Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homár molla2

0 bejegyzést írt és 414 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Last Standról már írtam a zombiirtós válogatásban, most megérkezett a második rész. Négyen is beküldtétek, SnowMen így foglalta össze a lényeget: „Nagyon jó, sokkal összetettebb, mint az előző, több város, új fegyverek, csapdák, túlélők, fegyveres zombik, és…..
A táblás stratégiák rajongói feltétlenül próbálják ki a Tactics 100-at, mert flashjátékhoz képest remek darab. A harci sakként is felfogható programban többféle egység üti egymást, a gyengébbeket nyilván védeni kell az erősebbekkel, és az sem mindegy, hogy elölről,…..
„A Miniclipen mászkáltam valamelyik nap, ott találtam ezt a szépséget” – írja Storm fedőnevű munkakerülőnk az Age of Speed című autóversenyről. „Végül is, ha úgy vesszük, nem egy nagy durranás, viszont nagyon szép, a hangok is jók, és akár még…..
A tegnapi képviselős poszt után megirigyeltük az olaszoktól gyönyörű, leendő miniszterüket és körülnéztünk saját házunk környékén is, épkézláb, szépnek mondott HonAnya után kutatva -több-kevesebb sikerrel. (Ismeritek a megcsal e a csajod teszt első kérdését gondolom:…..
homár molla2 2008.04.23 14:22:50
na és miért maradt ki a listából Dr. Perjési Klára (www.mkogy.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=p034&p_stilus=&p_head=), a durva domina? így első ránézésre már látom magam előtt bőrruhában, korbáccsal, ahogy a csizmája sarkát nyalatja. nem szép látvány, de hátha valakinek ez jön be.
A legzseniálisabb backdoor üzenet hetek óta ott figyelt a Homár levelesládájában, csak belepte a spam, de végre megmenekült. A National Geographic is megirigyelhetné ezt a két képet, amin a természetes élőhelyén megzavart szekuritis próbál fondorlattal elejteni egy gördeszkást. A…..
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
Sky szerint szervezett ellenőr-rendőr banda garázdálkodik a miskolci villamosokon. A kezelt jegyet kikapják az utas kezéből, leszállítják és ha nem fizeti ki a helyszíni bírságot, rendőrt hívnak. 6 gorilla, enyhe fizikai erőszak, csipetnyi fenyegetés és üvöltöző nő van, de…..
homár molla2 2008.04.16 14:44:04
Subba Köszönik, Imre... 2008.04.16 14:17:00
Nem szeretnénk túllihegni a dolgot, nem is érdemes. Épp csak arra gondoltunk ma reggel, a friss bulváriát böngészve, hogy ha annyi milliónk lenne, ahányszor címlapon szerepeltették az utóbbi egy évben az egyre rosszabbul kinéző, haldokló művészt a témára szakosodott lapok,…..
A hét kiemelkedő teljesítménye mindenképpen a plymouth-i Gordon Thompsoné. Ő az, aki barátnője kérésére eltörte a lábát, hogy majd beperelhessék a lakótelepi bérlakásukat amiért az nem biztonságos. A szuper elme a zseniális ötlet mögött a barátnő,…..
homár molla2 2008.04.14 11:13:14
A Pizza Hut sem alszik, az ügyfélszolgálatát bíráló poszt után azon nyomban megkeresett minket - jobban mondva a panaszos pizzarendelőt - az alábbi levéllel, bár úgy tűnik az a rész, hogy "Megjegyzem, egy nővel szemben voltak ennyire nagylegények…" nem egészen volt…..
Gusztustalan történet következik, de jó lecke, hogy a Google tényleg jóbarátunk, leendő párkapcsolatunk nevét mindig üssük be a keresőmezőbe, hogy megtudjuk, milyen munkákat vállal és mennyi pénzért.Ez a sztori nem is igazán szakítás, de annak is felfogható.Pár napja…..
Fejlett khm fogyasztóvédelmi technikákat sajátíthat el, akinek van feles negyedórája. A Homár nem érti, hogy kerülhetett adásba a 25 éve falhoz állított kanálhajlítás, amikor 4-5 éve mindent letartoltak a kortárs angol csalók bűvészek. Az emberek átbillentésének ősi…..
homár molla2 2008.04.11 12:51:53
Az első nap a héten, amikor a filmkínálat veri a sorozatokat, annak ellenére, hogy nemcsak a rendmániás Monk (Tv2, 17:30), a nagy kedvenc Miért éppen Alaszka? (Viasat3, 19:00), a Jóbarátok (Viasat3, 20:00) és a bankrablós Kutyaszorítóban (Tv2, 20:10) lesz, hanem a Szűz királynő 2.…..
Provokatív és félelemkeltő események történnek a fővárosban, újra. Nyíltan vállalva a megfélemlítés szándékát, péntekre erődemonstrációt szervez számos szélsőséges szervezet, ahhoz a belvárosi bolthoz, amelyet az elmúlt hetekben többször is atrocitás ért…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
Vuk nem az egyetlen aki feltette a kérdést az NHH-nak: mégis ők mit gondolnak a levélvégi hirdetésekről. A válasz szerint a joggyakorlat átgondolása még nem történt meg, de folyamatban van. En ezt az "allasfoglalast" kaptam az NHH-tol, amikor feltettem nekik pont ugyanezt a…..
"Ariel reklám - 1 napig játszották, aztán levetették...NAGYON BETEG!!!" subjecttel kaptuk meg ezt a videót a halálra rémült Attilától, aki teljesen komolyan vette a dolgot:Ezt a reklámot kaptam a napokban. Meg kell osztanom Veletek. Régen belefért, hogy leforgassanak egy…..
Az ingyenes e-mail szolgáltatóknak szokása hirdetéseket elhelyezni a levelei végén (nyilván ez a regisztrációval elfogadott fehasználási feltételekben szerepel is, és hát valamiből nekik is meg kell élni), de az a nem mindegy hogy ezt hogy teszi. Ha jól láthatóan különbözik a…..
Kapóra jött, hogy egyik kedvenc zenekarunk, az azóta már feloszlott Soundgarden egykori énekese mondott valamit az American Idolról, így egy kicsit foglalkozhatunk a jelenleg legnézettebb amerikai tévéműsorral is, ami elég mostohagyermek itt nálunk, talán azért, mert végül is egy Ki…..
    Először is leborulok a kommentelők kedvessége előtt: a Homáron és a Cukiságon közzétett felhívásomra, miszerint nevet keresek a család új szálkás leánytacskójának, több mint 520 hozzászólás érkezett, ami ennél jóval több nevet takar, hiszen volt, aki…..
homár molla2 2008.03.26 13:07:26