Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigpopper

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Súgógépről olvasta a szövegét a Sztárban sztár döntőjében" - árulkodik a kopasz gólem, miután az Összezárva Friderikusszal című műsorban darabokra szedték. Hát ja, ha engem szopattak volna úgy, ahogy őt egymillió tévénéző előtt, én is ideges lennék, de lenne annyi…..
bigpopper 2015.12.03 11:40:04
Időszámításunk szerint 30 körül egy fiatal lány cseperedett nővé Pompei környékén. A különleges szépségű, lángoló vörös hajzuhatagáról és győztes határozottságáról hamar közismertté vált Poppaea Sabina korának legellentmondásosabb asszonya volt: míg Josephus…..
Újra és újra összeállítják a történelem valaha élt leggazdagabb embereinek listáját, és mindegyiket Mali 14. században élt királya vezeti. Az 1280 körül született Mūsā császár 1307-ben került a nyugat-afrikai Mali trónjára. Uralkodása 17. évében, 1324-ben…..
A Bors úgy tudja, hogy elkaszálták az Édes életet, a TV2 celebhakniját, szóval mostantól mehet vissza a balettba ugrálni Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike és Cinthya Dictator valamint még sokan mások is. A lap szerint ráadásul azért volt a kasza, mert a kutya nem nézte a…..
bigpopper 2014.10.23 18:33:00
Olyat már láttunk, hogy egy közterület elkezd bódésodni. Olyat is, hogy még át sem adták, de már bódésodik. De olyat, hogy egy még javában épülő tér szélén már ott dekkol a gyorskaja-lakókocsi, ami elvileg egy évig marad, na olyat még nem. Tudom, tudom, miért olyan nagy…..
bigpopper 2014.06.07 09:47:11
@Rkka: nézd meg hova tették a bódédat ember. eeeezt kellll csinááálni eeeee ???
eljutottam már zágrábig is majdnem a balkán. igaz a szeretőm fizette az utat nem én de világot láttam.
van helye ennek a bódésodásnak de pont nem itt sztem. a másik oldalon van hely bőven. oda kell kitenni az ilyen vackokat és lehet két pofára tömni a káposztás bureket.
Ha reggel kómásan, nyűgösen kelek fel, azonnal tudom, hogy csak be kell kapcsolni a reggeli Mokkát és Kárász Róbert hozzá nem értése garantáltan kiránt az ébredés utáni traumából, hogy aztán az idegbetegségtől felstenkerelve loholjak be reggel a melóba. Ő nekem a reggeli…..
A HTC az MWC-n mutatta be idei nagyágyúját, ma pedig a hazai sajtónak is demonstrálták, mivel tervezik kihúzni fél lábukat a sírból. Mi is ott voltunk az eseményen, és saját kezünkkel-szemünkkel érzékelhettük, hogy bizony a tajvaniak nem adják könnyen a bőrüket. Sokan…..
RZA nagy kung fu rajongó hírében áll, Eli Roth-szal ötleteltek egy sort, ebből szépen megszületett egy forgatókönyv. Quentin Tarantino bepattant a produceri posztra, majd együtt meggyőztek még néhány színészt a véres, "bunyókban" gazdag őrületesen nagy szórakozásnak látszó…..
A Springfield nyári kollekciója több minikollekcióból épül fel, amelynek jellegzetességei reflektálnak a szezon nagy trendjeire (pl. '70-es évek vagy geometrikus minták, stb.). A ruhák a márkától már jól ismert kényelmes és csinos darabok, viszont a kiegészítők táján…..
bigpopper 2012.03.25 07:13:14
@birorichard36: a férfi pólókra értettem, férfiként nem hordok női ruhát egyelőre.soha többet sprfld.
Az elmúlt hónapokban többször felmerült, hogy idei koncertjeire új énekest keres a Queen, ennek kapcsán, nyilván a hírverés kedvéért, még Lady Gaga is szóba került, mostanra azonban kiderült ki fog valóban énekelni Freddie Mercury posztján. A Sonisphere fesztivál szervezői a…..
TComment Az autózás ájfónja 2012.01.06 06:15:00
Tudják, mi maradt meg egy hét használat emlékéből? A hiányérzet és az üzemanyagszámla pontos összege. Mai cikkünk blogposztja...
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
 - Nincs fejlesztés az egész mint egy cigánytelep - mondja Mustafa a siófoki gyros-os közvetlen környezetéről, miközben egy nagy éttermet üzemeltet sok alkalmazottal, több mint tíz éve. A síró ember úgy gondolja, hogy a kormány magukra hagyta őket. A városban kevés szerinte…..
Az utolsó szó jogán büntetőperében elmondott beszédével nyerte el Stohl András a kritikusok díját a Pécsi Országos Színházi Találkozón. A látogatás az áldozatnál, A megtört elkövető és az Adj egy cigit című egypercesekben nyújtott teljesítményét is…..
Még december közepe táján olvashattátok egy névtelen levélküldő dupla posztjának első felvonását, íme a folytatás:Egyenrangú kereszteződés, jobbra senki, balra sem áll senki a kereszteződésben, döcögök tovább 30 körül, amikor is balról hallani vélem 4 álló gumi…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..