Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ldani7492

0 bejegyzést írt és 289 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következzen egy újabb kis random infó rólam, amelyekről biztosan sokan még nem tudtak közületek. Téma most a zene, amely számomra fontos tényező, bár az idő haladtával sajnos egyre jobban elhanyagolok idő hiányában. Szüleim inkább a klasszikus zenét kedvelték, egyedüli kivétel talán a Beatles…..
Trey Parker és Matt Stone szatirikus rajzfilmsorozatához alapvetően illene, hogy kifigurázzák az Egyesült Államok új elnökét, de most mégis úgy döntöttek, hogy nem foglalkoznak Donald Trumppal a jövőbeni részekben. "Nagyon furcsa szituáció ez így, hogy a szatírából valóság lett" - mondta Parker…..
ldani7492 2017.02.03 14:26:35
@a8zoli: Azért pont azt a Family Guy-t említeni mint pozitív példa, amelyik a 4. évad óta durva lejtmenetben van, szerintem kicsit erős :D

Egyébként szerintem azzal tudnák a legjobb eredményt elérni, ha totál más irányba mennének el, és nem eltúlozni próbálnák Trump faszságait (azt úgyse lehet), hanem épp ellenkezőleg, egy végtelenül higgadt és megfontolt elnökként ábrázolnák.
  Isten látja lelkemet, én nem akartam a fináléról írni. Már én untam ugyanazt leírni hétről hétre, nem okozott semmmiféle örömöt az, hogy egy középszerű évadot ostoroztam hétről hétre, mert minden ellenkező híreszteléssel ellentétben van nekem sokkal jobb dolgom, mint vasárnap reggel hatkor arról…..
Már elég sokszor leírtuk, hogy jön a Tankcsapda dupla feldolgozáslemeze, amin ők játszanak másokat, meg mások őket. Az utóbbiba tartozik a fentebb is hallható Calidora (azaz Oberritter Dóra), aki a Compact Discóból is ismert Lotfi Begivel és Szepesi Zsolttal állt össze, hogy elég rendesen…..
Nem sokáig húzza az RTL Klub az idei X-Faktort, a szokásos tízhetes “döntőzés” helyett hét hét alatt letudják az egészet. Jó, ha számolt az ember egy kicsit, akkor látta, hogy a november 5-én induló élő adásoknak karácsonyig ki kell futniuk (a döntő ennek megfelelően december 17-18-án lesz) Ehhez…..
A Fear The Walking Dead a második évaddal óriási kockázatot vállalt, hiszen elvitte a cselekményt az USA-ból először az óceánra (technikailag amerikai vizekre, de mindegy), majd Mexikóba. Mindezt úgy, hogy egy alapvetően amerikai piacra dolgozó, amerikai nézőknek szóló tévéadó…..
Amikor megjelent a színpadon a Hungary's Got Talentből reciklált meztelen költőnőnek aposztrofált Franciska és a dettó onnan ismerős Kretének frontembere, Regináld, a zsűri meg úgy tett, mintha ezeket még soha, de tényleg, akkor elég ideges lettem. Annyira nem, hogy átkapcsoljak a Star Academyre,…..
ldani7492 2016.10.02 13:03:15
@PeniValdes: A tejesember minden tekintetben borzalmas volt :D A hangokat nem találta el, úgy rohant, hogy köszönőviszonyban sem volt azzal, ahol a háttérzene tartott, a szöveget is elbaszta, ez után már az a legkisebb probléma, hogy mennyire volt jó hangja :D

@jet set: Nekem mondjuk abból egyedül az maradt meg, hogy mennyire sárgák a fogai.
Van az úgy, hogy az ember ha megfeszül is, belebukik abba, amit csinál. Pedig minden adott a sikerhez, (papíron) jónevű szereplőgárda, neves, a témához értő alkotó, olyan producer, akinek a kezében a szar is arannyá változik, és egy olyan téma, ami egyszerre szexi, érdekes és…..
Az van, hogy papíron Chris Brown első magyarországi fellépése lehetett volna a legnagyobb dobása a Balaton Soundnak. Laza popzenét hallgatni a Balaton mellett a lassan lemenő napban tényleg annyira tökéletes giccsélmény, mintha Oravecz Nóra Coelhóval hozna össze egy gyereket. Az elképzelésen az sem…..
Horgos, 2016. július 5. Segélycsomagért állnak sorban emberek a migránsok táborában, a Magyarország és Szerbia közötti horgosi határátkelőhely közelében, a határvonalon húzódó magyar védőkerítés előtt 2016. július 4-én. A határ szerbiai oldalán az Európia Unió nyugati államaiba igyekvő több száz…..
ldani7492 2016.07.05 10:38:52
– Szeretnénk, ha készítenétek nekünk egy adatbázist. – Rendben, miről, és mi kerüljön bele? – Azt még nem tudjuk. Mennyi helyet foglalna? A fenti beszélgetés nem valamelyik tévésorozatban hangzott el, hanem egy régi munkahelyemen kétezerkevésben, egy informatikus és egy értékesítéssel foglalkozó…..
Ha megkérdezünk nyolc feketeöves Trónok harca-rajongót, mármint olyat, aki a könyveket is olvassa, hogy mégis, mi a legközpontibb rejtély ebben a történetben, tuti, hogy legalább hat különböző elméletet kapunk vissza, és az is, hogy félórán belül anyázás lesz a dologból. Ilyen mértékű és szintű…..
Emberek! A MARS 76 KILOMÉTERRE LESZ A FÖLDTŐL! Mind meghalunk, tessék elővenni a bakancslistát, és rohamléptekben kipipálni mindent, a bungee jumpingtól a vegán étkezésig! A bakit Paeonia vette észre a Facebookon, ahol a Chemtrail-csoportba (hova máshova) posztolták. A legjobb a bemondó feje, ahogy…..
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
ldani7492 2016.04.05 15:43:55
@csoki és steak: ezt a "mérnemhallották" dolgot hagyjuk már. Állandóan fegyvert ropogtat mindenki, gyakran zárt térben. Jóhogy szar a hallása az egész csapatnak. Csodálkozom igazából, hogy nem mindenki alapjáraton ordibálva kommunikál.
Bejelentették a South Park 20. évadának premierdátumát és azt is, hogy újabb három évadot rendeltek be minden idők egyik legjobb társadalomkritikus rajzfilmsorozatából. Az új évad szeptember 14-én startol el, vagyis továbbra is szerdánként kerül adásba Amerikában. Ez azért fontos, mert november 8.…..
Sári Éva volt a Fem3 Café hétfő délelőtti műsorának vendége, aki májusban hármas szereposztásban lép színpadra a Shrek musicalben, ám Czippán Anett rögtön azt kérdezte tőle, milyen érzés megkapni élete első főszerepét? Szegény énekesnő azt se tudta, mit reagáljon erre. Végül ezt mondta: "Húha,…..
ldani7492 2016.03.21 19:11:36
@traba: Semmilyen, a tv2 videólejátszója csak akkor működik, ha nem megy reklámblokkoló a böngésződben.
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
ldani7492 2015.11.05 14:38:35
@ldani7492: Bocs a dupláért, de ez lemaradt.

Mellesleg a mondat sehol nem implikálja azt, ami nálad az egész probléma gyökerét jelenti: hogy ez minden esetben előfordul. Az állítás annyi, hogy ez a változás a párkapcsolatban élő hölgyeknél jelentkezik. Azaz nem az egyedülállóaknál.

Nagyítóval keresni az indokot arra, hogy valamitől hihetetlenül sértve érezhesd magad - igen, úgy tűnik "végre" megjött hazánkba is a SJW mozgalom.
Videojátékokból ugyebár nem sok jó film készült eddig, lehetne sorolni a bűnöket a Mario-filmtől az Uwe Boll-életműig, még a legjobb adaptációk is elég megosztók (pl. a két Tomb Raider). Lehet, hogy egy animációs film szépít majd: a héten kijött a Ratchet & Clank…..
Mit hittek? Hogy ez vicces? Frappáns? De most komolyan, hány ember kezén megy át egy címlap, mire kimehet az utcára? Senkinek nem jutott eszébe, hogy EZ NEM JÓ VICC? ..
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..
2004 - Budapest Aréna2009 - VOLT Fest2011 - Bécs2014 - Budapest Park Ennyi látogatással a hátam mögött az volt a kérdés, hogy lesz-e ötödik augusztusban. Pár éve eszembe sem jutott volna habozni, elvégre még házhoz is jönnek, még szép, hogy ott a helyem. De a banda körül olyan…..
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
..
ldani7492 2015.06.23 14:58:55
>Anita Sarkeesian
>hiteles forrás

:(

Nem akarok kisregényt írni, de érdemes utánaolvasni a GamerGate-nek. Kezdésnek pl. ez egy elég részletes összefoglaló:
www.youtube.com/watch?v=Z7ubG5nG2Gc (igen, hosszú videó).

Also:
>utalni arra, hogy csak nőket szoktak megfenyegetni az interneten

Szeretem amúgy a műsorát, de szomorú látni, hogy ő is bedőlt ennek a SJW-ös szarnak.
A mostanra már rutinszerűnek tekinthető, pár hónapos kihagyás után visszatérő zombis túlélődráma nem egy látványosan izgalmas, de annál gyomor- és szívszorítóbb résszel jelentkezett, ami után percekig lehetett ülni a fotelben, és emészteni a látottakat. Abszolút, elsöprő…..
ldani7492 2015.02.10 13:33:37
A hétvégén lezárta jubileumi évét a Tankcsapda, így mi is lezárjuk a vitát, hogy melyik a legjobb Tankcsapda-lemez. Persze ez a vita csak köztünk zajlott. Sőt, nem is igazán volt vita, pedig ha van zenekar, akikről a szerkesztőség minden tagjának van véleménye, akkor az a…..