Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Zs.

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 7. Valvoline Start Autó Eger-rali, amelyre a rendezők százezer rajongót várnak, pénteken 19 órakor a Dobó téren az ünnepélyes rajtceremóniával kezdődik, a gyorsasági szakaszokat szombaton és vasárnap tartják.A rali-ob 2010-es menetrendje:Március 26–28.: Eger-raliÁprilis…..
A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének (Fatosz) hírlevele szerint számos érdeklődő kereste fel központi irodájukat, mert a televízióban és különböző APEH-os fórumokon arról értesültek, hogy a falusi vendéglátók csak vállalkozási formában biztosíthatnak…..
Amerikai turisták tömegei lephetik el az Aggteleki-karsztot, miután a közelmúltban megjelent a Forbes honlapján Európa rejtett turisztikai kincseinek listája, amelyen előkelő helyen szerepel az egyedülálló adottságokkal rendelkező aggteleki barlangrendszer - írta a napokban…..
Ebben az évben is megrendezésre kerül az Országos Borkirálynő  Választás 2010. augusztus 20-21-én Tarcalon, a Tokaji Történelmi Borvidéken.  Magyarország borkirálynője egy éven keresztül a magyar bor arca, bornagykövet. A választás célja, hogy olyan személyiség…..
Lezajlott Miskolcon a 10. jubileumi Kocsonyafesztivál, mely a „Pislog, mint miskolci kocsonyában a béka.” legendára épült. A február 19 és 21 között megrendezésre került nemzetközi színvonalú rendezvényre több mint 200 ezren látogattak el a zord februári időjárás…..
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy ismét megrendezésre kerül a Magyar Szalonnák Fesztiválja. Meghívunk mindenkit aki a gasztronómiát szereti vegyen részt 2010. február második hétvégéjén tartandó rendezvényünkön akár nézőként, akár versenyzőként!2010. február 13-án 8…..
1. Ónodi Böllértalálkozó2010. feb. 6. szombat (1 nap)Egy vidéki életformát, gasztronómiát, mesterségeket bemutató kultúrális program, amelyen Erdély és Felvidék is képviselteti magát több csapattal és fellépő művésszel.A verseny zsűrielnöke Benke Laci bácsi, aki Koncz…..