Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Count Adyn

0 bejegyzést írt és 632 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mese beszéd avagy milyen szövegezésű mesék, milyen lelkületű, hangulatú mesék mennek mostanában a Tv-ben, illetve nézzen-e a gyerek TV-t?Akár ez a hosszú szöveget is választhattam volna címként. Rengeteget olvasok, felolvasok a gyerekeimnek, de bizony igénylik a TV beli meséket is. Nem ördögtől…..
Csendes és láthatatlan szörnyetegek leselkednek Tom Hanks hajójára a II. világháború poklában. A limitált költségvetés mellett azonban más hibákat is tartogat A Greyhound csatahajó, melyek a történelmi-háborús dráma hitelességét is jócskán aláássák...
Harminc évet lehúzni egy munkahelyen marha sok idő. Egy zenekarban ennyit lehúzni sem kutya, és tutira megviseli az embert, akármennyire is szereti. Tizennégy albumot összehozni, amiből jó pár darab klasszikussá válik az évek alatt, szintén nem semmi dolog. Az új Tankcsapda album, a Liliput…..
Budapestre érkezett Kako japán császári hercegnő hatnapos hivatalos látogatásra, ami igen különleges és ritka alkalom. A májusban trónra lépett Naruhito császár öccse, Akisino koronaherceg másodszülött gyermeke (tehát a császár unokahúga) pénteken udvariassági látogatást tett a Sándor-palotában,…..
Count Adyn 2019.09.22 11:38:42
@silverrant: Lehet hogy mindkettő hülye, de ma már a japánok is csak bólintanak és kezet fognak a nyugatiakkal ahogy a képen is látszik :) De ha extrém konzervativ modon akarunk játszani akkor a csajszinka kell derlkszögbe lemenni amire kap egy biccentést kb:)
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
Count Adyn 2019.07.02 22:08:09
@Fülig José: Jah bocs nem tudtam hogy nem lehet véleményem magyar állampolgárként ha külfödlön élek, ez igazi demokratikus ellenzéki hozáállás a dolgokhoz ám:) Fel kéne lassan fogni hogy ároksásással, utálkozással meg önámítással a politikai viszonyokat csak bebetonozni lehet, és a jelenlegi erőviszokat egy 2/3ad jelzi szóval... ebből nekem ugy túnik senki nem akar otthon változást, hát ha nektek jó a NER akkor csináljátok csak tovább ugyanigy :)
Count Adyn 2019.07.02 22:59:07
@Fülig José: Jah értem, szóv ön egy amőba értelmi szintjén képes csak kommunikálni:) Nos akkor tovvábi jó fröcsögést kívánok, anyukának tessék zólni törölje le néha a nyálat, orbáviktor vigyázza álmát ! o/
Nem csak a kismamáknak, hanem az apukáknak is jár ám valami! Ez a valami segít, hogy az elején még több időt tudjon tölteni az új családtaggal. És nem utolsó sorban az újdonsült anyukát is tudja támogatni...
Az élet körforgása a Disney animációs filmek esetében azt jelenti, hogy egyszer elkészül majd az élőszereplős változatuk is, mert az örökzöld történeteket akárhányszor és bármilyen formában el lehet mesélni. Az oroszlánkirályt is...
A digitális rendszámtábla jelenleg kísérleti fázisban, az amerikai Sacramento városában tesztelik az eszközt. Szakértők szerint hamarosan egyre több helyen fogja felváltani a hagyományos rendszámtáblákat.   Már egy ideje dolgoznak a digitális rendszámtábla bevezetésén Kalifornia államban, az első…..
Néhány nappal ezelőtt nagy sikernek örvendett D-napot feldolgozó írásunk. Ezen fellelkesülve nekiveselkedtünk egy hasonló cikknek a Csendes-óceáni hadszíntért illetően is. Az aktualitását az hozta, hogy június 4-től június 7-ig tartott a Midway-atollnál megvívott legnagyobb tengeri ütközet, ami nem…..
 Az utóbbi években számtalanszor lehettünk szemtanúi annak, hogy celebek a közösségi oldalukon olyan fényképeket posztolnak, melyen szájon csókolják gyermeküket. A téma megosztó és kényes voltát jól jelzi az ezt követő „komment cunami”, amelyben egymásnak csapnak a megdöbbent és elfogadó…..
Olvastam egy cikket a nem mondom meg, hogy hol, ahol sokadjára taglalták, hogy a mai szülők milyen hülye neveket adnak a csemetéknek. Elrettentésül fel is soroltak párat, és első hallásra tényleg viccesnek tűnt némelyik.  A cikk olvasása után elgondolkodtam azon, hogy mi vezeti rá a szülőket, hogy…..
Count Adyn 2017.07.29 20:03:51
Az öltözködési kultúra bizonyos cégeknél az üzleti kódex részét képezi és gyakorlatilag meghatározó, hogy a pályázó már az interjún megfeleljen valamilyen mértékig a munkahely által megkövetelteknek. Számos tényező nehezíti az interjúra való megfelelő ruha kiválasztását. Az évszakok, azon belül is…..
A budapesti dugódíj bevezetésének csak az lehet a célja (amint az kellene, hogy legyen a célja minden állami intézkedésnek), hogy javuljon a lakosság életminősége. A dugódíj hatására meg kell szűnnie a dugók túlnyomó részének, továbbá javulnia a közlekedési viszonyoknak és a levegő minőségének.…..
Nincs olyan ember, akinek ne olvasott volna az új őrületről, ugye? Csatlakoztam a telefonját bámuló sétálgató tömeghez, és egy hétig nagyon komolyan játszottam. Nyakamba vettem a várost, mert kíváncsi voltam, mennyire tudom beépíteni a meló és az életem mellé azt, hogy pokémenok után rohangásszak...
Nincs annál nagyobb büszkeség, mint hülyének lenni a matematikához. Nem kell szégyellni, nem kell magyarázni a bizonyítványt, elvégre rengetegen utálják és ugyanúgy rossz eredményeket értek el benne. Nem is gondolnánk, de ezzel generációknak ágyazunk meg ahhoz, hogy a problémamegoldás ősi…..
Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki már a nyugdíjas lét sarkán toporog (45-60 év közötti korosztály), viszont egy dologra igazán büszke az életében. Akárhányszor találkoztok, teli vigyorral és elégedettséggel az arcán mondja, hogy Önmegvalósító Peti (a fia) kiment dolgozni Angliába (vagy…..
Nagy csapás egy vidéki földesúrnak, ha a kedvenc lova nem nyer egy derbin, de felvidítja a tudat, hogy közben elindult a vasúti közlekedés a birtoka és egy közeli kisnemes uradalma között. Olyan ez a történet, mintha a reformkorban játszódna, pedig 2016 májusát írunk. Lefordítva a 19. századi…..
Egyre többet és egyre sűrűbben isznak a fiatalok — derül ki egy felmérésből. Az Országos Mentőszolgálatnak évente 29 ezer esetben kell kivonulnia részegség miatt, azoknak a riasztásoknak a száma pedig, amelyekben valaki meg is sérül, 16 500-ra rúg. Az iskolás gyermekek alkohol- és drogfogyasztását…..
Count Adyn 2016.04.09 16:41:12
@Novák Aircraft Ferencné: Aha Nemzeti Italbolt, ne adjunk ilyen ötleteket inkább :D
Az elmúlt hetek vitathatatlanul legizgalmasabb közéleti témája a Családok Otthonteremtési Kedvezménye, közismert nevén a CSOK. Ezt a régi-új támogatási elemet bemutatni bővebben nem is kell, egyfelől mivel aki nem a Holdon él, a közelmúltban biztos sokmindent hallott már róla, másfelől a dolog még…..
Nem túl szimpatikus, amikor az ember saját magát dicséri, de szerintem atomjó lett az idei első vendéges podcastadásunk. Persze ez nem nekünk köszönhető (Grath, ülj közelebb a mikrofonhoz!!!), hanem vendégünknek, Képes Gábornak, akinél többet kevesen tudnak a magyar informatika történetéről...
Count Adyn 2016.01.17 11:59:14
Szomorú szívvel olvastuk, hogy hosszan tartó betegség után 69 éves korában elhunyt Alan Rickman, egyik legjellegzetesebb orgánumú angol színész. A Drágán add az életed Hans Grubereként ismerte meg Hollywood, akkor, amikor színházi és tévés szerepei miatt már imádták…..
Most, hogy a Saul fia Golden Globe díjat nyert, nem állom meg, hogy ne írjam meg személyes élményeimet a filmhez és alkotóihoz kapcsolódóan...
A Blikk mai infója szerint valaki fogta magát, és felnyomta a rendőröknél Sebestyén Balázst, mert a műsorvezető a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásának felvételén biztonsági öv nélkül vezetett a forgalomban. Vadon Janinak volt annyi esze, hogy az anyósülésen…..
Az imént néztem végig, ahogy három technodzsekis közteres megvág egy 206-ost. A tábla szerint (ami olyan magasan van, hogy csak létráról látni) 20 méteren belül tilos megállni. A galád törvénysértő egy egész vonóhorognyit és fél lökhárítónyit belóg a tiltott övezetbe,…..