Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sayan

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
Új bloggal bővült a Blogajánlónk is! A Warzone Online elsőre csak egy újabb filmeket és játékokat kritizáló blog, viszont a szerkesztői nem mások, mint Pc Veterán, és az Oscar-unk kapcsán már agyondícsért Power és Cody. Ebből már kitalálhatjátok, hogy a cikkek/videók…..
Baaad Movies Coming Soon! 2016.03.22 22:12:08
Sayan 2016.03.24 09:19:58
Ez még mindig nem az a videó, amit eredetileg évadnyitó résznek terveztünk. Azzal eléggé elszámoltam magam, sokkal több melót igényel, mint gondoltam, úgyhogy bármennyire is gőzerővel készül, még sajnos várnotok kell rá. Amellett akartam egy Minis-t készíteni ebből A jeti visszatérből, ami egy…..
Kirk kapitány küzdelme a félelmetes gumigyíkkal semmi ehhez képest. Bár a statiszta valószínűleg belerohadt a jelmezbe és az izzadságából kivont esszencia azóta számos vegyifegyver alapja lehet, de ez a videó mindent visz. A Krisna megküzd a gigagólyával, akinek képernyős…..
Noha nem szilveszteri különkiadás, de ezzel a videóval szeretnénk Boldog Új Évet kívánni minden nézőnknek! ..
Sayan 2013.01.17 14:21:56
@Ruff Attila:

Csak azt szeretném mondani, hogy az első Hulk film szerintem jó volt. Az egyik legjobb gonosz karakter ebben a fimben volt, és a képregény szerű megoldások is tetszettek.

A második film sablon volt csak.

Ami a zöl lámpást illet, az viszont tényleg gagyi lett.
Íme az utolsó 20 perce a filmnek, ahol már érezhetően nagyon elfáradtunk... de túléltük! Ezzel véget ért az évadzárás is, ami az Oscar miatt most eléggé elcsúszott, viszont remélhetőleg már a hétvégén, vagy jövő hét elején felkerül a hetedik évad nyitó videója! A…..
Logan fogta magát és felgyújtotta a blogot. Valljuk be, egy ideje már ráfért egy kis külső vérfrissítés. :)..
Mielőtt a jótékony feledés homálya nyelné el az előző évezredet, emlékezzünk meg utolsó évtizedének SF terméséről. Olyan filmek kerülnek most terítékre, amik valamilyen szempontból meghatározták ezt a dekádot. Fellebezésnek helye van, reklamációt elfogadunk. A legjobb…..