Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitkepzeltekti???

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
mitkepzeltekti??? 2010.01.23 17:46:07
@satho: mekkora egy paraszt vagy, hogy ezt ki tetted!zok az emberek ott a belüket kidolgozzák. és miért??hogy egy tonna-donna, akire nem varrnak ruhát és aki állítja magáról h nem jár plázába, ilyen képekkel elrontsa a kedvüket és szégyent hozzon rájuk. kérdem én, hogy milyen joggal??dolgozott itt valaki valaha is ilyen helyen???én igen!!2 éve ezt csinálom. és nem az eladók hibája, ha egy bolt így néz ki. a vásárlóké!!!!visszakéne tenni ami leesik, és nem a földön hagyni, mondván "azért vannak az eladók"!!NEM!!!az eladó nem ezért van. hanem hogy az értelmes vásárlókat kiszolgálja, méretet vigyen neki, esetleg segítsen dönteni a ruhadaradok megvásárlásában!azok, akik így ott hagyják a cuccot, biztos otthon is ilyen undorítóan rendetlenek!!és kérdem én:netán arról is az eladó tehet, ha izzadt, koszos, pisis ruhát talál???az se a vevő, mi??el kéne gondolkoznia mindenkinek, aki vásárolni jár, hogy ő ilyen esetekben mit szokott csinálni???!!mindenki nézzen magába, ez a f..z posztíró meg menjen a piacra vásárolni- ott tuti rend van- és fogyjon le!!!

amíg nem dolgozott valaki ilyen helyen, nem élte át, hogy milyen az amikor bármit teszel, nem változik semmi. hajtogatsz, de minek, rendet teszel, de minek!és zárás után 2 órával még túlórába nyomja a melót, h reggelre rend legyen és a másnapi nyitásnál a vevőket rendezett bolt fogadja!!és mit ér el vele, mikor holnap minden kezdődik elölről...
mitkepzeltekti??? 2010.01.23 17:49:35
@DonBandi: semmilyen ruhát nem hordanak/hordhatnak az eladók. erre van a ruhapénzük, vagyis a munkaruhájuk!!!de attól még alap, ogy kimosod ha hazaviszed, hiszen agyba-főbe próbálja mindenki!!