Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bence507

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel mostanában a garanciával és a vásárlói panaszok kezelésével szeretnék egy kicsit többet foglalkozni, ez a friss élményem teljesen beleillik a témába. Különben is megígértem, hogy ha valahol olyan korrekt hozzáállással találkozom, ami magyar szemmel szokatlan, írni fogok róla. A kép a Goulet…..
Azt hiszik, hogy egy ekkora dögöt csak kompenzáló barmok vesznek? Ez egyáltalán nem biztos, lehet, hogy csak nyugalomra vágynak.    ..
Bence507 2014.04.24 14:02:03
@Nyiri: Valamelyik luxusautón fícsör ez(persze a RUF-on is lehet, nem vagyok ebben szakértő), de én kinézem belőlük, hogy egyenként igazgatták be:D
Belsőség Pofonegyszerű megoldás 2013.11.02 06:52:26
Járós autóm, a negyven éves állólámpás nem szerepel sokat a Belsőség hasábjain. Nem véletlenül, hiszen teszi, amire készült, működik. Elviszi a családot Balatonra, az Őrségbe, megy Belsőség-találkozóra, viszi és hozza a cuccokat Egerből, hetente kétszer elszállítja a…..
Kőfelverődésgátló elkészítése : Az építés célja, hogy a fényezést amit kapni fog az autó megvédjük ezen a kritikus részen, ahol a kavics felverődik. Első lépés: felrajzoljuk, hogy körülbelül mekkora felületet akarunk védeni Második lépésben: ráhagyással…..
Múlt hétfőn hajnali 3-kor mappákat tologattam a számítógépen. Aksikat töltöttem, menükben mászkáltam, hogy majd minden működjön. Negyed négykor beosontam a Dia mellé az ágyba, átkozva a recsegős fafödémet. Hét perc múlva aludtam. Kilenc perc múlva felriadtam, bementem a…..
Bence507 2013.02.18 22:25:36
@vancello: Ezt a tényt szerintem ismeri - a legutóbbi fényezés után miszlikbe vágták az egészet... :)
Bence507 2013.02.18 22:25:36
@vancello: Ezt a tényt szerintem ismeri - a legutóbbi fényezés után miszlikbe vágták az egészet... :)
Ro 80 blog 53 2013.02.02 19:21:17
Ideje volt nagy levegőt venni, és nekilátni összetenni, amit össze lehet. Elsőnek meghúztam az olajterelő fedél belső kulcsnyílású csavarjait. A főtengely végcsavarral kellett ellentartani, nem volt egyértelmű. Aztán lemostam a poros konzerváló olajat a rotorház beléről, és…..
Egy korábbi posztból sokan már talán tudják – hazajött a Puch. Ez az az autóm, amelyik olyan régen készül, hogy néha szinte el is felejtettem, hogy létezik, annyira az ősidőkben vettem, hogy minden akkori tervem dugába dőlt, amit szántam neki.Az évek során sokszor eljutott oda,…..
- Bandi bácsi, mi ez a kis piros autó ezeken a régi képeken? - Mutasd csak! Ja, az egy XR2-es. - Mit jelent az, hogy XR2-es? - Na, ez az, amit senki se tud, Lacika. A Ford, tudod, az a nagy amerikai autógyár, ami majdnem tönkre ment az évezred első nagy válságában, először a…..
Szóban forgó tárgy nem a kínai bazárból érkezett hozzánk, szerencsére még csak nem is a manager shopból. Egy igazi Parker toll (rendes nyílvesszős beakasztóval a végén) a szóban forgó tárgy, amelynek kiváló voltáról két, hozzám igen közel álló nő is nyilatkozni tudna, ha…..
Bence507 2012.12.21 09:24:13
Bence507 2012.12.21 10:29:06
@Magyar[HUN]: Volt, csak sajnos azt a cikker Papp Tibi írta, e felett elsiklottam :) Lehet, hogy kellett volna aludni este...
A Boxer-Hiéna ezúttal egy kis látókör-szélesítésre hív minden játékost. A nyeremény nem más, mint egy fémkazettás Subaru pendrive és egy plexikockába mart Subaru dízel-boxermotor. A feladat nem bonyolult, talán olyan is lesz, akinek fejből menni fog. A kérdés csupán annyi,…..
A törvény miatt nem tudhatjuk meg, összetörték-e már korábban az autónkat. Így lesz a totálkárból megkímélt állapot, a gyanútlan vásárlóból balek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Diesel Bike 36. DaiRal 2012.11.04 22:03:37
Most nem szeretnék én beszélni, beszéljenek a képek, a videó! Képre kattintva a képtárban további jó minőségű képek találhatók. Az elkészült DaiRalt bemutatni hivatott kisfilm:     GY.I.K. és néhány saját gondolat   Következőkben…..
Oké, oké, péntek van, tudom. Az is alig. Szíves elnézést kérek. Az úgy volt, hogy egy nap haladékot PWRacing Áki kért személyesen. Nem azért, mert nem haladt, ellenkezőleg, azért, mert akkorát haladt, hogy egy mindenestül lezárt munkafázist szeretet volna megmutatni. Mit tehettem…..
Bence507 2012.10.20 00:17:17
Annyi jó hírem van, hogy degeszre tömi az internet. A Hangyász projekt nemhogy folytatódik, de egyenesen olyan, mintha egy Saturn V-re szigszalagozta volna a jóisten a sorsát. Ha szívesen bambulsz zenére, tekintsd meg a videót, amit készítettem a költözködésről.  Most pedig…..
Korábban a bódét már fotóztam, ahol ezt a fagyit vettük Zalaegerszegen, a templom mellett. Most ki is próbáltuk, nagyjából ehetetlen. ..
Mielőtt azt hiszik, hogy mi csak egész nap ülünk a fenekünkön és hülyeségeken törjük a fejünket, nézzék csak meg, hogyan fest egy átlagos munkanap. Ritkán jön össze mindenki, hiszen sok a dolog, sok a gond. Az íróasztalok azonban nem hazudnak. Mai belterj-infónkat…..
Bence507 2012.06.06 17:39:17
Mivel múlt hétvégén a BMW meghívására részt vettünk a brünni Superbike VB fordulón, már az induláskor sejtettük, hogy hazafelé jövet lesz valami meglepetés a táskánkban a nyájas totalbike olvasók számára. Az Alpha Racing csapat a BMW partnereként indítja versenyzőjét a…..
Lomtalanítás van Óbudán. Mindenki kupacokba ömleszti a nem kívánt holmikat, a lelkes lomisok meg széttúrják, és mohó arccal harácsolják össze a cuccokat. Külön világ ez, de nekik kincseket rejt a szemét – ha kíváncsian belepillantunk a halmokba, máris odaböffenek:…..
Bence507 2011.06.25 02:12:28
A következő nagy dátum tehát június 6, ekkor tartja az Apple a következő keynote-ot a WWDC-n. Azt már hónapok óta tudjuk maga Phil Schiller szájából, hogy az idei WWDC a szoftverekről szól majd:Ebben az évben bemutatjuk a Mac OS X és az iOS jövőjét. Ha Mac OS X vagy…..
Bence507 2011.05.29 22:31:35
@DnP:
Az előtted lévő hozzászólást és a tiedet összevetve pont látszik, hogy miről szól ez az egész. Fícsöröket kapunk majd, kinek kell-nem kell, de hogy csini(és jó) ruciba csomagolja az Apple, az biztos.
A poszt írásakor még nem tudni pontosan, mi történt, de a hétvégén verekedés tört ki az egyik pekingi Apple Store-nál a vásárlók és az eladók között. Egy nappal azután, hogy elkezdték árulni az iPad 2-t Kínában is. Ennek megfelelően több mint 100 méteres sor alakult ki az…..
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Bence507 2011.04.10 13:01:42
Talán a stressberry,
bigyoshop.hu/?q=products/show/stressberry
nem egy olyan helyzet van amikor szíven kitölteném a telefonomon a dühöm... de hát ez ugye nem éppen kedvező:))
Annyira könnyűcske lesz következő kérdésünk, mellyel egy World Series by Renault ajándékcsomagot nyerhet. A csomag tartalma egy instant paddock-látogatáshoz jól jöhet: jegyzettömb, kulcstartó, póló, toll, passztartó, mindez formás szütyőben a Renault Magyarországtól. Nagyon…..
Bence507 2010.12.11 18:13:30
Ha szeretnéd a szobád falán csodálni a Scania jövő évi naptárát és hordani ezt a remek Instant get pólót, nem kell mást tenned, csak visszaemlékezni szerkesztőségünk év eleji kihelyezett értekezletére és gyorsan megmondani, hogy:  Kik alkotják a totalcar munkatársai…..
Bence507 2010.12.11 17:42:26