Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legó Bálint

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor elmesélték nekem, hogy van ez a kettő, akkor nem igazán értettem, hogy mi a különbség. A tapasztalat mondta meg, hogy végül is mire használjam őket.   Először egy gyors áttekintés: Tárolt eljárások (Stored Procedure) alatt önálló függvényhívásokat értünk,…..
Úgy hallottam, sokan nem szeretik: vagy félnek tőle vagy utálkoznak.Szerintem ennél tömörebben, egyszerűbben nem lehet megfogalmazni, hogy mit szeretnénk egy adathalomból kinyerni. Például:select * from dolgozo where vezeteknev = 'Kiss'vagyis: "azokat a dolgozókat szeretném…..
Hali! :) Én vagyok a legó-ember. Hogy miért legó? Mert bármi lehet belőle! :) Legalábbis ezt mondják rám egyesek...A lényegre térve csak pár éve csinálom ezt a webprogramozás-dolgot, és itt talán felmerülhet a kérdés, hogy akkor minek "osztom az észt"?Nos, ez nem…..
Furcsa érzés a bensőről beszélni úgy, hogy közebn teljesen más fogalomrendszert használunk belül, mint kívül. Akkor hogyan is lehet erről beszélni, hogy ne nézzenek hülyének, vagy drogosnak?Például:"Sokszor érzem úgy, mintha megannyi csápom lenne, vagy ha jobban tetszik,…..
Éppen, hogy lerobbant a bringám múlt csütörtökön hazafele jövet, de már rengeteget tanultam belőle. A víz eleme megnyugvásra és csendre tanít, figyelemre. A szél-természetem kicsit most belekényszerült egy lassú patak csordogálásába. Nem mintha megbántam volna. Több…..