Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alvin66

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Alvin66 2011.12.14 07:29:12
@klacus:
Még egy ilyen retardált vélemény és betiltom az internetet...
Nem érted te szerencsétlen, hogy aki 200 ezerért vásárol egy üzleti vállalkozástól ( IKEA) annak igenis lehet az az igénye, hogy az ügyeskedő prolikat vágják ki onnan a francba?! Te azt hiszed szocializmus van, ahol mindenki egyenlő?! ( egyenlő proli? )
Nem, nincsen szocializmus. Az van, hogy ha én beviszek az ajtón 200 ezret, akkor jogom van NEM sorbanállni az ingyenélők mögött és jogom van NEM szar kávét kapni az ingyenélők miatt. És ehhez a jogomhoz egyáltalán nem kell jó étterembe mennem, elég ( lenne) az IKEAba. Persze egy normális országban.
Magyarország pont az ilyenek miatt tart ott, ahol tart, mint amilyenek ti vagytok itt, amikor a posztolót fikázzátok.
Feje tetejére van fordulva az az ország, komolyan mondom. Megérdemlitek egymást. Tanulni kellett volna ugye. Nem itt tartanátok...
Appleblog Így néz ki az iPhone 5? 2011.03.07 16:43:00
A Gadgetsdna kínai forrásra hivatkozva számolt be arról, hogy az új iPhone-ban leszámolnak a 4-es széria üveghátlap-dizájnjával, és alumíniumötvözetre cserélik a borítást. A dizájn a 4. generációs iPod touch felé mozdulna el, valahogy így:Az új külsőre azért volt szükség…..
Ahogy Csaba is említette tegnap, az új MacBook Prók tisztességes ráncfelvarrást kaptak, a Core 2 Duók kiesése főleg az alsó kategóriás Pro laptopoknak jelent hatalmas sebességnövekedést.A 15 és 17 colos modelleket azonban már mind négymagos Core i7-essel kínálják, ami szintén…..
Appleblog A három kép esete 2011.02.20 11:18:00
Én igazán nagyon szerettem volna írni valami értelmes posztot mára, de igazából tegnap Magyarország nagyjából összes csúcsborát végigkóstoltam, úgyhogy az agyam helyén vattacukor van. Málnás, például.De ezer szónál is többet mond egy grafikon, mondá ilyenkor a bölcs, és…..
Ugyan a Fidesz még nem hirdette meg programját, egy-két nyilatkozatból már sok mindenre lehet következtetni. Most nem a majd később elemezendő kötcsei beszédről lesz szó (amihez kapcsolódik Krizsó Szilvia botrányos eltávolítása a választási műsorból), hanem a…..
Polír Mutyiexport 2010.03.04 08:28:00
Már megint az a kibaszott forgóajtó. Azt hiszi a magyar, amikor azt mondják rá, hogy ugyan később megy be a forgóajtón, de előbb jön ki, az valami pozitív jelentéstartalommal bír. Nos, ez nincs így. Történt, hogy kicsi országunk lett a legfőbb menedékküldő ország Kanadába.…..
Az AXN magyar címet vár új, áprilisban induló sorozatához. A címjavaslatokat kedd délután 4-ig várjuk az ügyfeles címünkre. A játék nyertesét az AXN szakemberei választják ki, a győztes egy SONY MP3-as lejátszót nyer, de kiosztanak még öt AXN-es…..
Alvin66 2010.03.02 06:29:46
  Ne dőljön be a kupé Mercedes újszerű belének, mert amikor már fizetni kéne, biztosan kiderül, hogy átvagdosták benne az alvázszámot. Vélemények azonos című írásunkról...
Hamburger és sült krumpli? First down és third strike? Zsákolás és túlütés? Hip-hop és gengszter rap? Félautomaták és háborús hősök? Két óceán és a préri? Woodstock és Jimmy Hendrix? Vietnám és Irak? Bush és Kennedy? New York és Los Angeles? Brad Pitt és Angelina Jolie?…..
Alvin66 2010.01.24 23:56:57
@matti60:
Nem tudom, viccnek szantad-e vagy sem, viszont ez tenyleg igaz. Sokat imadkoznak es ott ulnek bizony a templomban is. Es tobbseguk nem szimplan idotoltesbol...
Alvin66 2010.01.25 00:01:51
@egy hang:
En ugyan nem tudok errol, ugy ertem hogy nem kovetem a Magyarorszaqi adakozasokat, de szerintem ez is szep osszeg. Foleg egy olyan orszagban, ahol az emberek sajnos igencsak rosszul elnek.
Alvin66 2010.01.25 00:09:43
@kék madár:
Ja, akkor semmi olyan gondod nincs itt, ami valoban az alapveto eletfelteteleidet veszelyeztetne. Es ez a fontos. Persze, hogy ok milyen tortakat esznek, az o bajuk. De van kozrend, kozbiztonsag, vedve van a magantulajdon, lehet szabadon vallalkozni, szabadon vallast gyakorolni, jonni-menni. Szoval az alapoknal azert rendben van minden. Mas kerdes, hogy en is pont a pazarlast elem meg itt a legnehezebben, pontosabban a pazarlas latvanyat. Delutan negykor - fenyes nappal felgyullado autopalyakivilagitas es kozvilagitas, harom napos eso alatt is folyamatosan automata locsolt golfpalyak es kozparkok, V8-as autok es egyebek. Hat igen. Ez az amit en soha nem fogok megerteni, bar az is igaz, hogy az o szempontjukbol ez megmagyarazhato valamelyest: ebben nottek fel, ezt szoktak meg. Es nekunk, magyaroknak egy szavunk sem lehet, mert mi is pontosan ugy viselkedunk, amiben felnottunk, mi sem tudunk valtozni semmiben. Akkor nekunk sincs jugunk ezt mason szamonkerni. Mi is mindig panaszkodunk, szemetkedunk a masikkal, nem tudunk osszefogni, tobbre tartjuk magunkat, mint amit valojaban erunk, mindig masokra kenjuk a hibainkat, rank mindig mas hozza a "magyar atkot".
Mi meg ilyenek vagyunk. Mi sem tudjuk kinoni mar Mohacs ota. Akkor meg mit is reklamalunk?!
„Welcome to Los Angeles!” mondja a hangosbemondó, miközben kopogó szemekkel 22 óra ébrenlétet követően a 4 órás várakozási időt némi gépeléssel próbálom elütni. Szinte hihetetlen, már 1,5 óra is eltelt azzal, hogy az elképesztő méretű épületegyüttes közt…..
Belsőség Jé, szoba! Jaj, gurul! 2009.07.29 23:10:00
Sajnos a belógó motortól az utas lábtere elfogyott, így Pista eléggé összezárt lábakkal utazott a Római-partig, ahol a forgatást megejtettük. A kocsi gazdája mondta is, hogy ott senki nem szokott utazni, inkább a második sor forgatható foteljeit foglalják el.Nehéz érvet találni,…..
Alvin66 2009.07.31 01:25:44
@zippofcy6:
Aha, az lehetett az. Foleg a fingszag miatt...:-)))
Piros volt.

Egyebkent tenyleg, nekunk is papmpogott valamit az oreg csavo, csak mi ketten voltunk, aztan azt kerdeztuk tole, hogy "STO?!"
Utana kussolt.

Mekorra egy fostalicska volt az, apam...En el sem akartam hinni, hogy egy kivulrol ennyire jol kinezo auto egy fos lehet belulrol.
De egy haz araba kerult akkor otthon, arra emlekszem. Biztos berbol es fizetesbol vettek azt is...
Alvin66 2009.07.31 01:30:12
@visszakettopadlogaz:

Felenk csak a mekak pimpelik agyon tulmeretes felnikkel az autoikat. Bar ok jobbara oreg, megviselt Caddy-ket hasznalnak erre a celra. B@szott nagy krom felni, a gumi meg 2 es fel centi vastag rajta. Valamiert nagyon lassan mennek veluk. Vajon miert?...:-))
Idiotak.

Amit meg nagyon birok: nyugger hazaspar Hummerben. Multkor a Target parkolojaban probalt meg egy ilyen parocska beallni ket masik kocsi koze...
Ezert allok en mindig min. 50 meterre a bejarattol.
  Egy utolsó generációs 1.3-as Suzuki Swift után a harmadik évben kb. 150.000-et kéne fizetni. A számított érték (2.178.900) köszönőviszonyban sincs a piaci értékkel (1.600.000) Vélemények az azonos című cikkünkről...
Újabb tragikus élményekre készülhetnek a boldog iPhone-tulajdonosok, ha bármilyen szinten meghibásodik a készülékük. A Homár történetében igen ritka, hogy telefonon jelentkezik be a naiv ügyfél, de P. annyira kiakadt, hogy hirtelen kellett a kurvaanyázás. Kiderült ugyanis, amire…..
Az Orange augusztus 7-én Franciaországban piacra dobja az első eldobható mobilt, és ha a készülék népszerű lesz, akkor Európa más országaiban is beindulhatnak az eladások, írja az MTI. A mobil neve BicPhone, de az egyszer használatos golyóstollakra, öngyújtókra, borotvákra…..
Időutazáson vett részt Éva, aki június harmadikán olyan csontozott karajt vett, amit csak 27 nappal később fognak becsomagolni. Éva, Philip K. Dicket feltétlenül hívja meg, amikor megsüti! Olvasónk így fogalmazott: "Nagy élvezettel olvasom a tékozló homárt - köztük a…..
Alvin66 2008.06.12 11:29:18
- Ismeri XY-t?- Nem.- Hazudik! Láttuk, hogy ismerősök az iwiwen.Úgy tűnik már ez sem csak egy elképzelt beszélgetés. Egy távoli ismerősöm előző munkahelye ellen nyomozás folyik. Tanúként beidézték az ügyészségre. Mikor a nyomozók kihallgatták, arról érdeklődtek, hogy…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Tcxbalage kifogott egy olyan Skoda Fabiát, ami egy év után olyan tartósan esett szét újra és újra, hogy mindig épp haza tudott vele gurulni a szervizből, aztán vihette is vissza azonnal. Fél év után megunta a küzdelmet és bár az importőr kész volt a kedvezményes cserére, a…..
Alvin66 2007.06.16 09:02:38
Én komolyan nem értem az embereket...
Egyértelmű a megoldás a problémára, mégis mindenki a hulladék új autókkal és a pofátlan szervizekkel küzd.
Az újautó problémák egyetlen ésszerű megoldása a régi autó vásárlása. Ez ilyen egyszerű. Pl. használt Mercedes W124 300 diesel, 147 Le-s motorral, automata váltóval, klímával, légzsákkal, egy kilométeres gépháztetővel ( egy jó gyűrődési zóna jobb mint 4 szar kompjuter!!! )9 L-es fogyasztással, olcsó biztosítással, olcsó javíthatósággal, egymillió kettőért-ötért, 1993-ból...
Ti mi a fenéért is vesztek dupla-tripla ennyiért új ( de szar ) autókat?!?!
( De nem csak Mercit mondhatnék, de a kettes, hármas Golfok, vagy öreg Volvók , pl. 740-es dizelek stb. )
Nekünk pár éve a családban egyszerre volt 156-os Alfa, 407-es Peugeot és egy Audi A 4-es. ( mindenkinek kellett egy autó a munkája miatt ) Ezek közül csak az A 4 volt vállalható, hosszútávra is csak ezzel mertünk elindulni. De annyi gond volt velük, hogy azóta visszaszivárogtam a youngtimer autósok táborába. Az autózással kapcsolatos költségeim egyharmada-egynegyede merül most fel, amióta három öregecske Merci van a családban. A legöregebb ( 18 éves 190-essel ) is előbb mernék elindulni négykeréken Alaszkába, mint a Pözsó 407-essel anno...
Szóval ébredjünk emberek! Ami új, az nem biztos hogy jobb mint a régi, hanem általában inkább szarabb. Rá kellene már jönni...
Alvin66 2007.06.16 11:25:32
Szia Frundsberg!

El sem tudod most képzelni, hogy 15 év múlva te mennyire vissza fogod sírni a horganyzottlemez alkatrészt a vízpumpából, amikor már kartonpapírból fogják gyártani...!!!:-)) Viszont az is igaz, hogy arra is lesz egy külön kumputer a kocsiban, hogy figyelje, hogy mikor ázik szét a vízpumpában...Ekkor azonnal kiírja a színes műszerfali LCDSPLTZ kijelzőre, hogy STOP! Engine check! De nagy szerencse a szerencsétlenségben, hogy a számítógép ezalatt automatikusan elküld majd egy üzenet interneten a trélereshez, hogy jöhet a kocsiért, a kocsiba épített GPS által meghatározott pontra, ami a Lágymányosi híd pesti hídfőjénél a kereszteződés közepe... És reggel 8 óra. Ezalatt a kocsi számítógépe , mely automatikusan összehangolódik a zsebünkben lévő PDA-val, rutinosan átütemezi az aznap délelőtti tárgyalásokat és egyúttal megrendeli gyári áron (!) az új kartonpapír alaktrészt és javítási időpontot rögzít a szervíz szerverén, amit beaktualizál a PDA-nkban is. Mivel csak azon a napon van szabad időpont, amikor egyébként az édesanyánkat látogatnánk a kórházban, így -logikusan - csokrot rendel az Art fleur-nél és gyorsfutárral kiküldi... Persze ha minden jól működik.( kijelző, GPS, PDA, számítógépek, külső szerverek, érzékelők, visszajelzők, stb. )
És még sok olyan dolog van, ami miatt az új ( teki ) autók vásárlói boldognak és kiteljesedettnek érzik az életüket.
Csóró régiautósok pedig ezekről az örömökről mit sem tudva, csak haladnak tovább, a korszerűtlen, elavult öntöttvas alkatrészeikkel. Szegények...:-)))