Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csutkababa23

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Messziről indulunk: egy fickó latinul hablatyolva folyt vízbe egy embert. Kicsit beteg ez, hogy valaki ennyire túltolja a keresztelő Szent János szerepkört, de ez van, ugye. Olaszba vagyunk, ahol a halászoknak áldoznak a vérkeresztények. Ekkor toppan be Eva, akinek a nagybátyja a helyi…..
Péter küldte, és annyit fűzött hozzá, hogy szerinte ehhez nincs mit hozzáfűzni: A Noir Chocobar az elkövető, a Paulay Ede utcában. Végülis mit kötekszünk, a folyó az a river, nem? Wine by the glass, mondaná az angol, hogy a helyes megoldás is itt legyen. Azt csak mellékesen…..
E-könyv olvasók Radar! 2009.10.04 23:33:00
Közkívanatra itt egy poszt, semmi másért, hogyha valaki más témához nem illő anyagot  talál a hálón, itt megoszthassa. A legjobbakból posztot fabrikálunk. Előre is köszönöm, a többi olvtárs nevében is. UPDATE: új megjelenéseket, érdekes könyveket a Könyvradaron…..
Csutkababa23 2011.05.02 16:09:57
Nagyon tetszik, hogy az oldal szerint a könyv (www.maximumnullaaldozattal.hu/) , ami most jelent meg papír formában e-könyvként is meg fog jelenni. Viszont hiába lesem a kiadó által preferált helyeket még sehol az e-könyv forma. Nincs valakinek infója mikor lesz? :(
A dróton túl Maximum 2011.04.08 22:11:00
Azt írja a kiadó, hogy megjelent a könyv! Én még Isztambulban lötyögök, de siessen mindenki, és vegyen egy példányt, már csak anyagi okokból is, ahogy Woody Allen mondja. Kedvcsinálónak itt a borító.   Ja, és újfent felhívnám a figyelmet az internetes rendelés…..
Nanena olvtárs abban a szerencsés helyzetben van, hogy két szerkentyűn is koptathatja az e-könyveit. Közkívánatra megosztotta tapasztalatait a világgal, és engedelmével ezeket a tapasztalatokat mi is közölhetjük. Ime: Bajban vagyok vele, hogy nevezzem ezeket a készülékeket.…..
Csutkababa23 2010.01.25 16:55:11
@ehran: Köszönöm szépen! Teljes a siker!!! :) Az 1-es pontot kihagytam, mert értelmetlennek látszik...
Csutkababa23 2011.03.03 18:39:01
@szako: Nem tudom mennyire magas a meghibásodási arány, nekem az elején volt az az egyetlen problémám, azóta gond nélkül üzemel, a legutolsó firmware upgrade (1.12.10-1) kifejezetten sokat javított rajta, bár előtte is stabil volt már.
Most készülök venni a bátyámnak egyet, úgyhogy megosztanád velem, milyen magas meghibásodási arányról tudsz? Köszi.

prc formátumú könyv: nem használom egyáltalán ezt a formátumot, de most megnéztem egyet, a hosszú ű és ő betűt kihagyja, nyilván ez engem nem zavar
Olvtársak! A nemzetközi helyzet fokozódik! Úgy tűnik, újabb versenyző lép be a piac alsó szélén, a 6"-osok közé. DRM-e ePub alapú, és saját állítása szerint 750.000 cím érhető el rajta. A magrendszer nagyon hasonlít a Hanlinra, csak a prc-t, és a doc/rtf-et nem…..
Csutkababa23 2010.01.25 12:10:46
Az előző post folytatásaként is az összehasonlítás és a helyzetfelmérés a célom. Az alábbiakban a „vasak” „etetésére” alkalmas könyváruházakat, fizetős és ingyenes forrásokat veszem sorra. Zárszóként pedig ismét a kiadókhoz „szólok”, hogy…..