Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vandblog

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020 nem volt kimondottan élménydús év a legtöbb vasútbarát számára, de ha rendes kerékvágásban mentek volna a dolgok, akkor is kiemelkedő eseménynek számított volna az, hogy menetrend szerinti vonatot vitt a Balaton északi partján egy 424-es. A németek az ilyen meneteket "Plandampf"-nak nevezik, és…..
WinMagazin Elköltöztünk 2015.01.11 19:00:00
Kedves olvasóink! Hosszú, nagyon hosszú gondolkodás után itthagyjuk ezt a helyet. Több, mint két évig, pontosabban két év, egy hónap és tíz nap után szedjük a sátorfánkat. Szép volt, jó volt, de a végén már nagyon kötöttnek éreztük a kezünket. Szerettünk volna egy kis…..
Vandblog 2015.01.12 08:35:42
@cetli: Úgy látszik, szorgos ismeretlen kezek mindenütt vannak. ;)
HamPLÓ A Charleroi-i metró 2012.11.22 19:43:22
... pontosabban Charleroi Sud végállomás szűkebb környezete 2010-ben, mert ennél beljebb nem jutottam a hálózaton (menni kellett tovább Brüsszelbe, onnan meg Gentbe). Valószínűleg ez az egyik legrövidebb villamosos oldalam, de meg akartam mutatni a képeket, ha már egyszer…..
Előző cikkünkben azt vizsgáltuk meg, mi történik akkor, ha egy családi házban a hagyományos izzókat lecseréljük kompakt fénycsövekre. Most kielemezzük, hogy ugyanebben a családi házban, ugyanolyan feltételek mellett mi történik, ha LED-es világítótestekre váltjuk a…..
Vandblog 2011.11.04 10:03:53
Egy kapcsolódó link. www.wired.com/reviews/2010/09/pr_fetish_philips_endural_led/
Philips EnduraLED Shines Warm and Bright -30 dolláros Led
A hozzászólások érdekesek és tanulságosak.
A kompaktnál belép az általuk keltett elektroszmog.
Ez jött az LMP-s levelezőlistán:HA eljössz reggel nyolcra a Blahára, és kopogtatsz háromig, MEGCSINÁLJUK a nyóckert!!!Jó esélyünk van rá, de TE IS KELLESZ!!!Hívd a józsefvárosi ismerőseidet most, hátha van náluk cetli, amihez holnap háromig hozzájuthatunk.ÉS…..
Régóta gondolkodom, hogy megírjam-e ezt az ebédet, mert sok szóra nem érdemes. Végül úgy döntöttem megteszem, mert annyira rossz volt. Először azt hittem, hogy találtam egy izgalmas vidéki éttermet. Tévedtem. Borzalmas ételeket ettünk, közepes kiszolgálás mellett. A…..
Hát nem, sajnos nincsenek túl a kompozáson. 21:49-kor, tizenhárom és fél kilométerrel a komp felhajtója előtt a Mercedes elkezdett lassulni, aztán megállt. Az ok: teljesen elment az olajnyomás. Sajnos ezzel már eddig is probléma volt, a korábbi konzíliumok túlságosan híg olajat diagnosztizáltak.…..
Belsőség Dr.Karesz gyorstalpaló 2010.03.06 18:55:00
Sipos Zoli jelenti: A hihetetlenül szikrázó svéd napsütésben suhanó öreglányt Karesz kizavarta a bokszutcába. Biztos, ami biztos alapon, meg a figyelmeztető jelek alapján (néha egész picit prüszkölt a Teve) egy plusz benzinszűrőt iktatott be a rendszerbe. A dolgok tökéletesen szervezett rendben…..
Belsőség Hasítunk 2010.03.06 14:25:00
Végre beértük Csikósékat, akik legnagyobb megdobbenésünkre pulcsiban ülnek az autóban és kinyitották a pillangóablakot. Történt ugyanis, hogy Karesz végre megszerelte a fűtést, és nem csak ezzel végzett, ha már ott volt, kicsit állított a gyújtáson is, ami ismét borította a terveinket. Hajnali…..
Kozmikus a hideg: mínusz 4 fokban vártam a taxit a Gubacsi úton, ahol a Crazy Mama Music Pubban Tim "Ripper" Owens koncertjét tekintettem meg. Nagy élmény volt - akinek jelent valamit a Judas Priest, az tudja, miről beszélek. Ráadásul teljesen egyedi volt az élmény, mert Ripper egy egészen…..
Belsőség Zabszem a seggben 2010.03.02 09:40:00
Csikós és társai ma (kedd) reggel elindultak a 48 éves Mercedesért a 2600 kilométerre lévő Domsjőbe. Több ezer olvasónk és mi is drukkolunk nekik, hogy sikerüljön a vállalkozás és nagyobb gond nélkül hazaérjenek. Blogunkban folyamatosan követjük a történéseket, kora hajnalban meg is érkezett az első…..
Kömény vagy római kömény? Citromfű vagy indiai citromfű? Mi a turnip magyarul? Gasztroállatokról már volt szó (tengeri halak magyarul és szerbhorvátul), részemről csak linkekre telik, ezekre munka közben (nem helyett!) bukkantam. A gyűjtemény kommentek formájában tetszés szerint…..
Magyar Opera Szégyenfal 2009.01.26 10:06:00
Itt gyűjtenénk össze azokat az oldalakat, ahol nem látnak minket szívesen: vagy egyenesen kitiltják az Operát, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak vele, és emiatt nem megy valami, esetleg a rossz ellenőrzés miatt csak az azonosító átállítása után lehet működésre bírni az…..
Képgyár Nincs is Zsolnay-titok 2009.01.29 15:13:00
Amíg szembe nem kerültem a zöld porcelánkígyóval, úgy tudtam, hogy a Zsolnay-porcelánok a Csárdás királynővel, a csipketerítővel és a Gerbaud-val vannak egy halmazban. Hitemben az is megerősített, hogy a Zsolnayk egyik legnagyobb gyűjtője egy idős amerikás magyar, bizonyos…..
Gránátalma Boldog Újesztendőt! 2009.01.01 16:41:00
Reménnyel Teljes Boldog Újesztendőt kívánok minden kedves olvasómnak! ..
A titokzatos tojásdobálós támadások a pesti éjszakában című post kommentjeit átbogarászva úgy tűnik, nem túloztunk, amikor 2008 gerappájának neveztük azt a pompás tréfát, hogy száguldó autóból tojással bombázzák meg a gyanútlan járókelőket, akik extrém szerencsés…..
A Sun angol bulvárlap értesülései szerint Keith Floyd tévés mesterszakács Thaiföldön egy étteremben egyszerűen összeesett, és eszméletét vesztette, amiért is agyvérzés gyanújával kórházba szállították. Az eset a felkapott üdülőhelyen, Thaiföld Siófokján, Phuketen…..
Vandblog 2007.08.31 18:35:56