Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárgarigó

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látott-e már kiadványban o betűt a nullás helyett? Vagy olyat, hogy törtvonallal helyettesítették a zárójelet? Esetleg x betűvel a szorzójelet? Ha igen, akkor valószínűleg olyan szöveget olvasott, amelyben kényszerből vagy tudatlanságból más karakterekkel pótolták a különféle írásjeleket. A…..
Így múlik el a világ dicsősége: a Tények egykori, a Hír24 jelenlegi műsorvezetője a Szombat esti láz című celebtáncos műsor után újabb lazább szerepet vállalt és aláírt az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorához, aminek ugye az a lényege, hogy a spártai…..
A valódi mozgásábrázolás - a pillanatfelvétel - megteremtéséhez, sőt, a mozgókép, a filmezés feltalálásához vezető úton 1878-ban döntő fordulatot hozott Eadweard Muybridge (1830-1904) szárazlemezre készült kísérletsorozata, melynek célja a mozgás fázisaira bontása volt. A…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Kedves Liberálisok, lassan harminc éve tanítok. Tíz éven belül nyugdíjba megyek, ezért az új szabályozás szerint egyrészt nem lehetek mestertanár, másrészt még meg kell küzdenem azért, hogy bekerülhessek a „Pedagógus 2”-be, ami egyrészt harminc év tapasztalat után…..
sárgarigó 2013.10.21 23:30:07
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
A Nemzeti Érdek folyóirat 2013. évi 3. számában egy esszé jelent a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra programjáról Kitta Gergely tollából. Az írás bemutatja a médiahatóság kultúra-finanszírozási gyakorlatának - azaz a Magyar Média Mecenatúra programnak - új alapvonalait.…..
Agyhalott, alulképzett, balfasz, barom, baromarcú, bugris, bunkó, buta, butuska, debil, dilettáns, hülyegyerek, idióta, írni nem tudó, kritikán aluli, kókler, kultúrbarbár, nyelvüket nem tudó, ostoba, otromba, paraszt, primitív, prosztó, seggfej, szánalmas, tahó, tróger, tudatlan…..
Szerkesztőségünknek némi utánajárással sikerült kiderítenie, hogy a hangzatos ,,civil” és ,,független” szavak mögé bújó Hallgatói Hálózat, amely papíron elhatárolódik minden párttól, valójában tagjain keresztül szorosan kötődik a Fidesz és más, úgynevezett…..
Amikor megláttuk a Facebookon, hogy a Hallgatói Hálózat benne lesz a Heti Hetesben, először persze azt hittük, hogy direkt a Képviselő Funkyra akarnak felkerülni egy hoaxszal, mint Gyurcsány Ferenc a műaranyos posztjaival. De amikor kiderült, hogy ez nem vicc, akkor megemeltük a…..
Művészeti egyetemisták, hallgató társaink, ébresztő! A decemberi keretszámok ismét világossá tették, hogy a magyar kormány ellehetetleníti a művészeti felsőoktatás működését. Egyértelmű, hogy a minisztérium nem kíván a művészeti egyetemekkel érdemben foglalkozni,…..
sárgarigó 2013.01.20 12:19:59
Alighanem csak kevesen emlékeznek az elmúlt évek talán legbénább politikai kampányára, amelyben a Fidelitas arra kérte az embereket, hogy „Gyurcsány a hibás” feliratú matricát ragasszanak minden helyre, amiről úgy gondolták, hogy az akkor még hivatalban lévő miniszterelnök…..
A liberalizmus a szabadság ürügyén és az egyenlőség nevében pusztulásba akarja dönteni a világot. A liberalizmus látszólag békés, demokratikus eszközökkel jut uralomra, de ellenfeleinek tömeges ellehetetlenítésével és a széles embertömegek elbutításával tartja fenn…..
Subba Köcsögkirály 2012.10.25 18:00:52
Nekem ez eddig tökkimaradt ..
sárgarigó 2012.10.26 20:31:57
@wilson77: Kb. 1 éve elkészült a 100. rész.
@HUNGeryson: Hát, nem vagy egy Nádasdy Ádám...
Örülünk, Vincent? El kell menni 2012.10.23 23:22:55
Valamivel kettő után indultunk el. Borult volt az ég, de nem volt hideg és nem esett az eső.  A trolival lementünk a metróhoz, onnan csak egy megálló a pályaudvar. Ez egy Székesfehérvár méretű város. Két metrója van, és tucatnyi trolibuszjárata. Vevey negyedóra. Kisváros a…..
sárgarigó 2012.10.24 10:30:27
Erdős Virág: Ezt is elviszem magammal......

viszem a régen
kihízott nacim
viszem a kelet-német
származású macim
ezernyi véglet
közül a köztest
viszem a Csokonai
Vitéz Mihály Összest
ott lesz az ágyam
ahova fekszem
elviszem alvókának
egy-két régi ex-em
viszem a barnát
viszem a szőkét
viszem a felhalmozott
kapcsolati tőkét

viszem a tutit
viszem a gagyit
viszem az otthonkában
utcára tett nagyit
megannyi némán
átbliccelt évet
elviszem magammal a
szentendrei HÉV-et
viszem a Marcsit
viszem a Karcsit
elviszem Kenesétől
Keszthelyig a Balcsit
kicsit a nyarat
kicsit a telet
viszem a mindörökké-Moszkva-
Moszkva teret

apuka titkát
anyuka aranyát
elviszem magammal a
Bácskát meg a Baranyát
viszem a bölcsit
viszem a temetőt
viszem a csokoládé-
barna bőrű szeretőm
viszek egy búval
bevetett földet
viszem a pirosat a
fehéret a zöldet
elviszem ezt is
elviszem azt is
viszem a jófiút de
elviszem a faszt is

viszem a bankot
viszem a pálmát
elviszem minden igaz
magyar ember álmát
viszek egy csontig
lelakott testet
viszont az nem kérdés hogy
Buda helyett: Pestet
viszek egy szívet
viszek egy májat
viszek egy kívül-belül
lakhatatlan tájat
naná hogy úgy van
ahogy azt sejted:
viszek egy lassú burján-
zásnak indul sejtet

viszek egy csúnyán
beszopott mesét
viszem a legesleges-
legutolsó esélyt
ki tudja, lesz-e
búcsúzni időm
viszem a Duna-parton
levetetett cipőm
mit bánom úgyis
elviszem lazán
elviszem gond nélkül a
hátamon a hazám
aki ma büntet
az holnap lövet
viszek egy mindig vissza-
visszahulló
követ...
Interjú Szoboszlay Péterrel, aki animációs filmet rendez a vörösiszap-katasztrófáról Szomorú aktualitása eheti interjúnknak, hogy éppen két éve, 2010. október 4-én következett be a devecseri tragédia. Szoboszlay Péter animációs- és rajzfilmrendező kötelességének érezte,…..
sárgarigó 2012.10.05 13:34:44
Megkezdte a jótékonyságot a pénzemből Schmitt Pál bukott köztársasági elnök. A hangsúlyt nem a "pénzemből" szóra helyezem, hiszen Göncz Árpádtól Kövér Lászlóig minden államfő az én pénzemből (meg a többi állampolgáréból) jótékonykodott. A gond Schmitt Pállal…..
sárgarigó 2012.08.31 14:57:40
@Hajdú Peter: Érzem az iróniát a szavaid mögött... vagy tévedek? Akkor viszont mégiscsak egy fütyi vagy.
Subba Radics Gigi 2012.08.28 14:36:17
..
sárgarigó 2012.08.29 00:58:04
@sárgarigó: tévedés, amit a bloggerről írtam, bocs.
A rengeteg orosz és ázsiai autós videó után örömmel konstatáltam, hogy a Közel-Kelet is tud nagyot dobni, legalábbis időnként. Ez a videó Izraelben készült, ami -lássuk be- nem a legjobb hely arra, hogy az autóból kipattanva keménykedjünk. Pláne nem egy darab csővel, mert a…..
sárgarigó 2012.08.23 16:48:06
@Démonmac1: nézd meg figyelmesen a felvételt, hallani a kapcsoló hangját.
sárgarigó 2012.08.23 16:53:07
sárgarigó 2012.08.23 17:21:13
@Shopping: Pont annyira szeretem, mint a latgalokat, vagy a szorbokat.
 Tegnap éjjel rálőttek a Gyöngyöspata jobbikos polgármesterére, Juhász János Oszkárra, amint hivatalából a gépkocsija felé tartott. A rendőrség ma nagy erőkkel nyomoz. Helyszíni tudósítás...
sárgarigó 2011.11.29 16:07:59
@Viktus: Lehet, hogy hiába próbálta a hónaljtáskába rejteni a vadászfegyverét, ezért akart maroklőfegyvert.
@val: szerintem nézz utána az „antiszemitizmus” kifejezésnek...
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
Varánusz Pánikszoba 2011.02.15 08:00:00
A pánikszoba olyan lakáson belüli bunker, ahová elvonulhatunk kivárni, amíg odakint elül a vihar. Olyan hely, ami ellenáll a fizikai behatásoknak, ahová nem szűrődik be a hang, ahová bezárkózva biztosak lehetünk: nem érhet el minket senki, és kinyitni is kizárólag belülről…..
sárgarigó 2011.02.15 13:44:44
@thinker_: Szerintem mentsd el ezt a két sorodat, később bárhova bemásolhatod, így még ennyit sem kell majd gondolkoznod.
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..
sárgarigó 2011.02.08 00:08:27
@J.Wolfram: Szövegértésből elégtelen. Pontosan ezt mondták:

„Bakács Tibor minden bizonnyal tudja, hogy az, amit elkövetett sokkal nagyobb hiba, mint amekkora bűn. Megsértette azokat is, akik lelkes hívei, hűséges hallgatói voltak a Klubrádióban...”
sárgarigó 2011.02.08 00:21:50
@J.Wolfram: Nem, nem érted. Evvel a piti lopással az őt elfogadókat botránkoztatta meg. És ez nem kétezer forint súlyú dolog.
sárgarigó 2011.02.08 00:30:50
@J.Wolfram: mélységes demagógia, jóccakát.
Marosán György írása Miért nehezen – ha egyáltalán – gyógyíthatók a fanatikusok? A Nők Lapja nagyobb teret szentelt egy közismert televíziós személyiség fejtegetésének, amelyben sokak számára ajánlja Ryke Geerd Hamer terápiáját. Dr. Hamer – állítja – évtizedek óta…..
sárgarigó 2011.01.21 11:26:58