Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cson

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél szerint nem érdemes lakásbiztosítással együtt családi balesetbiztosítást kötni az Allianznál. A honlapjuk szerint a legalapabb csomagban is 200 ezer forintos keret található, amihez képest elég fura, hogy combnyaktörésre 500 forintot fizetett: Allianz Biztosító…..
Koush - van, aki e nevet nem ismeri? Persze, hogy van, de aki már elkezdte berhelgetni a telefonját, jó eséllyel találkozott a nevével, de az alkotásaival biztosan - a Seattle-i illetőségű programozó a ClockworkMod Recoveryvel kitörölhetetlenül beírta magát az Android történetébe,…..
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
A Megadeth kedden a horvátországi Metalfesten lépett fel, de idő előtt abba kellett hagyniuk a koncertet, mivel a közönség köveket kezdett dobálni Dave Mustaine felé, amelyek közül az egyik fejen találta. Ezután az egész zenekar levonult a színpadról. A közönség állítólag…..
cson 2012.06.08 11:50:15
A Shelltől kaptuk az alábbi közleményt, amelyben arról értesítenek, hogy mostantól nincsen Euro 95-ös és Diesel üzemanyag a kútjaikon. Pontosabban van, de mindkettő neve elé oda kell mondani mostantól, hogy FuelSaver. Került bele valamiféle adalék, a SEI, amitől állítólag akár…..
cson 2011.09.07 08:59:19
@George17: Csak az a baj, hogy Sopronig emelkedőn mész, visszafelé meg lejtőn. :)
A győri VPOP sajátos működésébe tekinthetünk bele hazatelepülő ügyfél leveléből. Az 50%-os regadó-kedvezmény szerintük csak érvényes külföldi műszaki vizsgával adható meg, a friss törvény pedig nem átgondolt, ezért nem is érvényes. Hát már Schmitt Pál kézjegye sem…..
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
Hohó, megint itt van egy ezerszer súlykolt lerágott csont, Promontor egyik kedvence, a gyűlölt sárgacsekk!Azt írja a Pénzcentrum.hu egy MNB tanulmányra hivatkozva, hogy milyen rossz nekünk a sárgacsekk, mert mennyi pénzbe kerül és elviszi a GDP valahány ezrelékét. Továbbá, hogy az…..
cson 2011.07.28 19:52:17
@Qwer: Nálad a két pont.
Zseniális szakértelemről tett tanubizonyságot a Miele szervizese. Emailre nem reagálnak, a telefonos rendeléseket elfelejtik, aztán amikor mégis kijön a szerelő, azon kívül, hogy fingja nincs, hogyan működik a sütőjük, olyat bír mondani, hogy a pirolízises öntisztítás…..
cson 2011.06.16 14:10:11
Sixx A.M. - This Is Gonna Hurt (Eleven Seven Music)Nikki Sixx, a Mötley Crüe bőgőse a szakma egyik nagy túlélője. Műfajteremtő zenekarával kipróbált mindent, amit épeszű és totál idióta emberek el tudnak képzelni, annyi drogot és alkoholt fogyasztott el, mint a Balaton Sound…..
cson 2011.05.10 09:44:47
  Egyszerű, mégis szép történet Bács-Kiskun megye főispánjáé. Kerényi Jánost a hvg.hu újságírója kapta azon, hogy dohányzásra ki nem jelölt helyen gyújtott rá. Történt már hasonló, sőt, volt már belőle botrány is, ha emlékszünk az RTL-es Házon kívül…..
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
Röhejes, ahogy a lakájmédia beállítani igyekszik a nyugdíjügyet. Megszoktuk, hogy a hűségesek bármilyen kormányzati lépésen örömmel csóválják a farkukat, általában egy ül-fekszik, nem gondolkodik legyintéssel el is intézhetjük őket. Most azonban mintha meghasadni…..
Ittas vezetés miatt két hétre börtönbe vonul Vince Neil, a Mötley Crüe énekese, ráadásul a büntetés letöltése után még két hetet házi őrizetben is kell majd töltenie. Neil kedden kötött alkut az ügyészséggel, elismerve vétségét. "Elismerem, nem lehet inni, és utána…..
cson 2011.01.21 11:36:35
Rutinos Hiénázó vagy kezdő, a Sebességhiéna játékában mindenki egyforma eséllyel indul. Illetve mindenki, aki megérti az egyszerű szabályokat és tisztességesen játszik. Először azonban lássuk a nyereményt: egy remek, boros szakácskönyv Így főzneka  borászok címmel,…..
Na jó, túloztam, csak a 21%-áig. És akkor még nem tudjuk, hogy az eredeti hirdetésben tényleg a valós számok szerepeltek-e... Elsőként íme Ákos levele. Találtam egy hirdetést feltünően kedvező árú Audi S3-ra, amiről gyorsan kiderült, hogy visszatekert km óráról van szó.…..
Jó kis felelősséggel kapcsolatos helyzetet küldött be Balázs, ami persze számára kevéssé jó, mert neki át is kellett élnie. Szerintetek a lenti esetben ki a baleset okozója? Az alábbi eset szeptember 21-én délután történt meg velem Budaörsön. Egy Renault Espace 3-at vezettem,…..
A világ leghülyébb kötelező biztosítási rendszerétől búcsúzunk. Lesz helyette új, ami csakis jobb lehet. De lehetne még jobb. Vélemények az azonos című írásunkról...
Edina nem igazán érti, hogyan változtathatják meg lakáshitel-biztosítását tudta és értesítése nélkül, visszamenőleg, pusztán azért, mert a Groupama megvette az OTP Garanciát:Egy lakáshitelhez kapcsolódó biztosítást kötöttem a Groupama Garancia Biztosítóval. A biztosítás…..
cson 2010.10.14 18:45:15
@Desmond77: Sajnos nap mint nap tapasztalom hogy a GPR, Aegon, Signal-nál el lehet intézni a dolgokat. A többi felejtős. És ez a sajnos.
Mindenkivel előfordul, hogy siet, mert sürgős dolga van, épp a hátsó ülésen folyik a magzatvíz, de valahogy mindig akadnak olyanok, akik ész nélkül rohannak, mint ahogy az a swiftes hülye is, akiről András írt és aki nem nagyon gondolkodott rajta, hogy vajon miért is áll előtte…..
cson 2010.10.04 08:33:42
Egy újabb történet  arról, miként tud a rendőrség kicseszni egy autólopás sértettjével. A gépjárművet körözik, de a határozat szerint bűncselekmény nem történt. A biztosító röhög a markába. Kedves Zugügyvéd! Régóta olvassuk blogodat,sőt hasonló…..
Vannak vele reprodukálható, kimutatható problémák, de összességében azért mégiscsak az iPhone 4-gyel, meg úgy általában az iPhone-nal a legelégedettebbek a felhasználók. A J.D Power felmérése szerint egyedül az Apple kapott ötpontos összesített értékelést, a második és…..
Despota barátnője kezében alig másfél hónap után pattant szét a Samsung Galaxy S képernyője. A szerviz szerint mechanikai hatás érte, azaz nem garanciális, a telefon árában cserélnék csak, amúgy meg fizethetik még 21 hónapig a részleteket a semmiért:A történetünk másfél…..
A Queensryche azon zenekarok közé tartozik, amik pályájuk zenitjén nem jutottak el Magyarországra, vagy ha igen (mint ők), akkor kaptak egy szarul hangosított, délután hat órás előzenekari pozíciót egy Monsters of Rock bulin, 1991-ben. A Seattle-i zenekar 1990-ben, az Empire című…..
Múlt csütörtökön mutatták be Esztergomban az új Swiftet, és bár az autóval kapcsolatos adatokat remekül titkolta a gyár, azt tudni lehetett, hogy dög meleg, vagyis pompás motoros idő lesz. Felvettem a szép, püspöklila ingemet, hiszen Esztergom érseki székhely, aztán lementem a…..