. A Filmvilág esetén én kifejezetten örülnék az elektronikus formának, mert egy ideig őrizgetem a lapszámokat, majd nagytakarítások, költözések alkalmával fájó szívvel megszabadulok a felgyülemlett "lomtól".
Az én világképemben az elektronikus forma nem egyenlő az online változatokkal. Abból hiányzik a szerzés öröme, és bármikor eltűnhet a hálóról.
Utoljára frissítve: 2011.07.10. 22:20Az utolsó pillanatban enyhített az FIA a fúvott diffúzorok tilalmán, a McLaren és a Ferrari pedig nagyon berágott. De pontosan miért, és mi köze van ennek Robert Kubicához? Háttérinfók a diffúzor-saga jelenlegi állásáról, ami még messze nem…..
aagifekete 2011.07.09 15:21:01
Mai pozitív történetünkben Csigafattyú barátnőjének Macbookja menekült meg csodával határos módon a Duna Pláza török éttermében a személyzet által vagy kezei közül:Nagyon kedves és egészen emberi gesztust tett ma felénk a Duna Plaza második emeletén található török…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
aagifekete 2011.02.02 18:05:20
Ez PG hetedik beküldése, és nem fogjátok elhinni, de ez a hetedik poszt, amiben a titánium szerepel. Akárhogy is nézzük, ez a szó kezd bevonulni a köznyelvbe. Az még egy érdekes kérdés persze, hogy egy alapvetően szaknyelvi szó mikortól nevezhető köznyelvinek - talán mondjuk azt,…..
Na, ismét a Blaha aluljárójába vetett a jósors, és csak úgy megszokásból rápillantottam arra a csiricsáré patkánylyukra, melyben a Szögedi műanyagpalackokat szokták, vagy mostanában inkább nem szokták árulni. És mit látok: egy vörös ördögöt. Az az igazság, hogy a…..
A neten nagyon népszerű bizonyos körökben (na ez biztos ne zavarjon, hogy ha nem tartozol oda) "Mi van a táskámban?" videóblog. Ezek a felhasználók valamiért úgy gondolják, hogy érdekelhet bárkit is az, hogy mi van a táskájukban. Itt az első hazai igazán szórakoztató…..
A figyelmetlen vásárló hazavitte a pixelhibás laptopot, aztán meg alig bírta kicseréltetni. a szabványra, jogszabályokra és egyéb kifogásokra hivatkozó kereskedő szerint ugyanis reklamáció helyett inkább örülnie kéne, hogy a hiba nem a képernyő közepén van. Na a lényeg a…..
Automeo A nagy Opel svindli 2010.01.28 09:15:00
   Végre, hurrá, itt van a legújabb Rüsselsheim-i csodajárgány! Amióta az Insignia megkapta az (európai) Év autója díjat, azóta a figyelem újból a német gyártóra terelődött, mindenki várta az újabb kellemes meglepetést, mit hoz ki a mostanában szárnyaló…..
Klasszikus műfaj a Homáron a lehúzós tévévetélkedők, illetve a megoldhatatlan feladványaik ostorozása.  A legnépszerűbb ilyen poszt a Féllábú ügyfél a lehúzós tévévetélkedőben című volt. Most Té Rolandinho, a Napi Borzasztó Szóvicc blog középpályás sztárja…..
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
autózz! Levillogta a hóekét 2010.01.03 11:31:00
Bár az alábbi levelet Zoli még a karácsony előtti havazáskor írta, az időjárásnak köszönhetően akár múlt éjjeli történet is lehetne, újabb iskolapéldája az emberi bunkóságnak. Tegnap (december 20.) fél 12 körül nyugodtan autózok az M0-on az M5 irányában. Havas volt az…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Szkeptikus blog Ember a Holdon? 2009.07.20 07:10:00
Harminchét éve nem járt ember a Holdon! Soha nem járt ember a Holdon! A ma élők milliárdjai – a negyven év alattiak – számára a két állítás közötti különbség nem tűnik nagynak. A Hold ma is ugyanolyan távolinak és elérhetetlennek tűnik, mint a hatvanas években. Ez mintha azoknak az elméletét…..
A francia törvényhozók ma szavaztak arról, hogy bűntethető legyen-e az illegális fájlletöltés. A képviselők többsége végül a büntethetőség mellett szavazott, így mostantól akár a netkapcsolatát is elvehetik annak a franciaországi netezőnek, akit illegális fájlletöltésen…..
Az átlagember számára a világűr olyan meg- és felfoghatatlan, érzékelhetetlen valami, ami ellen a józan ész joggal berzenkedik. Mert mi az, hogy ott nincs semmi?! Pontosabban: a Semmi van odakint. Az általunk itt megénekelt Apollo-11 holdraszállása nem véletlenül borzolta fel annyira…..
Szeretünk büszkék lenni a fűszeres magyar ételekre, hogy ugye az a pörkölt mennyire érdekes ízvilágú. Persze nincs ellenemre egy jófajta szarvaspöri uborkasalátával, de ha ízvilágról akarunk beszélni, érdemes kicsit messzebb menni: anélkül, hogy összehasonlítanmán, vagy…..
Appleblog Felrobbant az iPod touch 2009.03.16 18:02:00
Beperelték az Apple-t, mert az egyik zenelejátszója ismét tüzet fogott. Ezúttal egy iPod touch kapott lángra egy 15 éves fiatal nadrágzsebében, ahol megolvasztotta a műszálas alsónadrágot, és megégette a kentucky-i gyermek lábát. Auccs.Az ohiói bíróságon a fiú édesanyja…..
Szombat van és szombat a rövid postok napja. A történet megdöbbentő és elkeserítő... Én meg még mindig beteg vagyok... Kellemes hétvégét Mindenkinek, legközelebb hétfőn jelentkezünk.Én 30 éves koromig 'szingli' voltam, ez a munkahelyemen azt jelentette, hogy reggeltől estig…..
Amikor pár napja megkaptuk mailen ennek a hm... ingatlannak a hirdetését, csak annyi időm volt, hogy rápillantsak, és nyugtáztam, hogy egy elég érdekes kialakítású kertes ház, amelyik jó lesz majd valamelyik ingatlansalátába. Aztán amikor a karácsonyi ajándékok után ezt a…..
Miután Kozma Lajos remek tetőlakásának hirdetésénél már egész komoly ötletelést váltott ki egy öreg bútordarab, talán erre az izére is születik pár tipp. Ez a XIII. kerületi lakás a hirdetés szerint "extravagáns megoldásokban bővelkedik". Bár az összetartó falak tényleg…..