Regisztráció Blogot indítok
Adatok
♥ Gréti♫

4 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarlak elveszíteni! Ez a bál meg a költözés Beni életében is nagy változást hozott. El kellett szakadnia Mirától, akivel sikerült megtalálni azs összhangot. Nagyon betett neki Annabell is. "Odanyújtottak" neki egy teljesen ismeretlen lányt párnak, miközben ő…..
A valódi arcod Rent hirtelen elöntötték az emlékek. Csak sodródott az árjukban, vissza a messzi-messzi múltba. Az első kép amit ki tudott venni egy öt éves kisfiú volt. Sírt és a szülei mellette álltak és vígasztalták. Az ember öt éves korára az ember kapcsolatokat épít…..
A bál Ren az üvöltése után nagyon furcsa lett. A szemei tágra nyíltak, majd egy pillanat elteltével félig nyitottá váltak. Őrült tempóban lihegett egy percig - ez volt az az idő, amikor visszaemlékezett - utána pedig odébb állt. Szörnyen nyúzottnak tünt. Bocsánatkérően…..
Egy újabb Triász! 2.Fejezet 2010.02.28 22:05:00
[Percy szemszöge]Az új lányMegálltam az első bungalló előtt. Ez volt mind közül a legterjedelmesebb. Elméleteim szerint (amik igaznak bizonyultak), az egyes bungalló Zeuszt ábrázolja. Hatalmas bronzajtajai hologramként csillogtak. Megemlíteném, hogy a bungalló előtt két (nem túl…..
Egy újabb Triász! 1.Fejezet 2010.02.27 19:29:00
  [Aqua szemszöge]Az OliposzonNa megérkeztem! Itt vagyok a Félvér-táborban, szóval ennek örömére kezdek egy naplót. Szóval...hol is kezdjem? ja, igen: Anyu utállak! Miért? Na...várj. Kezdjük ott, hogy istenek léteznek! Igen, jól olvastad, létezik az összes isten: Zeusz,…..
Mielőtt elkezdem felrakni a fejitket, megemlíteném (megint), hogy nem egy bizonyos személy szemszögéből fog futni a történet, hanem különféle színnel megjelölöm a szereplőket (a főszereplőket) és úgy viszem végig. Így megtudhatjátok, miként gondolkodnak, és főleg miről!…..
Sziasztok!Mielőtt elkezdenénk írni a történetet, ha mondjam el, hogy ez a történet, nem igazán az előző könyvekhez (könyvhöz) kapcsolódik, ez inkább, amolyan "rakjunk össze valami jót" dolog. Na mind 1 remélem tetszik a történet, írjatok kommenteket, és persze…..
Ren" Nyitom!"Öt perc múlva apa egy szomszéddal, Rennel és egy lánnyal állított be.- Mr. Imahara, engedje meg, hogy bemutassam a csládomat: a feleségem, Amina, a fiam, Herri - ekkor képzeletben kitéptem a a hajam, mi a jó neki abban, hogy a Harryt magyarosan mondja??? - és a…..
Rika és Sophie A nevem Sophie. Igazából Szofi-nak kéne írni, mert magyarok vagyunk, de így szörnyen néz ki!Szerintetek is? Annyira nem is Szofi, inkább Szofi hercegnő. Hercegnő, hmm. Megint magyarul. Legyen inkább angolul: Princess, elvégre a Sophiehoz sokkal inkább illik. Tehát…..