Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dov

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
András bő egy hete írta meg közel 3 hónapos küzdelmét egy Asus EEE900 netbookért. Az Asus szervizének vezetője igazságtalannak tartotta a valótlán állításokat, ezért pontosító levelet küldött. Kiderül, hogy szerinte a harmadik javítás után az ügyfél bénázott, ezért…..
Tegnapi postomban már beígértem, hogy ma közzé teszem a Fidesz birtokomba került programtervezetét. Sajnálatos módon a kiszivárogtatás részleteit nem oszthatom meg a nyájas olvasóval, mivel a forrásom kifejezetten kérte, hogy minden körülmények közötttartsuk meg az…..
dov 2010.02.10 00:50:29
  Célegyenesben van az első 3D-s "social shooter" FPS játék fejlesztése. A Brave Arms különlegessége, hogy a Facebook közösségi oldalon keresztül, a közösség többi tagjával tudunk majd játszani, amivel egy jóval pörgősebb (és valószínűleg jóval…..
Egyelőre ez lesz a legrövidebb bejegyzés. Miután Orbán Viktor évértékelőjének elemzése kapcsán többen felvetették, hogy az MDF miniszterelnök-jelöltjének beszédéről is feltétlenül írjak majd, ma kísérletet is tettem erre. S bár a kampányfőnök azt csiripelte, hogy…..
Pocok története már-már szürreális a számomra is, bár sok beküldött levelet olvastam már, olyanra nem emlékszem, hogy valakit egy zebrán elgázoljanak és még az autós üsse meg mindezek után. Volna egy-két ötletem, hogy mit tudnék csinálni az ilyen emberrel, de valószínűleg…..
dov 2010.02.07 15:01:22
IDDQD A Farmville megy a levesbe 2010.02.07 10:48:00
Mert jön a Facebook-játékok új királya, a Brave Arms! Vagy nem, mindenesetre fel lehet iratkozni a bétatesztre, meg megnézni pár egészen meghökkentő képet az első közösségi oldalon játszható first person shooterből. Oké, nyilván nem lesz olyan sikeres, mint a Facebookon…..
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
  Darwin-díjas ügyfelek, vagy műszaki hiba? A világon hatmillió, itthon akár húszezer Toyotát hívnak vissza a gázpedálok miatt. Elmondjuk a titkot, hogyan ússza meg, ha önnél is beragad. Vélemények azonos című írásunkról...
dov 2010.02.05 11:45:18
Justinsfreeknek a jelek szerint nem tetszik, hogy áprilistól megszűnik minden ingyenes szolgáltatás az extrán, így a modern népművészet legelterjedtebb eszközéhez nyúlt, hogy kiöntse a bánatát. Nem dalolt keseregve, nem hímzett, nem táncolt és nem faragott fát, hanem…..
Iccemann hűtője elromlott, és miután panaszkodik kicsit a bunkó szerelőre, aki fel van háborodva, ha mégsem rendeljük meg a munkáját, megdícséri a konkurenciát. Végül a kommentelőktől kér segítséget, ha már hűrő nélkül maradt. Mi legtovább Lehel hűtőt láttunk működni,…..
dov 2010.02.02 15:08:29
Most nyilván fel fog lángolni a vita, hogy ez Photoshop-e vagy nem, de mi szeretnénk azt hinni, sőt azt is hisszük, hogy a fenti egy valódi, jószándékú ajánlat az ismert mobilszolgáltatótól. 24 hónapra még ezekkel a kondíciókkal sem rossz ez gyorsuló világunkban. Misi46…..
dov 2010.02.02 00:07:40
Bár a Mádi- és a Hagyó-ügy között nagyon kevés a tartalmi hasonlóság (egészen pontosan semmi), abból a szempontból mégis szerencsés az összehasonlítás, hogy láthassuk: mennyire jelentős a pártok számára, hogy egy választási kampányban lehetőleg a minimálisra csökkentsék…..
Rögtön két forrásból is hallottunk választ a kérdésre, az egyik maga Steve Jobs, a másik a John Gruber, a Daring Fireball szerzője. Jobs saját maga beszélt az Adobe-ról az iPad bejelentése után, valahogy így: Lusták. Lehetőségük van izgalmas dolgokat csinálni, de egyszerűen…..
dov 2010.02.01 17:20:36
@Zabalint: hehe, valóban.
Jobs tényleg fölöslegesen futja a köröket, pár hónap alatt minden fan bevásárol belőle, aztán jöhet a 2G kamerával. így megy ez.
az pár millió flash weboldal megnézem mikor áll át HTML5re.
amúgy kiadhatnának egy iKarórát is, ami autóban nem mutatja az időt, de lehet majd viselni teleportálás közben, merthát a teleportálásé a jövő. ;)
Gondolatok a könnytárból Texas 2010.02.01 12:00:00
149 éve (1861) vált ki Texas az USÁból.Az egyik legismertebb és legnagyobb tagállama az USÁnak Texas. 1528-ban érkeztek az első európaiak a területre, de csak elméletileg lett ekkor a spanyol korona birtoka. Az első telepes a francia La Salle volt, aki 1685-ben alapította itt az első…..
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
A Heti Válasz ezen a héten a Jobbik egyéni indulóival foglalkozik (az összes jelöltről többet a Jobbik honlapján: meglepően professzionális munka, informatív választókerületi térképekkel - különösen összehasonlítva a Fidesz minimalista vagy az MSZP általam sajnos meg sem…..
dov 2010.01.31 18:46:24
@bm613: ajjaj, pedig nagyon jaffáznak, vagy ez csak a látszat?
a2a_linkname="Sanyi a bagoly";a2a_linkurl="http://sanyiabagoly.blog.hu/2010/01/30/pszichomaci_sosem_vagy_biztonsagban"; function iwiwshare_click()…..
dov 2010.01.31 12:24:35
Mégpedig a Fujitsu van most nyerő pozícióban, a cég már 2002-ben kiadott egy mobilt iPAD néven. Masahiro Yamane, a cég PR-vezére megerősítette, hogy hallottak az Apple új készülékéről, és nem tetszik nekik a neve. Az ügyvédek már megkezdték a tárgyalásokat. Hasonló esetet…..
dov 2010.01.30 19:42:00
A Disney úgy döntött, hogy a Miramax Films new york-i és a los angeles-i irodáit bezáratja, ami azt jelenti, hogy 80 embernek a szolgálataira nem tartanak tovább igényt. Hat Miramaxos film vár forgalmazásra éppen, pl. a Last Night, a The Debt és a The Tempest, ezekre az a sors vár,…..
dov 2010.01.28 22:42:35
Marci egész biztosan megbánta a szolgáltatóváltást, miután a T-mobile szervize nem bírt mit kezdeni az állandóan lemerülő, garanciális iPhone-jával. Többször egymást után úgy adták vissza neki, hogy hozzá sem nyúltak, mondván a telefonnak semmi baja, végül nem kis összeget…..
dov 2010.01.28 21:27:23
Két hasonló termékkel - az iPhone-nal és az iPod Touch-csal - alapított új hangszerplatformot az Apple, új szoftverek sokasága jelent meg pillanatokon belül hozzájuk - és a folyamat a tegnap bemutatott iPaddal még jobban begyorsulhat. A hardveres-szoftveres feltételek megegyeznek a…..
E-könyv olvasók Sakk. Matt? 2010.01.27 21:04:00
Nos, megtörtént.Jött egy enyhén kopaszodó, kissé betegesnek látszó ember a megunhatatlan farmerjában és azt mondta a világnak: itt vagyunk, kedves Világ, épp most adtunk minden konkurensünknek egy jó nagy tockost.A blog bejegyzéseiben rendszeresen példálóztunk az Apple üzleti…..
A minimalista szemétség nagyobbat csattan, mint a barokkos agyterror. Ezt a tézist pompásan példázza makoG értekezleten született, igazán rettentő képrejtvényszerű képvicce. Ez is az a fajta, hogy érdemes nem azonnal görgetni, hanem előtte agyalni egy kicsit a megfejtésen. Az…..
Ha valaki lelkes internetező, nem tudja elkerülni, hogy kéretlenül is megtalálják mindenféle apró-cseprő, szellemes vagy szellemtelen témájú írások. A napi rengeteg közül azonban az alábbi eszmefuttatás szkeptikus lelkemet egy kissé felborzolta: Tudtad-e, hogy a magyar nyelv emlékei közül egy…..
dov 2010.01.27 09:33:57