Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hugo85

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laufenn, Riken, Saetta? Nem tűnnek híres gumimárkáknak, pedig komoly cégek állnak mögöttük: sorrendben a Hankook, a Michelin és a Bridgestone.  És még van egy pár hasonló példa. De egyáltalán miért vannak itt, és főleg: érdemes-e ilyen gumit venni?..
Hugo85 2016.11.02 22:27:48
@tabaga: szerintem a méretgazdaságosság a megfelelő kifejezés, de mindenképpen van rá magyar kifejezés.
Belsőség Ilyen az öreg dízel 2014.04.26 06:35:22
Milyen lehet vajon, ha az ember csak használja az autóját hónapokon át, és nem kell hozzányúlni? Egy-egy olajcsere, esetleg fékbetét, ha eltömődik a pollenszűrő, már nagy esemény. A téli, nyári gumi váltogatása bosszantóan sok időt rabol el, még talán időpontot is kell…..
Hugo85 2014.04.28 22:21:55
@Gyurma73: Na igen egy haveromé az autó. Ültem benne kétszer elég jó állapotban van, bácsi autó, nagy mázli volt hogy megtalálta :-) Persze azért ez is 31 éves így persze szerelgetni lehet rajta ezt azt, de elég pöpec kis gép, tényleg.
Hugo85 2014.04.28 22:23:17
@Hugo85: Kint voltunk amúgy a 2. Parkoló parádén is a géppel :-)
Belsőség Vasak becsülete 2011.04.19 17:01:00
Kauferék nem ma kezdték, nagypapa messze földön híres Bogárgyógyász volt, apuka pedig már a nyolcvanas években is furgonszám hordta az alkatrészeket, jórészt Olaszországból, de itthon is meglehetősen jó kapcsolatai voltak. Persze valamit valamiért, a kurrens alkatrészeket kint…..
És a két eset nem függött össze egymással. Sietve igyekszem megnyugtatni az olvasót, senkinek semmi baja nem lett, ahogy a filmek végén szokás mondani, a jelenetek rögzítése közben élő állat nem szenvedett sem maradandó sem bármilyen sérülést. Péter fiam és a feleségem is…..
Hugo85 2010.06.01 18:18:47
@Mayday: Nézd. Mivel még mindig nem érted, sosem fogod megérteni, így nem is pazarlok több szót erre - igazából már ennyit sem kellett volna. De azért még két dolgot hadd mondjak.
Egy: A te véleményed nem az egyetemes igazság. A vonat meg a busz pedig sokkal biztonságosabb, mint bármelyik autó.
Kettő: Akkor most mindenkinek veszel egy maximum 10 éves autót, aki nem engedheti meg magának, vagy inkább másra költené azt a pár milliót?
Hugo85 2010.06.01 18:41:11
@kafferbivalybalamber: A legtöbb mai - sőt már elég régóta - autónál van elektronikus kopásvisszajelző, ami felvillantja neked a lámpát a műszerfalon, amennyiben túl vékony a betét. Ez persze beszorult fék ellen nem mindig véd, mert sokszor csak egy oldalon van visszajelző, és ha pont a másik fék szorul...
Hugo85 2010.06.01 19:13:51
@swt: Hát nekünk a '94-es autón még van szavatossági megjelölés, ami 10 évet írt, de persze reménykedjünk hogy, ha kell kinyílik.

Egyébként a mi kocsinkban meg az övfeszítő mechanikus indítású (mert nem full mechanikus, hanem patronos), szóval nem kell azon meglepődni ha esetleg a légzsák is az némelyik régebbi modellben.
-Autótemető Blog- Megmenekült 2010.04.30 00:10:00
TVR Sagaris írt, és csatolta mellé az alábbi képeket. Tegnap (csütörtökön) ugyanis megmentett a zúzdától egy egyébként teljesen hibátlan kettes Golfot. Az 1300 cm3-s benzines motorral megáldott jószágnak mindössze egy akksicsere elég volt a beinduláshoz. 5 évet állt egy…..
Üdvözlöm önöket tömött standunkról. A standról, ahol tulajdonosok mutogatják autóikat a látogatóknak, a standról, ahol mindent szabad, feltéve ha óvatosan csinálják.Reggeli hivatalos sajtótájékoztatónk után megnyíltak a kapuk és mi – bevallom – kicsit félve…..
Hugo85 2010.04.16 17:43:31
Hugo85 2010.04.16 18:05:31
Mégis elvezetik a vonalakat oda, ahol utasok vannak? A fővárosi közgyűlés SZDSZ-es és fideszes képviselők szavazatával megszavazta, hogy ne fogadják el a két külső körirányú villamos EU-s támogatású fejlesztésének jelenlegi terveit, hanem a döntést halasszák el, hogy…..
Hugo85 2010.03.14 17:04:31
Hát azért azzal - mint konkrétan mellette lakó - vitatkoznék, hogy a 3-as villamos végállomása a semmiben van délen. A lakótelep szélén van, 20 méterre tőle, igaz át kell menni egy zebrán - botrány - és valóban nem a lakótelep közepén tesz le, mert az van 5-10 perc séta is. (már ha Pesterzsébet városközpontot vesszük annak).
Az, hogy vezessék el topánkára egyrészt jó drága mókának tűnik, másrészt szerintem annyit nem ér kényelemben. Van ott dögivel busz. Határ-út felé 66-os (igaz nem olyan szupergyors, de nem vészes), Boráros tér felé 23 és 23E (amivel pikk-pakk elérhető), Csepel felé meg egy másik rakás. Persze biztosan jobb lenne a hannoveri, meg minden. Megjegyzem a 21/52-es vonalán el lehetne vinni a topánkáig, ott meg elkanyarodhatna, elég sáv is van a topánkán, hogy elférjen egy villamos, csak értelmét nem látom.
Akik a 3-ast és a HÉV-et akarják összekötni. Nos a sínek nagy része még megvan, egyedül a Soroksári úton átmenő sínrészt tüntették el (azt hiszem az OMV kútig megvan). De ha elvinnék a HÉV állomásig, nos az sincs közelebb a városközponthoz, mint a mostani Gubacsi úti végállomása.

Akik meg azt vizionálják, hogy át lehetne/kellene vinni a Gubacsi hídon a villamost, azt megkérdezném, hogy mikor látták utoljára a fent megnevezett csodahidat (anno 6 évet jártam rajta iskolába). Csak mert az egykori 2+2 sávjából, még nagyon régen lett összesen 2x1 sáv, az egész híd rettentő állapotban van (középen még az útpálya szerkezetét is kiszedték anno, sínből meg csak egy tehersín megy át rajta, amit szökőévenként használnak. Szóval szerintem nem tenne jót neki egy villamos, illetve hogyan vezetik el a felüljáró mellett az erzsébeti oldalon, és merre szeretnék továbbvinni a csepeli oldalon? :S
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..