Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-ZR-

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokak szerint azért, mert „más időkben születtek” és „az a világ, amelyikben felnőttek, másmilyen volt.” De ez csak részben igazolja a tényeket. Akkor mi lehet az oka annak, hogy idősebben mintha előítéletesebb lenne az ember?..
-ZR- 2018.07.22 12:50:38
@CM2131: Két faj is van, az egyik az ember, a másik a rühes tolvaj posztkomcsi fideszesek. Amikor fiatal voltam, csak mutatóba volt néhány, de mára ellepték az utcákat, intézményeket, etc. és mindenhol lopnak. Jogos félelem ébred azokban, akik emlékeznek a tolvaj hiénák előtti időkre. :)
Szerdán csodás szórakozás várta az ATV Kálmán Olga sasszéiban elfáradt nézőit a csatorna „A nő háromszor” című műsorában. A Szomszédok Julcsijaként ismertté vált műsorvezető a töretlenül fejlődő Magyarország két gazdag polgárával beszélgetett: Andy Vajnával és…..
Az említett PHP alapú ingyenes tartalomkezelő rendszer igen népszerű szerte a világon, ám most számos helyen a hamis antivírus áldozata lett. A kártevő terjesztők egy sebezhetőség kihasználásával tömegesen támadták a WordPress alapú weboldalakat. A Websense kutatói figyeltek…..
-ZR- 2012.03.10 00:18:59
  2001 ősze óta mérik a hatodikos, a nyolcadikos és a tizedik osztályos tanulók szövegértési és matematikai képességeit. A mérésben alkalmazott feladatok nem a Nemzeti Alaptanterv, a kerettantervek, illetve az azokhoz fejlesztett tankönyvek által közvetített…..
Kedves Jakab Andor! Jellemző az ízlésemre, hogy el sem olvastam a blogbejegyzésedet, amíg meg nem jelent egy "hurráoptimista" ellentétpárja. Már a címe alapján sem voltam kíváncsi rá. Gondoltam, "nem akarsz foglalkoztatni, jól van, ha te így, hát így, biztos van…..
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
-ZR- 2011.03.20 07:08:23
-ZR- 2011.03.20 07:08:23
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..
Orbán új szlogenje az "Új irány Magyarország" valahonnan már ismerős. Bár ez előzőleg sem volt másként. Emlékszünk, néhány éve Orbán Viktor nagygyűlése Hajrá Magyarország! -gal ért véget. Kissé kínos volt, mert a dologról – stílszerűen mondva –…..
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
 Úgy látszik, mások fantáziáját is megmozgatták a legújabb MSZP-kampány általunk is újraértelmezett képsorai. Menthetetlenül beindult tehát az újabb pannonpumásdübörgősadócsökkentéseslendületes kormányzati bohóckodás folklórizálodása. A videó kísérőzenéjét…..
Nos, minden munkahelyen van egy munkahelyi vezető, a Főnök, aki elvár bizonyos dolgokat a beosztottjaitól. Pontosan, munkaidőre érkezz, egész nap lehetőleg a munkáddal foglalkozz. Azután szokás, hogy évente értékeljék a munkádat, fejlődési tervet állítsatok össze, hogyan tudsz…..
Társkeresés, ismerkedés – csináljuk „modernül” a modern időkben és a modern közegünkben! Ha túlvagyunk az első lépéseken, mint a netes reglapok alapján célpont(ok) kiszemelése, skype/msn/telefon és megvan a kellő szimpátia egy randihoz, nem biztos, hogy a…..
-ZR- 2008.07.09 18:03:15
Feri ide, Feri oda, majd ugyanezt eljátsza Viktor, egyet jobbra, egyet balra, mint valami rossz diszkóban. Csökkentsünk áfát! De nem, mert az populista! És az ellenérveink nem kevésbé! Ez itt akkor most verseny, hogy ki a nagyobb populista, kezitcsókolom? SMS szavazás, meg…..
Pilu Top100 homeless 2008.05.24 16:45:00
 A zebránál állok. Mögöttem egy hajléktalan fekszik a ház falához kuporodva, előttem egy Bentley húz el az úton. Előttem a követendő példa, mögöttem az elrettentő. Beszélik, hogy a hajléktalanok száma néhány tízezerre tehető. A luxus körülmények között élők…..
w Ballagó idő 2008.05.09 07:00:00
Mielőtt elmegy nyaralni az egész társulat, illene valami évzáró ünnepélyt tartani. Bizonyítványosztással, ha volna erre alkalmas tanári kar. Ősszel nyilván kezdődik elölről a háború, de most mindenképp rápihennek. Az Előrehozott Választás is aluszik, álmában csenget egy…..
w Ló rider 2008.05.07 06:00:00
Május 31-én ez a kis ország felmeli porba hervadt fejét. Büszkén a világ felé fordulunk, és megmutatjuk, hogy tudunk mi még. Lovagolni. Felszórjuk világvárosunk, Budapest emblematikus terét homokkal, és lovakat hozunk oda, hogy körbe-körbe ügessenek (ezt fogjuk vágtának…..
w Tégy a gyűlölet ellen 2008.04.11 06:30:00
Valami Charta-féleség bújt elő a héten, a jóérzésű polgárok kimennek az utcára, és demonstrálnak a fasizmus ellen. A társaság egészen szívderítő: fideszesek, liberálisok, szocialisták állnak ki együtt, mert bár alig valamiben értenek egyet, de most mind veszélyben érzik…..
w Isten is megsegít 2008.03.17 08:00:00
Szuperforró téma lett a szolidaritás. Állítólag nyerésben is van, meg abból lesz a jövő nagyobb kenyere. Tekintsük meg ezért közelebbről, mi is volna ez. Odáig rendben, hogy az embernek megesik a szíve a nála szerencsétlenebbeken; a hóvirágos nénitől akkor is vesz hóvirágot,…..
Mandiner blog HÜJE NÉP! 2008.03.12 18:01:00
 „Tisztelt Miniszterelnök Úr!  Kétségbeesve olvastam a Figyelőn megjelent cikkeket a népszavazás gazdasági hatásairól! Nem lehet valamit tenni az ellen, hogy egy ilyen hataloméhes csürhe tönkretegye Magyarországot? A baloldal miért nem jelenik meg a Híradókban, a…..