Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MűszakiEllenőr

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gipszkarton jelenleg talán az egyik leggyakrabban használhat építészeti alapanyag - legalábbis bizonyos esetekben a leginkább kézenfekvő megoldást a gipszkartonozás nyújtja. A segítségével viszonylag hamar elkészíthetünk álmennyezeteket, térelhatároló falakat anélkül, hogy…..
Bővült a weboldalon a megtekinthető generálkivitelezési referenciáink száma, képekkel illusztrálva  látható jónéhány munkánk. Véleményem szerint ebben a szakmában (igaz, melyikben nem) kifejezetten fontos a referenciamunkák bemutatása - mindezek nélkül jóval kevesebbet…..
Cégünk profiljában az épület-felújítási munkák között megtalálható a belsőépítészeti munkák egyik leghatékonyabb és a végeredmény tekintetében talán egyben a leggyorsabb módja: a gipszkartonozás, gipszkarton-szerelés. A belső terek kialakítása során ez az egyik legjobb…..
 Cégünk, a Megatráv Bt. épületek műszaki ellenőrzésével, energiatanúsításával, generálkivitelezésével, mérnöki tanácsadással foglalkozik immár hatodik éve, 2004 óta.Megújult honlapunk mellett blogot is indítunk, ahol igyekszünk aktuális referenciáinkat, híreinket,…..