Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Black_Adder

96 bejegyzést írt és 885 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bye weeket követően kemény csoportpárharc várt a Denver Broncos csapatára a San Diego Chargers ellen. Ellenfelünk az edzőváltást követően ismét korábbi jó formájához akar visszatérni, s nem egy győzelmükkel igazolták, hogy lenne keresnivalójuk az elitben, ugyanakkor nem egy…..
Korábbi sikereink kovácsa a Denver Broncos történelmének legsikeresebb vezetőedzője 2008-as menesztése óta most először tért vissza korábbi sikerei színhelyére. Ez alkalomból - szerencsére - a meccs előtt baráti fogadtatásban volt része, a kezdő sípszó után viszont nem sok…..
6 győzelemmel a hát mögött talán most találkozik a legnagyobb kihívással a Denver Broncos csapata. A megállíthatatlan támadók eddig minden meccsen elégnek bizonyultak, akkor is amikor a védelem nem tudta elviselni a sok hiányzó súlyát. Most alighanem mindkét csapatrésztől…..
A fogadóirodák történelmének legegyértelműbb meccsét játszotta a Denver Broncos a Jacksonville Jaguars ellen, s bár a prognosztizált különbségtől messze elmaradtunk, így is magabiztosan tartottuk otthon a győzelmet. A mérkőzést, egy második negyedes megingást leszámítva…..
4 győzelemmel a háta mögött utazott Dallasba kedvenc csapatunk. A házigazda Cowboys előzetesen talán az idei eddigi legnehezebb ellenfelünk volt, mindenképp nehezebb meccsre lehetett számítani, mint az elmúlt hetekben, arra azonban amit a meccs hozott senki nem készült fel. Végül egy…..
Black_Adder 2013.10.10 14:42:30
@Fredo78: Köszönöm. Annak is aki javította.
Nagyjából egy hónappal Duchene hosszabbítása után a Colorado Avalanche egy másik kimagasló tehetségével is komoly szerződést kötött. A közelmúltban a csapatkapitány Gabriel Landeskog hét évre 39 millióért írt alá a klubhoz.Az új szerződés értelmében a 20 éves svéd…..
Black_Adder 2013.10.04 17:59:06
@Tomi_Tanguay: nekem sajnos az nflre is alig jut időm... :(
Harmadik mérkőzésén a harmadik skalpját is begyűjtötte a Denver Broncos együttese. A szenvedő fél ezúttal az Oakland Raiders volt a MileHigh-on. A mérkőzés toronymagas favoritja volt a hazai csapat, s ennek megfelelően semmi kétséget nem hagyott afelől, hogy kié lesz a győzelem.…..
Miután otthon legyőztük a címvédőt a szezonnyitón, a 2. fordulóban sikerült a 2011-es bajnokot is legyőzni, ráadásul hasonlóan meggyőző teljesítménnyel, 41-23-mas arányban múltuk felül a New York Giants csapatát (és a bírókat). Ez által az elmúlt 2 Super Bowl győztese…..
A hét első napjaiban három mérkőzés alatt két vereséget szenvedett a Colorado Rockies a San Francisco Giants vendégeként.1. meccs, hétfő: Giants-Rockies 3-2 walk-off extra inningbenA párharc első összecsapásán Chacin lehetett a mieink kezdő dobója, az infielden Wheeler, LeMahieu,…..
A szezonnyitón sikerült a Denver Broncos csapatának revánsot vennie, a minket tavaly kétszeri hosszabbításban búcsúztató, címvédő Baltimore Ravens-szen. Peyton Manning 7 touchdownt érő átadásának köszönhetően magabiztosan 49-27-tel küldtük haza a kapott pontok tekintetében,…..
Black_Adder 2013.09.10 20:58:27
@peterk2005: thx. Ezt a struktúrát próbálom tartani a jövőben is, de nem ez lenne az első tervem, ami meghiúsulna...
Hosszas várakozás után végre véget ért a holtszezon, s csütörtökön kezdődik az NFL. A Denver Broncos csapatát az a megtiszteltetés illette, hogy otthont adhat a nyitó mérkőzésnek a Baltimore Ravens ellen. Rendre a címvédő játssza az első meccset, ugyanakkor többnyire otthon…..
Black_Adder 2013.09.06 15:26:25
Oher sérülése előtt konkrétan semmi nyomás nem volt Flacco-n, de a coverage addig is jó volt, ha visszajön Champ akkor meg még jobb lesz. Tavaly volt pár forcedINT, most lesz pár coveragesack cserébe. 6. meccs után visszatérhet Von, addig kármentés lesz passrushban. Gyengébb O ellen szvsz jön majd több DB blitz, meg Woody is gyakrabban támadja az irányítót, h legyen nagyobb nyomás, de most kellett nagyon a coverage...

Deckernek szerintem csak szar napja volt, mindenkivel megeshet, remélem következő fordulótól összeszedi magát. De ha a Julius Thomas - DT - Decker - Welker quartettből csak kettő is hozza magát, nem fogják megállítani Manninget, legalábbis most nem látszik, h hogy. Btw én a meccs előtt se tartottam annyira erősnek ezt a Ravens D-t, szóval messze menő következtetésekkel még várnék. A futás viszont továbbra se tetszik, abban mindenképp javulni kéne, hogy tudjuk az időt kontrollálni. Most akkor se ment, amikor már az órát akartuk lepörgetni, Manningnek így TD-t kellett adnia, mert nem tudtunk 3-ból 1st downt futni...

Kár h az a valóban droppolt passz volt a fordulópont, mert anélkül is simán bedaráltuk volna őket. Már akkor vezettünk, aztán jött a blokkolt punt is, meg tényleg JT eldobott pick6-éig, pályán nem voltak, 2 1st downt ha csináltak. Ezt nem foghatják mind arra a rossz ítéletre, de valóban az fontos pontja volt a mérkőzésnek. Anélkül is meg lett volna szerintem, de ennél nehezebben az biztos, de szerintem úgy se kellett volna megizzadni érte. Én úgy éreztem félidőben is számukra hízelgő az eredmény, és végül is egy teljesen ártatlan szituációban adtunk nekik egy muffed catch-csel 7 pontot.

Az azért sokat elárul, h 49 pontot szereztünk, és sokan úgy gondolják tudna még ennél jobb lenni az offense. :) És ugye a D# is tud ennél jobbat, ha esetleg arra szorulnánk...
Black_Adder 2013.09.09 15:31:19
@VonMiller58®: Én a holtszezonban is így gondoltam, az AFC riválisoknak sokkal több gyenge pontjuk/hiányosságuk/kérdőjelük/púpjuk van.
Simán esélyesek vagyunk, egyébként Vegasban is ránk adják a legkisebb odsot az AFCből, de ez mind így volt tavaly is az alapszakasz végén/után, aztán láthattuk 1 meccsen mennyit ér mindez...

Viszont a Texanst még nem láthattuk, a Pats egészen biztosan egyre jobb lesz az alapszakasz vége felé haladva, ott Bradynek teljesen új elkapó bandával kell összeszoknia, az nem megy egyik napról a másikra, főleg az újoncokkal, azonkívül most egy fumble után száműzték a jobb futójukat, az se biztos h jó döntés volt, de még így is haladtak földön. Szerintem idén is övék lesz a legjobb offense főleg ha visszatért Gronk, de a védelmük nagyobb gyenge pont, mint nálunk bármi.
A Bengals, Ravens, Pittsburgh hármastól nem félek annyira, a Bengals a legerősebb, de Dalton kevés a POban, a Ravens-szel hosszú távon a lehető legrosszabb volt ami történhetett, h a végén megfordították ellenünk, így egy teljesen középszerű irányító mellett kötelezték el magukat hosszú távon hatalmas pénzért, a Steelers pedig nagyon leszállóágban van. Bárkit elkaphatnak egy meccsen, de nem lesznek képesek konzisztens jó játékot nyújtani.
Colts és Chiefs max WC helyért küzdhetnek szerintem, ha bejut a rájátszásba Luckra mndenképp figyelni kell, minden szoros meccset megnyer, a Chiefs viszont ha be is jut PO-ba wild cardon, ott aligha lesz tényező ...idén. Nem tudom miért mondom ezt, de már vagy 19 éve nem nyertek PO meccset, nem hinném, h pont most pont idegenben sikerülhetne ez nekik, de azért szerencse, h csak úgy játszunk ellenük, h már lesz nálunk Von Miller...

De én se akarok nagyon előreszaladni és beleélni magamat, elég a következő meccset szemelőtt tartani, de azért a riválisok gyengélkedésének bármilyen körülmények között lehet örülni :)

Ezt a gondolatcsokrot lehet ki is bővítem egy cikkre...
Szombat éjszaka, pontosabban – magyar idő szerint – vasárnap hajnalban bonyolították le a Denver Broncos 3. előszezonbeli meccsét, melyen a St. Louis Rams csapatát láttuk vendégül. A 4 meccs közül ez volt a legfontosabb, hisz, ahogy az szokás, most kapták a legtöbb szerepet a…..
Black_Adder 2013.09.03 18:06:10
1. hosszasan indokoltam, hogy mi az oka, egy ilyen megosztottságot egyetlen épeszű GM/HC sem vállal fel. Ez nem Tebow hibája, nem az NFL hibája, többmillió tebowzombie hibája...

2. collegeben mint kiderült sokan (mindenki) az alapján választ egyetemet, aki megteheti, hogy hol kap több juttatást, teljesen illegálisan, majd azért játszik, hogy minél nagyobb pénzt akaszthasson le NFLben. Ugyanazokból lesz NFL játékos, akik collegeban játszanak... Személyiségük nem sokat változik, legfeljebb érettebbek lesznek. Amikor egy Manziel pénzért ad aláírást, akkor nem tudom az NFLt gusztustalanabbnak tartani, a collegenél, pedig tavaly fent voltam a Texas A&M bandwagonon...

A védelemnek sikerült Tebow nélkül (Manninggel), tény. Tebownak nem sikerült máshol. Tény.
Bradyt és Manninget pont azért utálják akik utálják, mert ők kerültek a rivaldafénybe, egyébként ők többet tettek érte, mint Tebow

A többi játékosról meg annyit, hogy
Demaryius Thomas
Erik Decker
Britton Colquitt
Matt Prater
Virgil Green
Julius Thomas
Wesley Woodyard
Chris Harris
Tony Carter
Von Miller*
Champ Bailey
Robert Ayers
Rahim Moore
David Bruton
Mitch Unrein
Kevin Vickerson
Ryan Clady
Zane Beadles
JD Walton
Chris Kuper
Orlando Franklin
fejből. Mind ott voltak 2011-ben, és itt vannak most is. Majdnem a csapat fele, az azóta felbukkanó saját nevelésekkel, több mint a csapat fele. Mégse szurkolsz nekik. Mert Tebow-t egy személyben többre tartottad mint őket együttvéve. Tavaly mégtöbben voltak itt a 2011-es csapatból, miattuk se nézted a meccseket, ezek alapján nálad csak Tebow számít...

És akkor tegyük hozzá, hogy egy olyan játékosért hagytad el a csapatot, aki 16 meccset játszott összesen. Vannak akik 16 évet játszanak egy csapatban, de a jelenlegi keretben is akad, aki egy évtizedet lehúzott nálunk, mégis eltörpül 16db meccs árnyékában, melynek szintén részese volt, esetleg még jobban is, mint Tebow.

És akkor tegyük hozzá azt is, hogy Tebow távozásával nem dőlt össze a kártyavár, nincs olyan dolog amiben elmaradt volna Bronocs2012 Broncos2011-től, ez alapján koránt sem volt olyan fontos láncszeme a csapatnak Tebow, mint a többi játékos, aki itt maradt. itt megint visszautalnék arra, hogy igen, a védelem képes nyerni nélküle is, Ortonnal nem ment, nála jobb volt Tebow, és Ortonnak jelenleg van állása, Tebownak nincs. Brady Quinn szintén. És ez valóban igazságtalan, de ez mind Tebow szurkolói maitt van. Egy Orton leül a padra, és olyan jól melegen tartja a segge helyét, mint bárki más. Tebow leül a padra, az első incomplete passz után felzendül, a miért nem Tebow a kezdő. Na ezért nincs csapata annak ellenére, hogy a tudása alapján lehetne. Ezért nem akarták a Pats fanok, hogy rosterre kerüljön.

A csapatokat sikerekben mérik, s jelenleg közelebb állunk a sikerekhez, mint Tebowval álltunk. A mi lett volna ha, az midnig ott marad, mert mutatkoztak jelek arra, hogy Tebowval is lehetünk sikeresek, de most jobb csapat vagyunk mint vele voltunk, s a sikerért ezt kellett tenni. Minden évben van egy veterán, akinek távoznia kell, mert jön egy jobb, van köztük olyan is, aki jobb mint TT, aki többet tett le az asztalra mint TT. Értük ki hullajt könnyet?

Tebow egy különleges játékos volt, de nem annyira, mint sokan gondolják, s emiatt sokan egyáltalán nem gondolják különlegesnek. Én foggal-körömmel védem őt utóbbitól, de a ló túloldalára se kell átesni, ha azt mondod megérdemelt volna még egy esélyt rendben, ha azt mondod fontos része volt a 2011-es sikerekben, rendben, ha azt modod vele is lehetett volna esély a sikerre 2012-ben, OK. De te azt mondod, az NFL nem nőtt fel hozzá, azáltal h elfordulsz az egész csapattól, otthagyva mindenkit, aki 2011-ben ugyanúgy a csapatnál volt, sőt egyenesen azt mondod vele SB-t nyert volna a csapat, pontosabban ő nyert volna SB-t, a csapattal, nos ahogy korábban is mondtam már, az én cikkeimben ezeket meg fogom cáfolni, mert még azt hiszik, azért nem írok semmit mert egyetértek vele, vagy mert nem érdekel az egész...

Ja egyébként 2012-ben azzal a kiégett chokerrel, minden tekintetben legalább olyan jók voltunk, mint 2011-ben, de a legtöbb dologban még sokkal jobbak, köztük minden irányító mutató, és győzelmek száma. Most vagy ő is fel tudja tüzelni a csapatot, vagy jobb volt mint Tebow, vagy mégis erősebb lett a keret a sok kiégett zsoldos ellenére (mellesleg a liga elejében vagyunk saját nevelésű játékosok száma alapján) vagy mindhárom. Mindhárom. Csak neki esélyt se adtál, ahogy senki másnak se, sőt úgytűnik olyanoktól is elfordultál, akiknek korábban szurkoltál.

Egy biztos, nincs más ember, aki 16 meccs alatt nagyobb benyomást tett az emberektre, mint TT, de ez csak részben jó...
Black_Adder 2013.09.04 15:31:50
2011-ben nem Tebow volt az egyetlen újdonság 2010-hez képest, és csak nem is a leggonotosabb (Fox)
Egyébként Tebowval ugyanúgy 0-3mal fejeztük be a szezont, ugyanúgy jött a szezon végi összeomlás mint előtte! Tudod kivel maradt el? Jobb is ha nem tudod...

Ugyanúgy a divisional Playoffs jelentette a végállomást tavaly mint tavaly előtt, csak míg tavalyelőtt megalázó verést mértek ránk, addig tavaly egyetelen playre voltunk a továbbjutástól, és doubleOT-ben kaptunk csak ki.

Tebow PO mérlege 1-1. 50%. PM-nek 9-11 45%. Ezek szerint a kettő között van a winningboy és a choker közti átmenet. Az alapszakasz meg gondolom nem számít...
btw Manningnek 38 4th quarter comebackje, és 49 Game Winning driveja s van olyan éve, amikor mindkettőből 7-et jegyez. Tebownak 5db 4QC és 6db GWD a neve mellett 2011-ben

De igazából nem is folytatom, mert nem ezek miatt nem szurkolsz a Broncosnak, ez csak az ürügy.

Ne próbálj Tebow>Manning állítás mellé szakmai alapokat gyűjteni, mert jól láthatóan nem megy ellentmondás ésvagy tárgyi tévedés nélkül. Sportszakmai szempontból jó döntésnek bizonyult az irányító csere, ne ezt próbáld cáfolni, elég annyi, h Tebow-t szereted, másoakt leszarsz, megint másokat utálsz... Szeretetet vagy utálatot nem kell szakmai érvekkel alátámasztani., szubjektív dologba én se kötnék bele.

Az Avsnél volt alapja, főleg h nem csak az Avs volt szar, de cserébe még Liles is jó volt, itt nincs. A Broncos is jobb lett, és Tebow se tudott más közegben bizonyítani. Period.

Kár hogy így érzel, sokat tettél a denveri csapatok (köztük a Broncos) hazai népszerűsítéséért. Szubjektív véleményedet tiszteletben tartom, szakmailag téves felvetéseidbe viszont nem kizárt h a jövőben is belekötök, ha pangás van. Most meghagyom neked az utolsó szó jogát, ha akarsz élni vele.
Sajnos a holtszezon eseményei nem értek véget az erősítések után. S míg ezelőtt egy bő másfél hónappal az AFC egyik favoritjai voltunk, azóta számtalan kisebb-nagyobb sérüléssel kellett szembe nézni, melyeket csak tetézett Von Miller ...ügye. Sok eltérő, esetleg egymásnak…..
Előző írásunkban a támadók szemszögéből vizsgáltuk a holtszezon eddigi történéseit, most a védelem kerül sorra. Kiugró teljesítményeknek itt is örülhettünk az edzések krónikái alapján, s várakozásaink egy része szerencsére be is bizonyosodott. De lássuk részletesebben,…..
A felkészülés időszak eljutott a legjelentősebb állomásához, a training camphez. Ahogy minden évben, a csapatok egy 3 hetes edzőtáborban vesznek részt valamint játszanak 4 felkészülési meccset (+ 2 szerencsés (?) csapat még egyet), mely alatt a keretet 90 főről 53-ra kell…..
Múlt hétvégén a Colorado Rockies csapata igyekezett javítani az eddigi gyenge teljesítményén a hazai sorozatban és két győzelemmel behúztuk a Milwaukee Brewers elleni párharcot.1. meccs, péntek: Rockies-Brewers 8-3A párharc első összecsapásán az aktuális dobó Chatwood lehetett,…..
Black_Adder 2013.08.01 23:15:50
A napokban a Denver Broncos előbb elvesztette kezdő centerét JD Waltont, majd a helyére ismételten visszahozott Dan Koppent is. Walton lábát újra kellett műteni, legjobb esetben október végén, november elején állhat újra edzésbe, Koppen pedig ACL szakadás miatt egész évre kidőlt,…..
Kevesebb, mint 1 nappal a határidő lejárta előtt sikerült megállapodni Ryan Cladyvel, pontosabban az ügynökével egy hosszú távú szerződésről: 5 év 52,5 millió dollár, melyből 33 millió garantált. A fizetés bizonyos kritériumok teljesülése esetén (2× All Pro szereplés)…..
Black_Adder 2013.07.16 15:09:15
@VonMiller58®: Sanszos :(

Abban lehet reménykedni, h 2015-re pont jön az új TV-s szerződés, ami megfogja dobni a fizetési sapka mértékét is. De számolni nem igazán lehet h mennyivel...

Ilyen erős keretet nehéz sokáig együtt tartani. Eddig capmanagement szempontjából nagyon jó szerződéseket kötöttünk, de a nagy kihívás 2015-ben jön majd...

'96-ban nagyon hasonló helyzetben voltunk. Esélyes csapat SB nélkül. Akkor Elway belement egy paycutba, h együtt maradhasson a csapat, és 2 SB-t nyertünk...
Black_Adder 2013.07.23 20:25:43
Kifejezetten eseménydús volt az offszezon eddigi része a Denver Nuggets kosárcsapata számára. Az elmúlt néhány hét alatt edzőt és menedzsert váltottunk, tradeeltünk, draftoltunk is. A következő írásban összefoglalnám a legfontosabb tudnivalókat a csapatot érintő…..
Új rovatunkban megpróbáljuk a Denver Broncos jelenje mellett a múltját is közelebb hozni hűséges olvasóinkhoz, bemutatni a csapat egy-egy jelentősebb korszakát, vagy egy-egy játékosát. Az első rész mivel is foglalkozhatna, ha nem azzal, ahol az egész elkezdődött. A franchise…..
Sok dolog történt 2010 óta, denveri szempontból mondhatni feje tetejére állt a világ. 4-12-ről lett 2 év alatt 13-3. A győzelmet természetesen a játékosok vívják ki a pályán, s Elway nem is lustálkodott, hanem meglehetősen agresszív játékospolitikával minden poszton erősít,…..
Black_Adder 2013.06.13 18:03:06
Black_Adder 2013.06.13 21:00:01
@VonMiller58®: szerintem se. Pontosabban McGahee jobb nála.

Elway viszont nagyon sokat áradozik róla, csak ezzel annyi a gondom, h ilyenkor minden csapatban van 80 ember aki először érkezik edzésre és utoljára távozik, mindenki megszállottan edz, és mindenki futureHOF formában edz. Most bízom benne h a szokottnál több alapja van, meg amúgy nem annyira lényeges poszt most passhappyben, de h még a TC előtt cutoltuk.... OK, h 30+ éves komoly sérülésből visszatérő futó, de akkor is...

btw, eddig nem vett részt az OTAkon, mert Miamiban edzett, most csatlakozott csak a csapathoz. Nem tudom ennek mennyi köze van a történtekhez...

2,5M-t spóroltunk idénre, 2M-t jövőre. A napokban éledt fel a Clady szerződéstárgyalás, szvsz ez van a háttérben...
Az újabb sikertelen szezon után nem sokkal megkezdődtek a tisztogatások a Colorado Avalanche edzői és vezetői stábjában. Arról már korábban volt szó, hogy a 2012-13as szezon utolsó meccsének másnapján a vezetőedző Joe Saccot menesztették, az utódja továbbra sincs meg, viszont a…..
Black_Adder 2013.05.23 23:37:37
Múlthéten lezajlott az éves játékbörze az NFL-ben. S ahogy ilyenkor lenni szokott, előzetesen bohócot csinálunk magunkból a találgatásokkal, utólag pedig az értékelésekkel. Noha, egy draftot csak 5 év távlatából lehetne értékelni, mégis egy héten belül szokás, ennél fogva…..
Black_Adder 2013.05.10 18:50:00
kissingsuzykolber.uproxx.com/2013/05/von-miller-leads-the-league-in-chicken-tattoos.html

valamkor régen baromfitartással kezdett foglalkozni, sőt egyetemen is valami ilyesmi "szakot" választott magának
Black_Adder 2013.05.10 22:21:53
@milo_hedgie#23: az új CBA miatt nem nagy szó, nincs sok mozgásterük az ügynököknek...
Nem változott különösebben a Colorado Avalanche pozíciója az NHL csonka alapszakaszának befejező stádiumában, az utolsó öt mérkőzés lejátszása után is nyugati sereghajtóként, a teljes liga utolsó előtti pozíciójában zártunk.Április 19én hazai környezetben kaptunk ki 4-1…..
A héten talán a legjelentősebb állomásához érkezik az NFL holtszezon, csütörtökön ugyanis kezdetét veszi a 2013-as játékosbörze. Mint a többi amerikai sportban, a footballban is a draft adja az egyetemistáknak a lehetőséget arra, hogy profivá váljanak, ami talán különbség…..
Black_Adder 2013.04.29 23:50:40
Senki nem viszi QB-nak, amennyit használna tehetsége annál többet ártana a média figyelem, ami kikészítené a kezdő QB-t, meg a többi csapattársat, megosztaná az öltözőt, nagyon sokat ártana egy csapatnak, mielőtt használhatna neki, az önhibáján kívül.

Kéne neki 1 év míg visszanyeri a formáját, csak meccseken fejlődik, edzéseken nem, legfeljebb vissza. Egy olyan csapatban, ahol egy Ortonhoz hasonló pancser a QB, lehetne esélye. Ott mögé állhatna a csapat, nem lenne kérdés h ki kezd. De egy ilyen csapat miért ne draftolna saját prospektet, saját Tebowt. Akárhogy is fáj, EZ a racionális döntés. Ez a New Yorki kirándulás szvsz jóvátehetetlen sérülést ejtett karrierjében.

Nem tudok olyan játékost mondani, aki jobban megérdemelne még egy esélyt valahol, de nem tudok olyan csapatot mondani, ahova illene. És még csak goalline HB-nak se vinnék, mert minden nap menne a rinya, h mikor kezd már végre, kikészítenék vele az egész csapatot. Nem véletlen cseréltük el mi se, miután hoztunk egy jobb QB-t.

Nem is értem a Jetset, ez az egész csak arra volt jó, h tönkre tegyenek egy pályafutást. Minek kellett nekik, ha nem akarták használni? Ha már ott volt miért nem kapott lehetőséget, amikor Sanchez már-már Ryan Leafet idézve játszott?

1 esély látok számára, majd ha szezon közben jön rá valaki, h 3 teljesen használhatatlan QB-ja van, akkor bepróbálja Tebowt. És talán így lenne a legtöbbesélye is a sikerre, átvenni egy reménytelen csapatot, ahol már nem számít, hogy nyer, csak hogy nyerjen. //Bills, Browns esetleg Raiders esélyes

Muszáj így lennie, ellenkező esetben nem szegénységi bizonyítvány lenne, csupán igazságtalanság. Annyi hulladék kap újabb és újabb esélyt, Tebownál klasszisokkal szarabb QB-knak van NFL állása, meggyőződésem, hogy ha lekopna róla a média, neki is lenne, és akkor előbb-utóbb elkerülhetetlenül kezdőbe kerülne. De a média nem fog lekopni róla soha... És hogy őszinte legyek a szurkolói se tudják helyén kezelni...

Ha innen visszajönne, az valóban nagy szenzáció lenne, nem csak a média fújná fel...
Black_Adder 2013.05.04 22:32:43
2012 PFF top100-as listája
www.profootballfocus.com/blog/2013/05/03/pffs-top-101-of-2012-the-top-10/
Peyton Manning a 7.
Von Miller a 4.

=> Von > PM.
Ha többel nem is, ezzel a konklúzióval remélem filip is elégedett :) Emlélkszem a nagy krájolásra szezon közben h pm lesz az mvp nem vonmiller... :)