Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamusamu

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba WTF: Britney Spears 2011.02.19 00:26:53
Egészen pontosan ilyen lehet Kiszel Tünde kiadós vacsora utáni rémálma:  ..
kamusamu 2011.02.19 06:28:55
Ha már ez egy ilyen nap ... akkor hadd szóljon! Ha már mindenki összeszedte magát a 10 fatuskó okozta látványon, akkor utazzunk Várgesztesről Besencére. Besence egy picike zsákfalu Baranya megyében, a horvát határ mellett. A wiki szerint 128 lakosa van. Ignácz József…..
Igazi posztszocialista, azaz Magyarországon megszakítás nélkül divatban lévő hiánypótló terméket fedezett fel eszgabor. Az egydekás üvegpoharas kiszerelés utcaiharcokban is praktikussá teheti, ha nem találnák az egyetértést az ország hogyantovábbjáról az elvtársak: A…..
Ha nem is tartom jónak a Soproni hazafiaskodó reklámját, azt mindenképpen a javára kell írnom, hogy nem lehet megkerülni, és koppintás ide vagy oda, egyszerűen muszáj róla beszélni. Ráadásul elég karakteres ahhoz, hogy továbbgondolásra és mint ebben az esetben is saját verziók,…..
w Add ide az ítit! 2009.01.31 23:00:00
Amerikai állampolgárok ezrei, tízezrei ragadnak faxot, levélpapírt vagy számítógépet, hogy Barack Obamának levelet írjanak. Mind ugyanarra kérik. A gyerekek rajzolnak hozzá, a komoly fölnőttek udvariasan érvelnek, a primitívebb hívők nyomtatott nagybetűvel követelik. Azt…..
Következzék Erika levele, úgy gondolom, fílingjében passzol a mai időjáráshoz.Szia!Nap mint nap volánbusszal járok dolgozni, nekem bérletem van, de látom, ahogy a sofőr saját zsebre dolgozik és nem ad jegyet sokaknak, ha jól tudom ebben az esetben a jegy a nyugta.Így nem csak a…..
Lesz még saját sztori is, van bőven a tarsolyban, de ma legyen egy olvasói levél. Teljes névvel és címmel kaptam, de...Hi!Kérlek a valódi nevem maradjon titokban, mert az óvodás gyermekemet rosszul érintheti, legyek csak NX.Gyermekem az egyik miskolci óvodába jár, és októberben…..
Végre valami kellemesen szórakoztató, szóljon annak aki az elmúlt hetet egy internet elérés nélküli kő alatt töltötte! Az úriember további munkásságát is érdemes ezen a klikken. ..
kamusamu 2008.12.01 10:02:41
Tisztelt subba! Szeretném ha megnéznétek egy fantasztikus remekművet, ami engem megbotránkoztatott. A durva az az egészben, hogy ezzel az emberrel egy előadásra járok nap mint nap. A videót saját maga rakta fel, nem tudom milyen célból. ui.: Tök flesh mikor egyszerre nézik ezt…..
kamusamu 2008.08.28 13:26:09
www.gelatoitaliano.hu/hogyan.html
"Miért tűnnek el a vásárlók?

- 1% meghal
- 3% elköltözik
- 5% új barátok miatt
- 9% konkurencia miatt
- 14%termékkel szembeni elégedetlenség miatt
- 68% ELTŰNIK munkatársunk viselkedése vagy közömbössége miatt. "

bazdmegblog után :)
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Homár. Azt ugyanis remélni sem mertük, hogy egyszer vki vendéglátóiparilag feljelent egy zsíroskenyeret, pedig Szatyi épp ezt teszi alant, Kapolcson találták. Rutinos helyszínelőkhöz híven nejlonzsacskóban szerették volna megőrizni a…..
Patetikusan mondhatnánk, hogy már egy ilyenért megérte visszahozni a kommentálást a Homárra. (Az úgynevezett vadhajtásokkal együtt, amikre szekeresimrei keménységgel próbálunk lecsapni.) Múlt hét pénteken posztolta be jackyll Laci levelét, amiben olvasónk elpanaszolta, hogy két…..