Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robi 75

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkeztek Szolnokra a honvédség új Z-242-es gépei, és ezzel kezdetét veszi a repülő-alapképzés helyreállítása, mely a Jak-52-es kigyulladása és a típus leállítása óta szünetel. Bár még teljességgel bizonytalan, hogy a jövőben milyen fordulatot vesz a hajózóképzés az NFTC-ből való kilépéssel, de az…..
Ma nem sokkal 9 után újabb magyar Gripennel, a 30-assal történt súlyos repülőesemény, ezúttal Kecskeméten. Hálistennek a pilóta ezúttal is túlélte. Kádár Sándor őrnagy katapultált, az eddigi hírek szerint sajnálatos módon csigolyatörést szenvedett. Ezúton is jobbulást…..
A mindenkori ellenzék jellemzője, hogy az élő fába is beleköt. Nyilvánvaló okokból kifolyólag nem ez a klasszikus manőver történt a minap, amikor a szocialisták számon kérték a kormányzattól a tavaly, össz(parlamenti)párti fórumon beígért, de eddig elmaradt hosszú távú…..
robi 75 2014.10.05 23:41:34
@Levente B.:
Ez szégyen, a javábol, de elég rég nem láttam egyiket se repülni. Mért nem lehet ezekhez beszerezni a kivánt alkatrészeket , gondolom van rá logikus magyarázat,??!!
A modern magyar légierő-történet meghatározó típuscsaládja volt, 39 év szolgálati idővel. Bő 13 éve, hogy kivonták. Mint minden VSZ, illetve szovjet haditechnikai témának, a MiG-21-esnek (és közösségének) is a mellőzés, elhallgatás jutott osztályrészül az…..
 Bár az előző bejegyzésben azt ígértem, hogy a 17-es oldalszámú - elsőként elveszített - géppel folytatom a magyar MiG-29-eseket képek segítségével bemutató sorozatot, ezúttal mégis a 19-es következik. Közbejött ugyanis egy objektív tesztelés iránti igény, ennek…..