Regisztráció Blogot indítok
Adatok
web&web

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előljáróban: a gerilla marketing nem az, amikor nagy cégek sok pénzért viccesnek szánt dolgokat csinálnak. Az valami egészen más. A gerilla marketing az, amikor kihasználva a nagy versenytárs hiányosságait, vagy kitalálva egy ügyes ötletet, benyomulunk a piacra, ott elhintjük az…..
web&web 2010.02.08 21:01:48
A nyár nem az az időszak, amikor az ember sorskérdésekkel bajlódik, új utakat keres és megváltoztatja a világhoz való hozzáállását. Nyáron az ember és a világ viszonya többnyire zavartalan, és olyanok foglalkoztatják, mint hogy melyik a legrövidebb út a strandra. Vagy miként…..
web&web 2010.02.08 20:53:59
A napokban bukkantam rá az alábbi photoshop actionscript gyűjteményre. A photoshop actionscriptek arra jók, hogy egy kattintással több műveletet elvégezzen a program automatikusan a munkánkon. Tehát ha van egy fotónk, és szeretnénk egy régies fotópapírra rárakni, kicsit karcosan,…..
Az alábbi gyűjtésben 10 olyan módszer láthattok, amivel flash "nitró" használata nélkül látványosan életre kelthetitek weboldalaitokat. Vigyázzatok azonban, a kevesebb néha több elv itt is érvényesül, és nehogy a tuning szétvigye a kasztnit! :)…..
web&web 2010.01.28 23:02:47
Bár lassú meló lehet minden ajtóra ilyen hirdetést ragasztgatni, de jópofa ötlet. Akkor viszont lehet nem lennék ilyen pozitív, ha már korgó gyomorral egy órája várom a futárt, becsengetnek és csak az átbaszás az, ami kint fogad a pizzám helyett :)..