Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verkil

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sheela567, aki már a Budapest Tv-s klasszikusokat is küldte, egy új szenzációs műsorra hívta fel a figyelmem. Vasárnap reggelente megy az M1-en egy vallási műsor, ahol elmondása szerint teljesen "valós" párbeszédeket csodálhatunk meg, kiemelkedő színészi teljesítmény…..
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
hogyvolt Lost 3x18 - D.O.C. 2008.02.15 13:20:00
Múltkor ott hagytuk abba, hogy Dez ilyen közel volt ahhoz, hogy megszabadítson minket a hobbittól, de elkúrta, mert a lelkiismeret baszkurálta, mint Bruce Willist a Ponyvaregényben, és megjött egy nő a szigetre (ejtőernyővel), táskájában Dez és Penny romantikus fotójával, meg egy…..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Fura egy videót linkelt valaki. A játék egy picit emlékeztet a Big Rigsre, de jó kritikákat kap. Ha valaki játszott vele írjon milyen. Az Evel Knievel részekre most ne figyeljetek. Köszönöm a klipet DAX-nakE-maileknél nagy lemaradásom van, több mint 70 olvasatlan levelem van,…..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Szeretnék témailag továbblépni, Radaconte pár hete küldött nekem egy Big Rigs modifikációt, ahol ha Stella politikus lenne, szerintem így nézne ki a kampánybusza Streets Racer 2 videó jövő hét elejére várhatóUI: Mozikritikám egy király filmről..
Verkil 2007.11.25 12:50:03
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
Egy nagyon érdekes jelenet Károlytól az F1 Challenge 2007-ből :)Saját videóm jól áll, ma délután igyekszem összevágni és holnap a szinkront elintézni, szóval legkésőbb pénteken fenn lesz :)Update: Asszem ez nem fog 1 videóba beleférni, úgyhogy rögtön két részt csinálok.Nem…..
Épp új bugparádét készültem blogra rakni, mikor megnéztem az e-mailem, és ezt kaptam. Megint csak azt tudom mondani, nagyon meglep Friedrich népszerűsége, de ha ti imádjátok, annak én csak örülök :) Szóval itt van "Pozor" videója egy alternatív SpongyaBob intró :D…..
Egy új bug kiadás következik, és szeretném újra tisztázni, attól mert bugokat rakok ki játékokból, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy az adott játék rossz lenne. Például ebben az esetben. Csak vicces. ;) Imádnivaló az a természetesség, ahogy ott állnak, és még hátrálnak…..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Ahogy olvastam igencsak kiakasztottátok a fix.tv szerverét ;)De nem gond. Zsombor (a tegnapi műsorvezető) feltöltötte az egész műsort a Level Up honlapjára.De feltöltöttem én is youtube-ra négy részletben, itt az első, a videó alatti kis ikont nyomva továbbléphettek a következő…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..
Elhatároztam, hogy rendszert csinálok belőle, berakom a mestert is a blogra, akárhányszor ad ki valami újat. Már csak azért is, mert többen mondták, hogy amit ő csinál az "szar", és ezen változtatni akarok. Ő nem szar, ő egy zseni. Még akkor is, ha ennél volt már jobb…..