Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ErA

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tehetek róla.  Vonz az a fajta társadalom felettiség, az a diszkrét érinthetetlenség amit a mai magyar sikeres üzletemberek világa hordoz magában. Szandál helyett sportautó, a villamosként megélt magánrepülőzés, az olasznál olaszabb ruhák, és a franciábbnál franciább életérzés......ahh. A kis…..
A rádióban éppen arról beszélnek, hogy hogyan vernek át minket a boltokban azzal, hogy a csomagolópapírt is belemérik a felvágott árába, vagy azzal, hogy például van bolt, ahol néha rátesznek az árura egy címkét, hogy most X százalékkal olcsóbb, de valójában az ára mindig…..
ErA 2015.05.14 23:09:48
Na ezt most gyorsan megírjuk, mielőtt a felsőoktatási államtitkárságon újabb fázisába lépne a nagy szakritkító ötletbörze. Az Electrolux 60 országot megmozgató nagy nemzetközi formatervező versenyén az idei 1500 versenyzőből 7 magyar is bejutott a legjobb 100 közé, simán…..
- pornóelemzés a tudomány tükrében - (18+) Nem telhetett el úgy a 2014-es év, hogy betekintést ne nyerjünk a nők és férfiak erotikával kapcsolatos ízlése és preferenciái közötti különbségekbe- vagy épp hasonlóságokba- is. Következzék egy összefoglalás most erről. A két nem szexuális ízlését…..
A harmadik fordulóban jön a sötét oldal: először átnézzük az év legnagyobb csalódásait (amik ettől még nem feltétlenül rossz filmek), aztán a végén elérkezünk az igazi mélységekhez, vagyis 2014 legrosszabb filmjeihez.   Az öt legnagyobb csalódás: 5: A csodálatos…..
ErA 2015.01.03 13:16:38
Persze nyugodtan írhattam volna alávalókat is, mert a kommunikáció alapú kormányzás elsődleges opcióként eleve alávalónak tekinti „partnereit”, vagyis ezt a nagyon önérzetes kicsi népet. Bejelentik december 10-én (advent derekán), hogy három hét múlva ahol eddig díjmentesen…..
Az ilyen videók láttán nehéz nem párás tekintettel a semmibe révedni és elmerengeni, vajon jobb volt-e, mikor még szinte semmi elektronika nem volt a motorjainkban. Mert ebben az oldalkocsis Uralban maximum elektromos alkatrészeket találni, vezérlő elektronikát, érzékeny szenzorokat…..
A mai színésznők, modellek aligha állták volna meg a helyüket a XX. század elején, ha a producerek akkor kerestek volna köztük ideális alakot és fordítva. Az nyilvánvaló, hogy az idők folyamán a szépségideál változik, erre a legjobb példa a rubensi nőideál. Persze az sem…..
ErA 2014.02.08 23:03:56
Akármennyire hihetetlen, van lehetőség rezsicsökkentésre úgy is, hogy közben nem haragítjuk magunkra a világ fejlettebb felét, nem pusztítjuk el a befektetői bizalmat, nem sújtjuk plusz terhekkel az egyébként is nehezen megélő kkkv-szektort, és közben még a lelkiismeretünk is…..
ErA 2013.03.29 11:10:37
Robogó Vespával a világ körül! 2011.11.24 16:50:00
Sean Jordan az a típusú nemnormális ember, akit mindnyájan irigylünk. Ő is világkörüli útra ment, mint Kunio, és ebben is van magyar vonatkozás. Igaz, ez ma már nem olyan nagy ügy, csakhogy a 33 éves fiatalember egy Vespával indult neki, ami azért elég távol esik a túrázásra…..
Egyre több a traffipax. Belegondolt már, mi lesz, ha az autósok a sok kamera miatt egyáltalán nem mernek majd gyorsan menni? Mai cikkünk blogposztja...
Népiskola 32 kötelező óra 2011.04.29 16:31:00
 Most kiderül, hogy a pedagógusokkal valóban mindent meg lehet-e csinálni. A béremelési ígéretekés a mesebeli életpályamodell mára brutális óraszámemeléssé változott. Ez tovább rontja a tanári munka minőségét és a pálya vonzerejét. Csak annak éri meg…..
ErA 2011.04.30 01:01:09
@lilly67: "projekt módszer" - nem tudom, melyik idióta találta ezt ki.
Ez az az furgon amit sose vezettem, nem is vágytam rá, oszt mégis lett. Ráadásul az anyósjelöltemtől, ami azért elgondolkoztató. Pozitív a dologban, hogy 1:43 méretben érkezett, így nem okozott problémát az átírás és a hova a fenébe rakjam kérdés ezenkívül a műszaki hibák…..
Zseniális, pofonegyszerű ötlet: nem kell hozzá pénz, grafika, trükkös elhelyezés, vicces szlogen, bevállalós vírusfilm, és mégis végigsöpör az interneten.Szinte nyomasztó kihívással kell szembenéznie annak, aki ismertté szeretné tenni a Magyar Könyvvizsgáló Kamara…..
97,9 km/órás sebességgel száguld a világ leggyorsabb vitorlása, a francia Alain Thébault által tervezett Hydroptere.  ..
Kettős Mérce Egyprájdrendszer 2010.07.10 08:00:00
Ő is akarja Bevallom, nekem elegem van a Budapest Pride-ból. Elegem van abból, hogy két-háromszáz embernek kell a tűző napon transzparensekkel grasszálnia ahhoz, hogy egyáltalán figyelmet kapjon ez az egész LMBT-szcéna. Elegem van abból, hogy értelmes érveket kellene felsorakoztatnom…..
  Miközben a fociőrületben tomboló világ Dél-Afrikára figyel, Európa közepén fontos események zajlanak: Szlovákia választ. Szombaton végre eldőlt, hogy északi szomszédaink nem kíváncsiak a fröcsögő, kirekesztő, magyarellenes politikára: több esze van a szlováknak,…..
ErA 2010.06.13 13:15:40
...már megint.Igéretet kaptam a Futár motorosbolt tulajától, hogy szerez nekem Csepptankos dugattyút, ami ugyanaz, mint a 634-esé, csak 15 milis csapszegű. Beszélt is a nagykerrel, akik viszont neki adtak erre igéretet. Kaptam a választ:három hét múlva telefonáljak, mert rendelni kell…..
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
Egy tanár kollégánk reagál a blogon eddig megjelent posztokban felmerült "vádakra". Véleménye szerint hamis képet fest a tanárokról a posztok nagy része, akaratgyenge, dilletáns, máshová nem való embereknek állítja be a tanárokat.Kedves Ellenőrző!A blogot olvasva az…..
ErA 2010.03.30 22:23:16
@zoldborso: épp erről beszélek; nem a karikásostorral kellene foglalkozni. A projekt-baromságokról meg csak annyit, hogy az első-második elkészülte után már csak nyűg az egész mindenkinek. A gyerekek utálják, a nagyját a szülők csinálják meg, mert sajnálják elvenni a gyerekek hétvégéjét, estéjét, és úgy általában a szabadidejét. A "közösségfejlesztés" egy amerikai gyökerű marhaság, itt, Európa ezen részén ezt másként éli meg úgy a gyerek, mint a szülő. (Az már csak hab a tortán, hogy a hozzávalók alkalmasint igen sokba kerülnek.) Nem látom az emlegetett fejlődést, csak azt, hogy többórás munka az elbszott módszerek miatt lényegesen kevesebb eredményt nyújt, mint korábban.
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
Subba Húsz álom-motor 2010-re 2010.01.05 09:30:00
Egyiket se lehet majd közúton vezetni, de a versenypályán jól meglehet majd hajtani ezeket a dögöket- már amelyiket tényleg legyártják. A brutális, négykerekű Dodge Tomahawkból (amiben ugye egy ötszáz lovas Viper motor kotyog) mondjuk eladtak már párat, 550 ezer dolláros…..
ErA 2010.01.06 20:32:03
 Voltaképpen az sem lenne meglepő, ha a cigányok körében megszerveződne valamiféle gárdautánzat: többször röppentek már fel hírek roma „önvédelmi szervezetekről”, de valahogy ezeket még nem nagyon látta senki masírozni. Talán mert nincsenek is ilyenek.Mindez…..
ErA 2009.12.06 11:30:03
"Az új pontszámításban összesen 400 pont szerezhető a tanulmányi eredmény és az érettségi alapján, amit 80 többletpont egészíthet ki. Többletpontot eddig csak többlettudásért lehetett kapni, 2007-től már a hátrányos helyzetért is jár többletpont. Így azoknak is…..