Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szodoma-Gomorra

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan élesedik Már élesítettük legújabb fejlesztésünket, aminek segítségével blogotokhoz csatolhattok egy indanetes közösséget, így olvasóitokkal már nem csak a kommenteken keresztül tudtok kapcsolatot teremteni, hanem egy valódi közösségi felületen.Ahhoz, hogy blogotokhoz…..
Már hatodik napja tartanak a tiltakozások Budapesten a Kossuth téren és a Margitszigeten, valamint az ország tucatnyi nagyvárosában a kormány által beterjesztett új választójogi törvény tervezete ellen. A tüntetők nyugdíjasapartheidről, nyugdíjasdiktatúráról beszélnek,…..
Szodoma-Gomorra 2010.01.25 16:43:34
Hát szomoru amiket itt olvasok.Egymás torkának ugrasztota ez a kapzsi ország hatalmon levő vezetése a nemzedékeket.Emberek!! Könyörgöm legyünk okosabbak náluk, ha nem is gazdaságpolitikából,de emberségből. Mindenki volt gyermek, szülő és kivánom hogy legyen nyugdijas is. Ne egymást bántsuk, hanem azért emeljünk szót, hogy ne legyen akkora külömbség az emberek között.Én elismerem a tudást, az iskolázottságot, de azt nem tudom elhinni,hogy egy ember ha 4-8 évvel többet tanulhatott, milliókkal többet ér a másiknál. Mindenki munkát végez. Ki ilyet, ki olyat. Mindegyikre szükség van , egyiket sem lehet nélkülözni. Dehát a minimálbér, és a milliós fizetések, jutalmak végkielégitések közötti külömbség vérlázitó. Számomra egyik ember nem érhet ennyivel többet a másiknál.Tudom, ennek sok összetevőjevan, hallom is az érveket, de számomra sohasem lesz ennyivel értékesebb ember a ygárigazgató, aki mellesleg jóbarátom, mint a dzomszéd néni, aki felnevelt 4 gyermeket, iskoláztatott, majd egyedül nevelt, minimálbérből az idén nem tudott tüzelőtvenni. Jó magam Érettségiztem,1o éve még öztisztviselőnvoltam, mostmár oda nem kellek,10.évet lehuztam 55 évesen 3 müszakban,hogy a kislányom egyetemre járhasso. Lehet hohy ha majd végzett Ő is ki akarja irtani a nyugdijasokat? Egyet szeretnék kétdezni még, ha valaki válaszolni tud nekem .70 éves koromig fogok 3 müszakban, szalagmunkán dolgozni, ahol a kezem nem állhat mes egy percre sem.Két óránként 5 perc szünet.Amikor már most,55 évesen 40 év munkaviszony után alig tudok fellépni a buszra, ugyanis kicsi falumból napi +1-1 óra az utazás is? Nekem ne mondja senki hogy "egyéni probléma," mert ezreket érint, azt már ki sem merem mondani, hoy mukásokat, mert ez a szó mintha már nem is létezne, velünk sem törődik ám senki.Hát én nem haragszom ezért rátok fiatalok, csak ugyan olyan békés nyugodt öreg kort kivánok nektek, amilyet most Ti harcoltok ki nekünk. Ne gyülölköddenek a nemzedékek egymásra, mert az önző politikusok mindha csak ezt akarnák!!!