Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zubimir

27 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zubimir 2014.02.17 21:41:00
@gigacherry: A valóság viszont sokkal kegyetlenebb, mint ahogyan hinni szeretnéd.

Az esetek többségében egy ilyen hosszú ideje hajléktalanságban tengődő öregember mentálisan is sérült. Ez tény, nem én találtam ki. Egy mentálisan sérült ember reakciói pedig kiszámíthatatlanok.

Ez persze nem biztos, hogy az öreg hibája. Valószínűleg nagyobb részben a környezetéé és a társadalomé. Csak hát attól még kárt tehet a kisbabában, hiszen "szondáztatni" a vázolt szituációban nincs idő.
Autoreverz jelenti. Az intézkedésre a szükség a miheztartás gyanánt volt kábé esedékes...
zubimir 2013.09.18 22:02:10
@Venyigeszu: "azt hisszük, mindent tudunk a tengeri pókokról, de valójában csak nagyon keveset"
"Viszont nem is csökkent!" - vágott vissza azonnal az MSZP és az Együtt 2014 közös szakértője. Akárhogyan is van, kemény idők járnak...
zubimir 2013.09.05 22:21:16
zubimir 2013.09.05 22:21:58
zubimir 2013.09.05 22:22:34
t
Autoreverz jelenti. Az adat rákerül ugyan az adóbevallásra, de egyelőre hosszabb távú következtetéseket nem vonnak le belőle...
Vatikáni információk szerint a konklávé nem új pápát választ majd, csupán meghatározza, milyennek kell lennie a következő egyházfőnek, akit aztán modern eljárással alkotnak meg. "Több egyszerű szerkezetet is üzembiztosan ki lehet printelni 3D-nyomtatóval, így egy…..
Giró-Szász András szóvivő közölte, ha Obamának nem kell, a magyar kormány majd megépíti a Halálcsillagot. A kivitelezést a Közgép végzi. „Az Erő már velünk van, az Országház épülete pedig úgyis már kissé avitt és nincsen rajta szuperlézer sem. A Halálcsillagot…..
Eheti szexpózunkat azoknak ajánljuk, akik szeretik a nyilvános pajzánkodást. A repterezés onnan kapta a nevét, hogy kell hozzá egy nemzetközi légiforgalmat lebonyolító repülőtér. Hazánkban ebből nincsen túlzottan sok, így számíthatunk rá, hogy a cikk megjelenése után…..
zubimir 2012.11.17 14:37:46
@Somló November: na igen, de ez majdnem mindenre igaz. Így tehát Ön akkor valaki, ha ezt a kommentet minden egyes HCS cikkhez becsatolja.
Történelmi pillanatnak nevezte Orbán Viktor az amerikai választások eredményét. "Sok dolgunk lesz" - vélte a kormányfő. "A választásnak vége, a végeredmény pedig nem is lehetne egyértelműbb, a Fidesz-KDNP példátlanul erős felhatalmazást szerzett a kormányzásra" - mondta…..
A tömegrendezvények létszámát november 1-től az Állami Számvevőszék határozza meg 3 munkanapon belül, foglalta bele az Alaptörvénybe az Országgyűlés. "A felelőtlen, minden alapot nélkülöző saccolgatás helyett végre egy tudományosan is felkészült, megbecsült testület…..
Makón három férfit tartóztatott le a rendőrség, mert fémpénzt hamisítottak. Egy boltos figyelt fel a vízjeles 100 forintosokra. A pénzhamisítók vízjeles, fémszálas papírra nyomtattak 100 forintos érméket, majd azokat ollóval vágták körbe. A többezer forgalomba hozott pénz…..
A hírlapíró és a halál blog erősen rendpárti, így azt sem vette volna zokon, ha a Terrorelhárítási Központ markos legényei az elfogást követően mondjuk százszor leíratják a fürdőköpenyes hallgatóval, hogy „Nem rakunk fegyvert, az egyetemi előadó asztalára, akkor sem, ha az játékpisztoly.” Végre egy…..
„Feri nem tudja, mi az éhség, én egyszer tapasztaltam és szörnyű volt. Nem fogja bírni sem idegileg, sem mentálisan, de fejben is nehéz lesz, már ha ezek nem szinonimák.” – jósolta Schmuck a Blikk Nők horoszkóp rovatában. Gyurcsány Ferenc az új választási törvény elleni…..
Az áram mellett utassal és szénnel működik majd a Prometheus 200 néven ismert prototípus. „Az ismert üzemeltetési gondokra és az egyre drágább áramra próbáltunk korszerű választ adni. Ám nem sikerült.” – fejtette ki a fejlesztéssel kapcsolatban a cég marketing…..
zubimir 2012.09.10 22:11:26
A hűvösvölgyi Nagyréten kutyafuttatással, pázsiton heveréssel és sörivással gyakoroltak a terrorelhárítók egy átlagos őszi napra. Hajdu János dandártábornok elmondta, hogy a vészhelyzetek mellett a mindig éber csapatnak a hétköznapokra is fel kell készülniük. „Nem…..
Már akkor nem komáltam a Karaoke-t, amikor a 90-es években elterjedt. Nem értettem, miért jó az, hogy egy ember exhibicionizmusának kiélése miatt, az összes többi szenved.  Igaz, hogy napjaink karaoke sztárjai már többnyire nem hányingerkeltő hamissággal és totális…..
Az utóbbi időben új fajta utasok jelentek meg a BKV járművein. Az erősen megemelkedett üzemanyagárak miatt olyan emberek rakják le a gépkocsit, akik azelőtt sohasem utaztak busszal, villamossal, metróval. Ezeknek az elkényelmesedett neodzsentriknek egy része eleve durcás…..
Kiderült, hogy a világgazdasági válság a gazdag milliárdos gennyeknek árt csak. Egy jómunkásember pedig pont leszarja, hogy mi van a BUX-szal és hogy a részvények veszítenek az értékükből, mert Ő nem tőzsdézik egyáltalán, hanem inkább dolgozik. A brókergecik helyett is. Új…..
Archívumunkban találtuk: Schmitt Pál egy különleges ajándékkal lepte meg két hete a távozó román nagykövetet... Egy alvó bébivaddisznóval búcsúztatta a köztársasági elnök a diplomatát. "Honnan tudta, hogy ez a kedvencem?" - lelkendezett később a román nő...
zubimir 2011.08.09 12:13:08
A holnapi Sziget-koncertre készülődve az amerikai popsztár egy órán keresztül csak a HírCsárda olvasóinak kérdéseire válaszolt a csetszobában. A válaszok után zárójelben olvashatóak a fordítások. Ön a magánéletben is ilyen alacsony? (K. Bálint, Devecser) Ha-ha-ha, good…..
Bár nem vagyok nagy otthonszülés párti, de azért az a boszorkányüldözés, ami Magyarországon Geréb Ágnes és az otthonszülés ellen folyik már elgondolkodtató. Miért kell ilyen agresszív, köcsög stílusban nagy nyilvánosság előtt meghurcolni és utána évekre bekasznizni azt a…..
  Dekonstruálni a dekonstruálókat? Derülhet a reakciós tábor: okos fejek megalkották az Arty Bollocks Generatort, a művészbullshit-generátort, amivel üresfejű, de annál nagyobb szájú alkotók készülhetnek fel sznob szaklapoknak vagy kibic tömegújságoknak adott…..
zubimir 2011.06.16 23:42:20
Na és ez megvan?

www.zebutaxi.hu/

A szöveg-generátor generátor!!!