Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endi86

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két óriási különbségű győzelem és egy meglepetés született a Mol Liga második fordulójában, amely sajnos hiányosra sikerült. Az elmaradt Steaua-Ferencváros mérkőzésnek biztosan hosszú lesz még az utóélete, és az előzmények ismeretében bízvást állíthatjuk, hogy megint…..
Endi86 2010.09.11 11:28:28
@facsipesz: "és azért kezdtem szurkolni, hogy legyünk kicsit könyörületesebbek, és álljunk meg húsz alatt.. " erre szokta Spiller azt mondani, h legalább megtiszteltük az ellent azzal h nem álltunk meg 8-0 után... :)
Los Angelesben rendezik a hétvégén az NHL-draftot. A 400 jelölt között a magyar ifjúsági és juniorválogatott Hári János is ott van. A svéd ifjúsági bajnokság pontkirálya a negyedik Magyarországon született játékos lehet, akinek játékjogát egy NHL-csapat lefoglalja. Az…..
Endi86 2010.06.24 18:01:41
@Szekig: Országh-ot se feljetsd el... :)
Alaposan felkavarta a kedélyeket néhány világbajnokság utáni interjú, amelyek alanyai – Ladányi Balázstól Ocskay Gáboron át Szuper Leventéig – érzékeltették vagy konkrétan szóvá tették, nem elégedettek több fiatal jégkorongozó hozzáállásával, fejlődésével,…..
2010 áprilisát soha nem fogom elfelejteni. 14-én megszületett az első unokám, 15-én az Asiagóval olasz bajnok lettem, 23-án pedig feljutottunk az A csoportba a szlovén válogatottal. Most azonnal haza kell telefonálnom a feleségemnek, vásároljon egy lottószelvényt, mondta John…..
Endi86 2010.04.27 19:58:46
@xdgabixd: hagyjuk már ezt a bíró dolgot! élő adásban nézve én is szidtam mindegyiket, meg ki akartam b.szni az LCD-t. de higgadtan visszanézve a meccset kénytelen vagyok elismerni, h szétkoriztak minket...
A Dab.Docler jutott a bajnoki döntőbe, pedig nem kezdődött jól a mérkőzés a hazaiak számára. Az 5. és a 14. percben egyaránt Gergely Csaba szerzett gólt, a 2-0-s előnyt egészen a 36. percig tartotta a budapesti csapat. A második harmad hajrájában aztán kétszer is villant a…..
Endi86 2010.03.18 20:31:33
@kiralyfi: kórélettanból nincs pótzh! :(
Endi86 2010.03.18 20:40:34
@tolsztoj: jó most kezdjünk el Ocskay ligázni nem?! ez van sajnos. az én szememben a DAB a Magyar Bajnok!
Endi86 2010.03.18 20:44:10
@tolsztoj: más már leírta: "lerágott csont ez a téma".
Sosem látott nagy csatát vív az OB I. elődöntőjében a Dab.Docler és a Vasas Budapest Stars. Eddigi négy mérkőzésükön mindig a vendégek győztek, kétszer ráadásul túlórában dőltek el a dolgok. Ma este hat órai kezdettel Dunaújvárosban mindenképpen döntés születik a…..
Nem tudott élni a hazai pálya előnyével a Stars, negyedszer is az idegenben játszó csapat nyert az OB I. elődöntőjében, így 2-2-re állnak a felek. Két emberelőnyös góllal 2-0-s előnybe kerültek a dunaújvárosiak, Korol és Borsos volt eredményes. A 38. percben Gröschl szintén…..
Jégkorong Vasas-Dab.Docler 3-4 2010.03.14 15:52:00
Elképesztően izgalmas mérkőzést vívott egymással a Vasas Budapest Stars és a Dab.Docler. Két harmadon keresztül a dunaújvárosiak látszottak győztesnek. Az első húsz percben egy gyönyörű támadás végén Magosi, a másodikban pedig emberelőnyös játékban Pozsgai szerzett gólt…..
A visszatérő cseh hátvéddel, Jan Fiserával erősödő Dab.Docler a Miskolcot 3-1-re múlta felül, míg a Vasas Bp. Stars 6-1-es győzelemmel teljesítette az FTC elleni feladatot. Vasárnap az első és a második helyezett is megnyerte tehát hazai mérkőzését, így nem…..
Endi86 2010.03.08 12:44:49
@Theutus: "a szurkolóknak az adott közegben nem csak egy hokicsapat az SC, sokkal több annál" - itt a pont.

anyaországról nézve híres a Székelység az összefogásáról, amiről mi (magyarországi) magyarok sajnos nem vagyunk híresek valljuk be. erre nem mondom azt h szánt szándékkal, de "valaki/valami" szépen megosztja a várost. értem én: a szándék a versenyhelyzet teremtése és ezzel a Székely jégkorong fejlődése volt (versenyhelyzet 2 szeredai(!) csapat között tökéletesnek látszó terv), de ezzel sikerült megosztani egy egységes(!) Székely várost. én már akkor mondtam az SC fórumon, h Csíkszeredának sok a két csapat...
Endi86 2010.03.08 12:50:29
@csatoimi: egyébként vicc, h még mindig a HC vs SC témán lovagolunk.

inkább térjünk vissza a témára: bezzeg az a kib*sz*tt sztársz... :)
A magyar női utánpótlás-válogatottat a közelmúltban hívták életre, Gömöri Csaba vezetésével. A csapat rendszeresen tart közös felkészülést, és az első komoly erőpróbára is sor kerül hamarosan. Március 12–14. között az Orange Ways négy nemzet tornán Belgium,…..
Endi86 2010.03.07 14:11:20
@Fibonaci: ez komoly? forrás?
Négy kétesélyes mérkőzés következik a vancouveri olimpia negyeddöntőiben, a hazaiaknak egyszerűen muszáj legyőzniük az oroszokat, más kérdés, nem biztos, hogy sikerül nekik. Fogadni egy összecsapás végkimenetelére sem mernénk, az USA–Svájcot is beleértve.…..
Tényleg minden idők legizgalmasabb bajnoksága zajlik éppen az OB I. középszakaszában, bár amikor többször is azt írtuk, bárki legyőzhet bárkit, arra azért magunk sem gondoltunk, hogy a Miskolc két nap alatt kétszer is elkaphatja a Mol Liga-győztes Vasas Bp. Starst. A…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Endi86 2010.02.09 20:49:10
@csatoimi: 2004. dec. 5-e után én ezen már nem is csodálkozom.... :(
A hétvége a tavi hoki, a tavi korcsolyázás jegyében telik. Csak a hozzánk eljutott hírek szerint Tatán, Agárdon és Csömörön zajlanak szervezett keretek között jégkorongos események. Aki ezen kívül is tud még mozgási lehetőséget, írja meg a kommentek közt.A 2009-ben remekül…..
Kedd délután hozza nyilvánosságra a vilniusi négy nemzet tornára készülő magyar válogatott bő keretének névsorát Ted Sator szövetségi kapitány. Egyik ellenfelünk, Románia fürgébb volt, már megvan a 24 fős keretük. A két válogatott a nyitónapon találkozik. Az SC…..
A Steaua Rangerst Bukarestben múlta felül 4-2-re a Mol Liga negyedik helyezettje. Niinikoski és Hruby góljával az ötödik percben már 2-0-ra vezetett az erdélyi csapat, és ezt az előnyt nem tudták behozni a hazaiak. A szépítés után ismét Hruby volt eredményes, de az egykori NHL-es,…..
A magyar jégkorong környékén sok korrekt emberrel találkoztam, mondja Peter Sevela. A Dab.Docler kapusa egyértelműen a Mol Liga egyik legjobb játékosa. Nem véletlen, hogy az összes csapat vezetőedzője őt jelölte a liga legjobb kapusának. A 26 éves szlovák fiatalember…..
Endi86 2010.01.27 23:57:37
@csatoimi: :)
Endi86 2010.01.28 11:28:04
@fradigy: jegyzetelj! :)
Endi86 2010.01.28 12:20:08
@rmad: ohjaj bocsássatok meg! azt nem tudtam, h a románból szedtétek át... nem is mondom többet. :)
A dunaújvárosiak nyerték a Mol Liga bronzmeccsét, nem mindennapian drámai fordulatok közepette. A két csalódott csapat találkozóján az alapszakaszgyőztes hazaiak szereztek vezetést, ám utána három gólt lőttek egymás után a csíkiak. A harmadik harmadot 2-0-ra nyerte a Dab.Docler,…..
A magyar kupát is beszámítva 26 mérkőzésen keresztül nem talált a rendes játékidőben legyőzőre a Dab.Docler, A Mol Liga elődöntőjében azonban ismét a rendes játékidőben szenvedett vereséget, ezzel meglepetésre a Vasas Budapest Stars lesz a fináléban az Újpest ellenfele. Nem…..