Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Ne feledd

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendelés külföldről, USA-ból, Kínából, ebay-ről 3.rész (Vámolási folyamat) Az előző 2 blogbejegyzés, amit írtam töretlen népszerűségnek örvend, így itt volt az idő egy újabb rész megírására... Így most ez a poszt, egy "megvámolt" csomag útját - folyamatát fogja hívatott leírni általam! További…..
Teljesen értetlenül állok a mai hír előtt: lezárták a Keleti pályaudvart. Megnyitották a Keleti pályaudvart, de a menekülteket nem engedik be.  Közben az atv.hu megkeresésére a MÁV sajtószóvivője elmondta, hogy a társaság jegyellenőrei mindenkit felengednek a vonatokra, akinek…..
Csendes kis hírecske a pengés kerítést építő pengés focista napi hőzöngései között. Soha nem látott magasságba szökött az államdósság. Pedig 2010-ben a régi-új miniszterelnök harcot hirdetett ellene. És a 3000 milliárdos magánnyugdíj megtakarítás is odaveszett…..
Az érintettek egyedül a HírCsárdának nyilatkoztak az ügy hátteréről. „Hú Tibi, de jól sikerült a plasztikai műtéted, fiatalodtál úgy másfél évet! A hajadat ugyan elég hülyén ültették be, de azért hadd cirmantsalak le – és már térdelt is a lábfejemen egy fiatal,…..
_Ne feledd 2015.03.23 18:54:01
@kittrabi: Gondolom rájöttek, hogy a 99999-edik hülyeorbánkdnp-s móka még egy Gyurcsánytetkós rajongót sem érdekel már túlságosan. 2010 előtt jó hely volt a 'csárda, adtak jobbra is, balra is, és még a poén is megvolt. Aztán elkapta őket a küldetéstudat és a pártfegyelem.
A nyugati civilizáció demokratikus kormányainak legitimitása (megkülönböztetve a törvényességüktől) a következő alapokon nyugszik: 1. kiszámíthatóság, 2. szakszerűség, 3. populáris támogatás. A legitimitás erkölcsi, érzelmi, politikai (puha) feltételek bonyolult…..
_Ne feledd 2013.11.23 08:58:58
@HaFr: Igen, mondtad, és foglalkoztál ezzel.

"A kormány az 1990-et követő összes eddigi kormányok nyilvánvalóan legdilettánsabbika és lekorruptabbja, semelyik elődje nem okozott ekkora anyagi és szellemi kárt a magyaroknak, és különösen semelyik nem vesztegetett el akkora lehetőséget, mint ez a kormány". Nem mentve a jelenlegi kormány hibáit, azért érdemes megnézni, hogy mondjuk az előző négy kormány mennyire volt dilettáns, és mennyi - forintosítható - kárt okoznak az országnak. Kár ilyen összehasonlításokat írni egyébként, mert elképesztően szubjektív ez a mérce.
Többé-kevésbé végükhöz értek az ellenzéki tárgyalások, legalábbis sokkal tisztább a kép abból a szempontból, hogy a magát „demokratikus ellenzék”-nek tituláló színes gyurmagömb milyen formában készül nekiállni a jövő áprilisi választásoknak. Mivel a legnagyobb utat…..
A pénzügyminszter az euró bevezetése helyett a pénzügyekben is a restauráció híve. „Hosszú gondolkodás után egyetlen okot tudtunk megnevezni, ami indokolná az euró bevezetését: így újra 3,60 lehetne a kenyér. Ennél több okot nem tudunk mondani” – írta…..
Szentesi Zöldi László, a Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettese a Vörös festék című cikkében Dániel Péter legutóbbi akciója kapcsán a jobb- és baloldalról elmélkedik és haditudósításában arra a megállapításra jut, miszerint „Dániel Péter eldöntötte a régóta…..
A hét végére megkaptuk hát a kellő Gyurcsány-adagunkat: a nemzet demokratájának dolgozatával megegyező címmel adott be négy évvel korábban szakdolgozatot Rozs Szabolcs, az ex-miniszterelnök akkori sógora. Mint ma kiderült, ráadásul a DK-vezér munkájának bírálata tökéletesen…..
_Ne feledd 2012.04.30 16:52:33
@Fishwalker: A magyar politikai rendszerben a miniszterelnök szerepe kiemelt, főként az államfőhöz képest. Szóval számomra legalább olyan szomorú, ha a miniszterelnök plagizál, mintha a köztársasági elnök.

Azt gondolom, hogy mindenkinek, aki Schmitt Pált (teszem hozzá, teljes joggal) elítélte, amiért csalt, ugyanúgy el kell ítélnie a volt miniszterelnököt is. Én felháborodtam azon az ügyön is, és ezen is. Ez nem párthűség kérdése, hanem a tisztességé. Aki most hallgat, vagy szerecsent mosdat, az nem a plágium miatt háborodott fel akkor, hanem ahogy Te írtad, ráharapott a gumicsontra.

A DK nagy dérrel-dúrral követelte OV-től a szakdogája nyilvánosságra hozatalát. Aki ezt rögtön meg is tette. A dolog azonban visszaszállt a DK-ra, hiszen a volt miniszterelnök elkezdte magyarázni, hogy "hűű, költöztem, óóó, valamilyen dobozban van, talán".

Úgy tűnik, egyesek sosem dominóztak. Különben pont a DK lett volna az a párt, amelyik a leginkább hallgatott volna a Schmitt-ügyben.
_Ne feledd 2012.04.30 16:55:35
@Fishwalker: Ha jól olvasom a híreket, a dolgozat tényleg nincs meg. Csak van két cím, ami szó szerint megegyezik, van két ember, akik az érintett időszakban közeli rokonok voltak, és van két opponensi vélemény, amely oldalszám és szöveg szerint ugyanazokat a hibákat jelöli meg.

Ha szerinted ez véletlen egybeesés, akkor gondolom szerinted Schmitt Pál is csak véletlenül írta ugyanazt, amit a bolgár kollégája.

Szerintem a HVG-s blogger már bánja az egész ügyet.
A kutatások szerint a nők 55% miután eléri a 60 éves életkort, soha többet nem lesz 40 éves. 45%-uk pedig nem akart nyilatkozni a témában. A férfiaknál is hasonló az arány, ott 62% ismerte el egyértelmű igazságként, hogy már elmúlt 17 éves. 37%-uk 18 éves volt, a…..
A sikeres IMF megállapodás és a kölcsön lehívásának legfontosabb feltétele a fokozott megszorító intézkedések elindítása."Takarékosabban kell élnünk, ezért azonnali hatállyal 350 napos, általános ramadánt vezetünk be Magyarországon" – mondta Zsíró Szász…..
  A tegnapi Békemenet, ahogy a Belügyminisztérium mondaná, békés, derűs, jó hangulatú esemény volt. Annak ellenére, hogy senki nem tudta: a Dísz térről, a Clark Ádám térről vagy a Széchenyi térről indul-e, és hogy mit keresnek rajta az államilag finanszírozott huszárok.…..
Civil pálya FÉKTELENÜL 2012.03.16 18:43:00
Mozgalmas hónapunk volt. Először a Szolidaritás roppant meg – a múlt szombati tüntetésen alig 5-10 000 ember jelent meg a beígért 140 000 helyett. Röviddel ezután a Milla verte sikeresen padlóra magát, bár ők egyelőre még a lejtő tetején állnak. De a kormány…..
_Ne feledd 2012.03.17 10:04:14
@M_R: Szálasit, Rákosit, Sztálint senki se választotta meg, hanem katonai megszállás keretében sikerült őket hatalomra juttatni. Bár Sztálin nem tudom, hogy jön ide, feltehetően a poszter úgy hiszi, hogy talán ő is magyar elnök/miniszterelnök volt... :) Vicces, amikor egy szocialista kormány által levezényelt, demokratikus választáson hatalomra jutott embert valaki őrült diktátornak nevez :P Javaslom egy időgép használatát, élj pár hetet a Rákosi-érában, vagy Szálasiék alatt, aztán majd mondd meg, hogy ez mennyiben hasonlít a jelenlegi viszonyokra :)

Nem mintha nem kritizálnám eleget a kormányt, de ennek az "őrült diktátorozásnak" semmi értelme. Mindig az félti a legjobban a demokráciát, akinek semmiféle társadalmi támogatottsága nincs, és szeretne 5%-os választási eredménnyel abszolút többséget szerezni. Szóban a demokráciát féltve vette át az uralmat egykor Lenin, Hitler és persze Rákosi is. Valami miatt pedig Gyurcsány Ferenc is nagyon-nagyon félti a demokráciát.

Csak kíváncsi vagyok, hogy egy "valódi diktatúrában", mint amilyen a fent nevezett "kiválóságok" idején működött Magyarországon, ki lehetett-e volna menni az Erzsébet hídra pár tízezer embernek és a legválogatottabb szitkokat szórni a fennálló hatalomra. Szerintem nem. Sőt, ezt Gyurcsány miniszterelnöksége idején sem lehetett megtenni. Most meg igen. Akkor hogyan is állunk a demokráciával?!
Elnézést, egy kis tévedés történt. Orbán nem Chavez, hanem Thatcher, Magyarországon mégsem a fasizmus, hanem a neoliberalizmus tombol. Legalábbis a francia állami rádió veterán sztárriportere, Daniel Mermet szerint, aki nyolcrészes riportsorozatot készített Magyarországról.…..