Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hóhóhó

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a globális felmelegedés hatásaira gondolunk, víz alá kerülő városok és sivatagok képei ugranak be, pedig Magyarországon is jóval súlyosabb következmények várhatók, mint a téli szánkózás elmaradása. A kutatások szerint az elkövetkezendő évtizedekben gyökeres átalakulásnak lehetünk szemtanúi a…..
Úgy látszik a jó idő tartós lesz. Nem vagyok én ehhez hozzászokva... Szinte fullaszt... Az a fajta amikor nem süt közvetlen a nap mégis mikor kimész azt érzed hogy szinte nem kapsz levegőt... lépek pár lépést és máris megjelenik az első pici izzadságcsepp a hátadon és elindul…..
Mivel az Eurovízió sokkal inkább tévés showműsor, mint zeneileg ténylegesen értékelhető esemény, így nem sokat foglalkoztunk itt a Lángoló Gitárokon a versennyel. Azonban akárhogy hadakozunk ellene, ma este az azerbajdzsáni Bakuban tényleg dalokat adnak elő, amiket ugyan…..
Nagyon komoly reményekkel vágunk bele a Petőfi utca új projektjébe, a radikálisan merész újításokkal felturbózott, európai értelemben vett Vita-fórumba. A következőkben rendszeresen meghirdetett témák körbejárásához szakértőket hívunk meg, akik az adott hét végéig…..
hóhóhó 2012.05.07 19:45:52
@DR. DR. DR. rasztaparaszt: Igazad van minden szavadban. Csak egyet felejtesz el, hogy kevés az orránál tovább látó ember e-hazában, ezért is nyert a 2/3.
Mielőtt bárki beszólna, biztosan lehetne ennél nagyobb, másabb, rosszabb botrányt is találni, ők jutottak eszembe először:1. Gyurcsány FerencVegyük talán sorban az ügyeket, amik kicsit megtépázták hírnevét… a)      2002-ben a választási…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
hóhóhó 2012.04.24 21:55:52
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Kaptál választ, ami igazabb mint amit én adtam volna. Ajánlom a CD- it, kisebb lenne a pörgésed, és a sok hülyeséget nem ide írnád.:D
Csak hogy meglegyen ez a két videó így egy oldalon, örök emlékül ..- Reggel kiszivárog a telefonadó terve.- Az Origo és a HVG megkérdezi erről a kormánypárti képviselőket.- Délután a Széll Kálmán terv 2.0-ban a kormány bejelenti az új adót.Félelmetes, hogy ezeknek az…..
hóhóhó 2012.04.23 21:03:42
@Lencsés István: Azért a végére egy mosolykódot tehettél volna:)))
hóhóhó 2012.04.24 21:34:13
@Lencsés István: Sírhatnék én is, hogy jaj éppen hogy kijövök a pénzemből, és van internetem. De nincs televízióm. Nagyon sajnálatos, hogy a középkorúak és az időskorúak legtöbbje nem használja. Mennyi előnye van, azt remélem nem kell elmagyaráznom!!

Más: A kormány adózási politikáját meg nem kell dicsérni, csak mennek a saját fejük után, még azt hiszik, hogy jól csinálják. Pedig nem, ezt a hozzáértők mondják nap, mint nap. Tőlük leszűrhető, "amit nyernek a vámon, elveszítik réven" ,+ 10 emberből 8 panaszkodik, és joggal.
Belsőség Ember, emlékezz! 2012.04.24 17:27:00
Being second is to be the first of the ones who lose. Mögöttünk a hosszú munkahét, jöhet a megérdemelt pihenés, éljen május elseje, satöbbi. Biztosan szép és magasztos ünnep a munka ünnepe, jómagam mindig is hülyeségnek tartottam, reformátusként még vallási alapon sem…..
hóhóhó 2012.04.24 19:51:37
@sunblind: Ha lehetne inkább én ezt tenném emlékezésnek a poszt helyett. Még mindig jobb, - némelyik szó miatt - mint a munka ünnepét ide venni.
A magyar sztárzenész és pop-ikon Ákos zenei Nobel-díjat vehet át az év végén. „Nagyon örültem, amikor az ABBA menedzsere felhívott és közölte, hogy the winner takes it all. Boldogan nevettünk, majd mondtam neki, hogy mani mani mani, mert a Kossuth-díj 13 milliója mellé…..
hóhóhó 2012.03.23 20:14:52
@pucuka: Ostoba én! Azt hittem érthető amit irok. Igaz, van aki egy dologra koncentrál /zsidó- nem zsidó/ annak aztán lehet bármit írni. Ez van, ezért szeretjük a kommenteket.
Megerősítette az amerikai zsidó szervezet, a Rágalmazásellenes Liga eredményeit egy magyar kérdőív is.„Sokkolt minket, hogy ennyire negatívak az emberek. Tisztán látszik a kérdésekre adott válaszokból, hogy a legtöbben zsidó-, cigány-, meleg- és hajléktalanellenesek”…..
Mubarak bukása óta vártunk arra a médiatörténeti pillanatra, ami ma bekövetkezett. A Bors számba vette azokat a külföldi politikusokat, akik az utóbbi időben Orbánnal vagy Schmitt Pállal találkoztak, majd meghaltak, vagy jobb esetben megbuktak. Schmitt "lelkén szárad" a…..
hóhóhó 2012.03.21 14:39:23
 Nyugdíjasok kabátját lopja az LMP, miközben Orbán népszavazás-gyilkoló szemfoga megcsillan, a nyugdíjas áldozatokra utazó szélhámosok megmozdulnak. Ma dönt az Alkotmánybíróság az LMP ötödik - és egyben legjelentősebb - népszavazási kérdéséről, ami arról szól, hogy…..
hóhóhó 2012.03.20 17:46:16
@Parajpuding: "A nyuggerek tömege óriási, tulajdonképpen választást lehet velük nyerni. Ha tehát egy kicsit több moslékot ígérünk nekik, akkor boldogan odaszavaznak."

Gondolom Te lombikbébi voltál, vagyis se apád se, anyád. Moslék ilyen irás után te vagy "trollfi".
Az ATV tegnap az ügynök-ügyről kérdezett két semmiképpen sem érintett embert. Medgyessy "D-209" Pétert és Boross "a rendszerváltás belügyminisztereként nincs felelősségem" Pétert. Két volt miniszterelnököt, akik megszemélyesítik az elmúlt 22…..
Egy kedves olvasónknak feltűnt, hogy a Rákóczi hídon készítés közben lefestettek egy félkész alakot az elhunyt Nemzet Szinészeit ábrázoló óriásfreskón. A félreértés hamar tisztázódott (részben): Raksányi Gellért portréja átkerült a tervezett balszélről a jobbszélre…..
Nekünk, a hatalom nélkülieknek, civileknek, állampolgároknak kell megállapodnunk egy nemzeti minimumban. Egy olyan nemzeti minimumban, amit számon kérünk minden olyan politikuson, mozgalmon, párton és pártszövetségen, amelyik a szavazatunkra ácsingózik. És nem csak a…..
hóhóhó 2012.03.18 19:55:20
@sárkányfő:Ha nem is Amerika, de már az is valami, hogy ezzel a névvel ki lehet állni./sőt nem "fujól" senki/
@vilagnezet.blog.hu: Teljesen igazad van, nem véletlen, hogy a korrupcióban élen járunk.
Az Amerikai Természettudományi Múzeum készítette el az alábbi videót, mely a jelenlegi legpontosabb ismeretek szerint ábrázolja az Univerzumot. A kép folyamatosan tágul a Himalájától indulva a kozmikus horizontunkig, majd pedig vissza. Minden a tudomány mai állásához képest a…..
Kertész Ákos „genetikusan alávaló” kijelentése miatt üldözéstől tartó magyarok hagynák el az országot, miután Kertész Ákos Kanadába távozott. „Levédiában nincs internet és magyar televízió, ahol folyamatos zaklatást kell elviselnünk. 18 éves…..
A Gyula elvitt minket szezonzáró vacsira, méghozzá akaliba a fék étterembe, ahol kurvaszar halászlét lehet enni, de nagyon finom rétest, amit helyben sütnek. Gyula ismerte a tulajt, a Fék Béla, így hívják beszarsz. Mármint nem ez az igazi neve, de mindenki így hívja aki ismeri. Na szóval ő odaült…..
hóhóhó 2012.03.03 19:24:23
2012. június 8-án elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Új sorozatunkban szépen sorba vesszük a résztvevő országokat, és mindenfajta feltétel nélkül gyűlöljük őket. Mert mi ilyenek vagyunk, minden ország utálatunk tárgya, pláne, ha EB-n is szerepelnek a köcsögök! Mi a…..
  A cikk első része itt olvasható. – Az, hogy mi egymás haját vágjuk, Józsi meg etet minket, eddig tartható volt. A mostani világgazdasági válsággal azonban ez a rend összeomlott. Nézzük csak meg: azok a gazdaságok sínylették meg a legkevésbé az eseményeket, amelyek…..
hóhóhó 2012.03.01 18:08:38
@Egérfogó: Tehát az a baj, hogy diploma megszerzésére nevelték a fiatalokat. Lehet, mert a józan paraszt ésszel még a parlamentben is többre mennénk.
Sziasztok!Hétvégén megkeresett az Agyiszint blog egyik szerkesztője Kocsonya, hogy lenne kedvem náluk is tevékenykedni, amire én boldogan igent mondtam. Főként a "Mennyi pénz kell az esti csajozáshoz?" blog témáiról fogok olvasmányos, társadalmi posztokat gyártani,…..
Ahhoz képest, hogy a logóért egy "Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Kft." elnevezésű szervezet felel, nem is olyan rossz. Csak egyszerűen unalmas és jellegtelen. Lehet, hogy bennem van a hiba, mert a régi arculatért sem tudtam lelkesedni. Hivatalosan az…..
hóhóhó 2012.02.26 21:28:09
Nesze!szer De hol volt a stylist? 2012.02.26 16:38:00
   Éjszaka ismét felvonulnak a legnagyobbak, villognak a vakuk, mi pedig irigykedve nézzük a tévén keresztül a millió dolláros ruhák csillogását. Ám azért néha igen szép mellényúlásoknak is tanúi lehettünk már, mióta Oscar bácsika szobrát osztogatják. Az…..