Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Random666

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Éjszakai őrség egy igazán különös film, hiszen egy részről egy remek orosz alkotás, amely igazából az akció és a fantasy határán mozog, de egy kis horroros árnyalat is befigyel. Más részről pedig egy sokszor összezavaró és talán picit érthetetlen film. De mielőtt ebbe…..
Hó végéig még van lehetőségetek beküldeni írásaitokat. Akik eddig küldtek be, azoknak visszajeleztünk, hogy megkaptuk, szóval aki a mai napig nem kapott visszajelző emailt, az küldje el újra! Csakis olyan horror novellákat várunk, melyek még nem jelentek meg…..
Mivel többen jeleztétek, hogy kicsit szűkösnek érzitek a beérkezési határidőt, ezét több mint egy hónappal meghosszabbítottuk azt. Beküldési határidő: 2015. január 31. éjfél. A legjobb pályázatok Borzalom a sorok közt: Egyperces rémálmok c. kötetben jelennek majd…..
Random666 2015.01.21 00:45:57
@MOCKER: Töltsd le LibreOffice-t, ingyenes, tud doc formátumba menteni!
Sajnos a magánéletben nem igaz – de a politikában sokszor igen. Blogsorozatunk zárórészében kiderül: azért is érdemes szavaznod, mert szavazatoddal is alakíthatod a politikai kínálatot. Sokszor megéri kompromisszumot kötni épp azért, mert ezzel hozzájárulsz, hogy később kevesebb kompromisszumot…..
Random666 2014.04.04 16:38:29
@Siphersh: És milyen súlya van az érvénytelen vagy a nem leadott szavazatnak? A pártoknak az az érdeke, hogy rájuk szavazz és/vagy ne szavazz másra. Aki nem szavaz, az (politikai értelemben) nem is létezik.
- Ma van a Fenekezés világnapja. - Ma lenne 23 000 éves Ungh, az első pszeudoliberális neandervölgyi költő. - 120 éve született Carsten Köhler, a bőrbetegségek első hivatalos ENSZ-nagykövete. A nap bölcsessége: "Három kiló fokhagymából is lehet isteni somlóit…..
Random666 2014.01.04 04:10:17
@visszakettopadlogaz: Nagy vonalakban egyetértek, de annyit azért hozzátennék, hogy (csak) magánösztöndíjas kutató volt, amit a barátja, Rudolf Teimlich, intézett el neki egy különleges palacsintareceptért cserébe. A kubai útjáról pedig bővebben is írt a "Kéjek és fekélyek" című könyvében, ami méltatlanul kevés figyelmet kapott, és valószínűleg te is ezért nem említetted.
Nem ivott bort, vagy pálinkát. Talán narancslevet, de abban sem volt vodka. Nem is kért volna bele. Pálffy István nem volt ittas ma délben a Parlamentben, ezért nem felel meg a valóságnak az, amit mindenki állít, vagy a Youtube-videón látható, és akik mind be lesznek perelve…..
A hétvégén írtunk Bánhegyi Ferenc erkölcstan és történelem könyvéről. Most egyik olvasónk a többek között a szerző által írt Etika könyvből küldött be egy oldalt. A könyv a 13 éveseknek egy abortuszellenes propaganda filmet a Néma Sikolyt ajánlja, és a gyerekeket…..
Random666 2013.09.10 23:26:38
@"the dragon": Amit én mondok az összhangban van az önrendelkezési joggal, amit te az szembemegy vele, ráadásul elveti a kezelés visszautasításának jogát, gyakorlatát is.

Az öncsonkítás nem büntetendő, csak speciális esetekben, pl. fegyveres erők.

"Magyarországon az öngyilkossági kísérletet nem bünteti a törvény, csak az öngyilkosságban közreműködést (értsd: más öngyilkosságában való közreműködést), 5 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni a Büntető törvénykönyv."
hu.wikipedia.org/wiki/Öngyilkosság
Alföldi botrányokat okozó rockopera-feldolgozása után itt a következő átértelmezés. Győzike kaphatja a darabot. A Rómeó és Júlia roma filmváltozatának elkészítése után a színház felé fordulna Gáspár Győző: értesüléseink szerint a showman már félig el is…..
Orbán Viktor leendő veje megnősül. Kiszivárgott részletek csak a Hírcsárdán. Orbán Ráhel és Orbán Ráhelné szeptember 7-ei esküvőjével kapcsolatban újabb részletek láttak napvilágot. Lesz például nemzeti menyasszonytánc minden megyeszékhelyen és a fővárosban. A…..
Ma egy új sorozat első írását olvashatjátok, mely legendás színészekről, sportolókról fog szólni. Bennük az a közös, hogy mindannyian közük van a küzdőművészetek valamely formájához. Igyekszem olyanokat kiemelni, akik nem csak képességeikben, hanem technikailag is kiemelkedőek. Igazi példaképek…..
Sajnos azt vettem észre hogy kevesen látogatják a blogot, hát namindegy. Tudjátok mi az Agykontroll? Egy technika a testünk manipulálására. Gyakorlatilag képesek vagyunk programozni magunkat. Például öngyógyításra is alkalmas, vagy arra, hogy megmondd a testednek, hogy melyik…..
 Kidolgoztam a saját kis edzésnaptáramat, Minden hétfőn:FekvőtámaszGuggolás,Húzodzkodás Minden szerdán:HídLábemelésFekvőtámasz kézenállásból Pénteken: Mind a hatból, ugyanaz a szint amit a héten csináltam.  Arra szeretnék kérni mindenkit,…..
Heló mindenki. Sajnálom hogy nem postoltam, csak egyrészt rájöttem hogy mindennap nem tudok új bejegyzést kirakni, és gondoltam: áhhh, majd holnap. Aztán elérkeztem több mint egy héttel későbbre. Időközben unokatestvéremnél is tettem egy látogatást.Hát, nem kertelek, nem sokat…..
 Ma (vagyis még tegnap) kicsivel többet edzettem, de még ez sem elég. A fekvőtáasz harmadik szintje már kicsivel nagyobb kihívásnak bizonyult mint a másik kettő. Még így is megcsináltam a haladót, a 3X30-at de nagyobb erőfeszítésbe került. épp hogy megtudtam csinálni…..
Semjén Zsolt mindjárt ORTT-hez szalad, ha róla neki nem tetszőt mondanak, mi van amikor ő mondja ugyanezt? Para-Kovácsról ugyan egyértelműen viccelt. Konkrétan azt mondta, hogy a kereszténység „délelőtt” tudja tönkretenni a gyerekek fejlődését, amiről egy európai…..
Random666 2011.02.01 18:14:51
@Kristl:
Nem fake, tényleg benne van.
HarMat blogja El Camino 1 2010.02.09 13:01:00
    Tud valaki mondani egy több, mint 1000 éves márkanevet? Van néhány, egyelőre nem lövöm le a poént, de egyet már én is tudok mondani elsőkézből."El Camino"   Aki netán nem tudná, hogy mi fán terem, jó eséllyel hallotta már a kifejezést.…..
László a művészet szemfüles barátja a Főzelékfaló falán szúrta ki a fenti kép egy felnagyított másolatát. Feltételezte, hogy talán nem  korrekt eljárás előzte meg a dekorálást, így felvette a kapcsolatot a kanadai művésszel. Aki persze meglepődött, mert még sosem…..
Random666 2009.11.11 21:11:22
@CatMother: "A szerzői jogot arra találták ki, hogy védje azt, aki ebből próbál megélni.. "

Amíg ellopják a műveit, nem akarhat belőle megélni, de amíg nem akar belőle megélni, ellophatják a műveit...

Szerinted, akinek van munkája, az ne is írjon, fessen, fényképezzen, vagy csak a fióknak, mert úgyse védi a szerzői jog?

Komolyan nem értelek...
Random666 2009.11.12 15:32:29
@CatMother: mert a kutyának sem kell majd

Nem tudom, honnan ismersz. Honnan tudod, hogy milyenek az írásaim, fotóim?

Elbeszélünk egymás mellett, én a gyakorlatot kárhoztatom az elv miatt, te az elvet veted el a gyakorlat miatt. Nagyon különbözően látjuk a világot.

Lopták már el írásaimat az interneten, majd kirakták őket a saját oldalukra, név nélkül, mintha ők írták volna. Mivel nem voltak túl értékesek, ezért csak annyit kértem, hogy írják oda a nevemet, de erre sem voltak hajlandóak. Azóta nem teszek közzé semmit.

Az pedig, hogy ki mennyi munkát fektet az alkotásba, lényegtelen, van aki vért izzad, hogy leírjon egy oldalt és egy regényt 10 évig ír, és van aki 3 hónap alatt összedobja. Ettől az első értékesebb vagy csak utóbbi tehetségesebb?

A fényképnél ez még jobban kijön, születtek fantasztikus képek úgy is, hogy a fotós meglátott valamit és lekapta, ez 3 másodperc, és úgy is, hogy 3 napig rohadt az álcaháló alatt, hogy az a nyamvadt mókus úgy ugorjon, ahogy ő azt elképzelte... Melyik az értékesebb, melyiket védi jobban a szerzői jog? Szerintem egyformán védi, úgy ahogy kell.

Ha ellopnak valamit, akkor az már értéket képvisel, tehát védeni kell.
Fordítógép forever! Mai játékosunk egy játékkártya, amit géppel fordítottak, ezért a várazsló elküldte a temetőbe. Ezt írta róla Ági: Találtam egy Yu-Gi-Oh! kártyát. Első ránézésre semmi baj nincs vele, de ha jobban megnézzük, láthatjuk, hogy kínai magyarul van írva.…..
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan…..
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
Homárné már rendelt egyszer a brands.hu-ról utánvéttel mindenféle konyhai csetreszeket, akkor minden rendben ment. Ferencnek viszont nem, ő előre utalt, egyik megrendelt cipője pedig elfogyott, de a pénzét jó ideje nem kapja vissza. Sőt, egy adott ponton önkényesen belenyúltak a…..
Random666 2009.08.18 15:08:59
@Vladek visszatért:
Akkor neked szerencséd van a Pumával. Én Adidast szoktam venni, de a múltkor olyan szar volt a cipő, hogy állni sem lehetett benne, nem hogy futni, bár gyönyörű volt.