Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagysenki

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legyünk újra lovas nemzet! – hirdette meg hétfőn a Fidesz.A párt szerint a magyar lóversenyt öt éven belül fel lehet virágoztatni. Máris kidolgozták a nemzeti lovasprogram koncepcióját, középpontban a ló és az ember kapcsolatával. Kincsem és Overdose országában…..
 Fény az alagút végén  Sajtótájékoztatóra hívta a magyar lovassportokkal és lósporttal foglalkozó újságírókat Lázár Vilmos, a Magyar Lovas Szövetség elnöke. Meghívójához csatolta a „Lovaságazati stratégia alapjai” című hatoldalas ismertetőjét.…..
Elvesztette veretlenségét Overdose (Chr. Soumillon). A pej mén az 1200 méteres, Gruppe II besorolású, 70.000 euro összdíjazású Goldene Peitsche futamában indult és a 7. helyen végzett. Dózi két évvel ezelőtt biztosan nyerte ezt a futamot, a mai eredménye azt mutatja, hogy sajnos…..
Hős utca. Kerületünk, de talán egész Budapest egyik legveszélyesebb helye. Állandó hadiállapot, nyomor, szeméthegyek, betoning lerohadt házsorok. Sokak menekülnének innen, eladó lakásokból nincs is  hiány, de a környék híre minden érdeklődőt elriaszt. Ha már minden…..
nagysenki 2010.01.25 14:46:50
@belekotty: Idióta! Én a Hős utca 15/a-ban nőttem fel, akkor is loptak, verekedtek az ott élő fiatalok (nem csak cigányok, mindenki!) A rendőrök sűrün bejöttek, volt, hogy a házban kergették egyik-másik gyanúsítottat. A parlamentben valóban nem ültek SZDSZ-esek, csak magukat kommunistának nevező egyedek. Annyit viszont megjegyeznék, hogy akit befogadtak, havernak tekintettek, azért az életüket adták volna ezek a lenézett senkik. Szeretnék egy olyan becsületes magyar barátot, mint amilyenek ők voltak.