Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Small voice

0 bejegyzést írt és 338 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idióta sajtóközlemények rovatunk újabb gyöngyszeméért hála és köszönet a cserkészeknek, akik elszálltabbak, mint gondolnánk. Gyanús is egy picit. "A szombat reggeli zászlófelvonásra már mint a Műegyetem hallgatói jelentek meg a cserkészek, mind ellátva…..
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
Small voice 2006.10.13 13:29:28
Moncsa
Én nem kaptam arra felhatalmazást, hogy azt vizsgáljam ki a jó és ki a rossz. Arra kaptam felhatalmazást, hogy hirdessem az evangéliumot minden ember számára. Az hogy ez eredményes-e vagy sem ez nem igazán rajtam múlik. Nem is állítottam azt, hogy a másik felekezethez tartozó ember rossz vagy ilyesmi. Attól sem leszek depressziós, hogy az emberek nem térnek meg, hanem mondjuk, maradnak ugyan abban az állapotban, de azért nekik is hallani kell az evangéliumot, mert szerintem a vallásos emberek nagytöbbsége nem hallotta még. Jézus is azt mondta nem az egészségeseknek, van szüksége orvosra, hanem a betegeknek. Ha valaki úgy gondolja, hogy ő egészséges és nincs szüksége orvosra, ám legyen. De aki beteg, annak azért engedjük már meg a választási lehetőséget. Ha te úgy gondolod, hogy nincs szükséged erre az orvosra, semmi probléma beszélhetünk másról is. Már arról is írtam, hogy Isten nem a felekezetekbe hívja az embereket, hanem magához. Pl.: Jöjjetek mindnyáján énhozzám, akik megvagytok terhelve, Vagy jézus mikor megkezdte a földi szolgálatát ezekkel a szavakkal tette.:

„Az Úr Isten Szelleme van én rajtam azért, mert fölkent engem az Úr, hogy a szegényeknek örömöt mondjak; elküldött, hogy bekössem a megtört szívűeket, hogy hirdessek a foglyoknak szabadulást, és a megkötözötteknek megoldást; Hogy hirdessem az Úr jókedvének esztendejét.” Ézsa 61-1;61-2

Ez volt Jézus földi szolgálatának a kezdő program beszéde.

Nem mondtam hogy rosszak a más vallási műsorok. De azt is mondhattam volna. Egy vallási műsor olyan, mint amilyen a felekezete. Véleményem szerint a vallások nagy részét át itatta a halál kultusz és nem akarom kitenni a gyerekeimet annak, hogy ilyen halál szellemével átitatott műsorokat nézzenek. Sugárzik belőlük, az emberekről is a depresszió, a levertség, az életuntság, az elmúlás stb.., és hidd el nem jó ezekkel a szellemekkel betöltekezni. Isten az élőknek az Istene, nem a halottaké.

Elsősorban nem az a lényeg, hogy az emberek mit gondolnak vagy mit mondanak rólad, hanem az , hogy Isten mit mond és mi a véleménye rólad.
Small voice 2006.10.18 09:02:35
Moncsa

„Az, hogy az emberek mit gondolnak vagy mondanak rólam, megbélyegzi a földi életemet.”

A nyelvről már írtam korábban. Az emberek sok rosszra és sok jóra is használják a nyelvüket. Sokszor életet is halált is közvetítenek a beszédükkel. Sokszor meg is kell tagadni amit az emberek kimondanak, rád, vagy szeretteidre. Jó lenne ha az emberek inkább az életet osztanák meg beszédükkel. Egy ország vezetőinek és politikusainak is nagy felelősségük van, hogy mit közvetítenek az emberek felé.

Itt van pl.: Az agyon vert tanár esete, amiben szerintem közrejátszik egyes politikusnak a megnyilvánulása az utóbbi időben. A héten már a harmadik agyonverés volt az országban. Folyamatosan megy az agresszív beszéd a tévében, a közéletben, és mennyire megdöbbennek az emberek egy ilyen esetben. Az áldozattal szinte egy perc alatt végeztek. Véleményem szerint a egyes politikusok számlájára lehet írni ezeket a jelenségeket. Persze a felelősök ilyenkor mélyen hallgatnak. Azok az emberek, akik ezt elkövették csak eszközök voltak annak a rossz szellemnek a kezében, akit kiengedtek a palackból.

Azok akik kint vannak a tereken nem is az MSZP-re szavaztak. Ők a FIDESZRE szavaztak. Követelőzzenek OV-én hiszen az őrá szavazóknak ő igért valamit nem pedig GYF, mi jogon kérik számon őt, hát nem is rá szavaztak. Ha valakit becsaptak azok az MSZP-és szavazók, de ők érdekes módon nincsenek kint az utcán! Nem? A riporterek is feltehetnék a kérdést a töntetőknek: ne haragudjon ön kire szavazott az Országgyűlési választáson?
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..